לא ממש משבר, אבל..

לא ממש משבר, אבל..

האם זה הגיוני שבעל לא יגע באשתו כמעט חודש? אפילו שהיא בהריון? וכמעט בטוח, או אפילו בטוח ב - 100%, שזה לא בגלל מישהי אחרת? לחץ בעבודה? יש, לא תמיד יש עבודה? גם אפשרי כגורם ללחץ, אבל עד כדי כך???

seeyou

New member
לי לא נישמע הגיוני-../images/Emo8.gif

אישה בהריון היא גם סקסית...היחסים חופשים(כמה שמאפשר המצב) ללא מעצורים.. לחץ בעבודה או בגלל חוסר עבודה? ייתכן אבל לגבר בריא הצורך במין זה דבר ביולוגי.... לא יגע באשתו כמעט חודש? לא סביר בתור אישה לא רצוי להבליג על דבר כזה...אבל בעדינות...

עניין מוכר

אני מכיר גבר אשר ההריון של אישתו לא נעם לו, אפילו סלד ממראה גופה אשר הוא טוען "שהפך מעוות". זה לא חדש, קראתי על זה מספר פעמים שגברים נרתעים מנשים בהריון. זכור לי גם את עצמי ברגעים הראשונים של הריון בת זוגתי, "שמא אקוב בשילייה" וכן הלאה, מחשבות ותגובות של בורות מוחלטת. אני רוצה לענות לשאלתך- כן זה הגיוני, זה קורה. לכשעצמי- אין נפלא ממראה של אישה בהריון עירומה, הוא מפסיד. וכשכריסא בין שיניה על אחת כמה וכמה. התעודדי, זוהי תופעה שחולפת עם הבגרות. בהצלחה בהריונך

melodynoa

New member
כנסי...

אני והחבר שלי לא שוכבים כבר שנתיים (מתוך שנתיים וחצי) הוא אומר שיש לו תקופות כאלה, כמה שנים כאלה, וכמה שנים כאלה, אבל זה בסדר, כי גם לי זה לא מפריע. כנראה נתחתן.

melodynoa

New member
לא, אבל אני מתחרטת על התשובה

כי זה בטח לא נורמלי, וזה שזה בסדר מצידי ומצדו של בן זוגי, זה לא אומר שזה בסדר מצידה.

מנוע של מכונית

כאשר שאלתי אם את מלעגת, התכוונתי לזאת- אני מדמה את מה שכתבת, לאותו אדם הממליץ לי לרכוש מכונית, כמו זו שהוא רכש, וכשבררתי מה הוא קנה, הוא סיפר לי על כל ההדר והפאר אשר בה, על היופי, על כך שהיא מרווחת, ואפילו עשה לי הצגת תכלית בתנועות המראות, בצלילי הזמבורה וכן הלאה, אבל, המשפט האחרון שלו שיכנע אותי מאוד מאוד- "היא נהדרת, רק חסר לה דבר קטן." שאלתיו בתמימותי- מה? "המנוע" השיב. הרימותי גבותי, חייכתי כי האמנתי שחומד הוא לצון, אך משפתח את מכסה המנוע ראיתי ומצאתיו צודק- אין מנוע. "המלעג אתה בי?" שאלתיו בנחרצות. "לא , מה פתאום, אני חושב גם לרכוש זאת לבת שלי" השיב כדי לשכנעני ברצינותו. מלמלתי לעצמי- "מה הטעם בפאר ובהדר כשאין מנוע?" והנה לך בעניינך- את מספרת לנו שמתוך שנתיים וחצי, שנתיים אינך מקיימת יחסי ישות עם בן זוגך, תוך שאת מהללת ומשבחת את אותה זוגיות. אני בפליאה שואל- המלעגת את? האפשר בלי מין לקיים זוגיות? ואת משיבה בתמימות- "בודאי...אנו עוד חושבים להתחתן "...... ובלחש אשיבך- מה הטעם בפאר ובהדר כשאין מנוע? רק רגע..... האם עצם ההודעה איננה מעשה קונדס ומהתלת את באנשי הפורום?

