לא ממש קשור, אבל....

שלנו היו---

הישראלי ארבל שהוא הכי חמוד שיש! והפולני- רוברט שגם היה הכי אחלה שאפשר!

לונושקה

New member
יאאאאאאאא

גםםם שלנוו היה רוובבברטטט אויי הוא כזהה חמודד,הוא כל הזמן אמר לי ולחברות שלי בנות קדימה ללכת,או משהו כזה,חחח והוא מבין עברית קצת תמיד אני וחברות שלי דיברנו לידו והוא הסתכל כזה והקשיב ולפעמים גם ענה לנו על זה באנגלית ,הוא ממש חמוד... והקבט הישראלי היה עוז,שהוא גם ממש מושלם,ממש אהבתי אותו... הוא עשה איתי שיחת נפש חחח

T00L

New member
רוברט!! קירח ושמן כזה??

איזה קוקי.. והישראלי קראו לו ניר

אביגל ג

New member
שמן אני לא זוכרת שהוא היה, אבל קרח

מממ לא שזכור לי...חוץ מזה שכל הזמן היה לו כובע צמר כי היה קררררר

לונושקה

New member
לא שמן...

ודווקא זכור לי שהיו לו שיערות חחחחחח....... מממ,ועוז מושלםםם אני ממש אוהבת אותו חח

אביגל ג

New member
../images/Emo45.gifהקב"טים היו ממש נחמדים

והייתי בטוחה שרוברט לא יודע עברית עד שפתאום הוא התחיל להגיד לי ולעוד אחת בנות להתקדם...ואני כזה מה?? הייתי בשוק... ועוז בכלללללל שלא נדבר עליו...מתוק...

טיפקסית

New member
שלנו

הישראלי קראו לו ויקטור , בחור על הכיפאק , הביא לנו שקיות חימום חינם שאחת מהם עד עכשיו אצלי והפולני קראו לו תומאש בחור פסדר לא יצא לי לדבר איתו יותר מדי, אבל הוא היה די סבבה איתנו

רוברט הכי חמוד..

הוא ידע כל מיני מילים בעברית כמו קדימה וזה ולימדנו אותו להגיד פדלאות...

גם ברטק שלנו ידע עברית,והוא גם

היה חרמן לאללה,הוא כל הזמן התחיל עם בנות. ולימדנו אותו עברית,והוא כל הזמן אמר לנו "יאללה קדימה,לעלות לעלות" וכל מיני דברים..כפרה עליו.. יש לי תמונה שלו. וגם שלום היה ממש חמוד,הוא כל הזמן דיבר איתנו,ובא אלינו לחדר בלילה,והוא עשה צחוקים וקנה לחברה שלי מתנה ליומולדת.

Barbie G

New member
הוא היה כזה כוסון...

ונדיב כזה... וספר לכם על האישה והילד שלו? ועד כמה הוא אוהב אותם? ואמר לכם איך להגיד בכל מיני שפות "אני אוהב אותך"...? אם כן אז זה אותו וויטק!!!!!!! חיוךךךך!!

כוסון? חח

הוא היה בערך בן 45 אם זה כוסון בשבילך
ו...לא הוא לא אמר לנו על המשפחה אבל היו לו כל מיני יציאות בעברית חח

Barbie G

New member
אמ... לא זה לא הוא... לא נורא!

הוא היה בן איזה 30 לא יותר מ35...

דניקס

New member
אממ וויטאקאצלנו..

אצלנו הוא היה המדריך הפולני אני חושבת הגיוני? או שזה אחר???.

דניקס

New member
צחייייייי

וואי צחי הקב"ט הישראלי היה שלנו.. אמאלההה... :X חחח והיה עוד אחד אורן והפולני דיוויד... שהציל אותנו מאיזה פולני שאיים עלינו עם סכין... זה היה מפחיד!

למעלה