melodynoa

New member
אני בכלל לא מבינה מה ההמולה והרעש

מסקס... אני בכלל לא רואה איך זה הכרחי למערכת היחסים. זה לא מעניין. יש מליון דברים מעבר לסקס, אני מעדיפה לשכב במיטה ולנוח, מאשר לעשות סקס. אבל אני גם מקבלת ומבינה את זה שאני היא יוצאת הדופן כאן, שהרי סקס זה אחד הנושאים המרכזיים של המין האנושי מאז ומתמיד, הרי כל העולם סובב על סקס. אז בסדר. מה אכפת לי, כל עוד אני והחבר שלי מאושרים בזוגיות שלנו, לא נעשה סקס ואף אחד לא יגיד לנו שזה לא בסדר! מזמן לא קמה זוגיות טובה כמו שלי ושלו, ואנחנו רואים איך הסביבה מתקנאה בנו על זה. לדעתי, להגיד שזוגיות ללא סקס אינה יכולה להיות זוגיות טובה, כמו השוואת המכונית שעשית, זה די שיטחי.

תמיהתו של אריה-תמיהתו של הבופלו

בערבות אפריקה , באותם המרחבים של הסבאנה הלוהטת, יושב אריה עצל, ומביט על עדר הבופלו, הלוחך את עשב השדה, מבוקר ועד ערב ליסתותיו עמלים וכמו אינו יודע שובע, מגחך לעצמו האריה ואומר- "אהבלים, אני אוכל פעם בשלושה ימים, ונח כל היום וטוב לי", וכשהאריה רעב, הוא קם, ובמירוץ אחד משכיב על ארץ את הבופלו, לוחך מבשרו, מנגב פיו האדום בלשונו, ובהליכה איטית חוזר אל מאחורי זרדים של עשב, או מתחת לעץ לנוח בצילו, וממשיך להביט על עדר הבופלו. ובשעה שרץ האריה לעיתים רואים שהוא משקיע את מלוא כוחו, מביט עליו הבופלו, זה אשר לא נטרף, ממשיך להעלות גירה וללעוס, רואה כיצד הוא קורע את בשר חברו ואומר לעצמו-" יא אהבל, אני בכלל לא רץ , האוכל שלי מחכה לי על האדמה, אני אוכל לי בניחותא, לא רץ, לא משקיע אנרגיות מיותרות, מה רע לי בחיים?" ובכן עלמה- אצל מלך זימבווה אין שום משיכה למלכת אנגליה, וכמדומני גם אצל המלכה שום פעילות הורמונאלית לא מתרחשת כאשר הם נפגשים במשתה או בארוחה מדינית. זה לא הופך אותם לחיות, זה לא משנה את עצם היותם בני אדם, רק שהם ממש ממש לא נמשכים האחד לשני, וממילא המוח לא מפריש הורמונים. אצל מלך זימבווה אין גם משיכה לבופלו, מכסימום הבופלו על שולחנו בצורות אחרות, רק לא בצורות שנובעות ממשיכה מינית. ולפי שהבינותי ממבטיו של הבופלו, הוא נמשך אל הזנב של הנקבה הלוחכת על ידו את עשב השדה ולא אל מלך זמבווה חסר הזנב ומהלך על שתיין. זה אומר ש---- או שהמלך הזה לא שייך לגזע הבופלו או שה-בופלו לא שייך לגזע האדם. את מציגה לי שאין לך משיכה מינית, לא לך אל בן זוגך, ולא לבן זוגך אליך ומה זה אומר?---- או שאת לא שייכת לגזע האדם או שבן זוגך לא שייך לגזע האדם. ואין בכך כל פסול--- צודקת את, חשוב מה שחשים- הבופלו ימשיך לגחך על האריה, והאריה על הבופלו, אך זה לא משנה את עצם העובדה ששניהם מרגישים טוב, ושניהם מוצאים להם שובע מדברים אחרים. השאלה היא זו- מה יקרה לך כאשר תמצאי את בן מינך? ראיתי אריה עוגב על לביאה ראיתי בופלו מתאמץ אצל זנבה של ה"בופלה" מה יקרה אז? אגלה לך סוד? יהיו גם יהיו מיחושים בגופך והשתוקקויות אחרות בבן מינך. החליפי בן זוג אם את שייכת לגזע האדם..... אלא אם כן פגישותיך עם בן זוגך הן מסוג הפגישות של מלכת אנגליה ומלך זימבווה, או-אז זה נשמר נ ו ר מ א ל י מה שאת אומרת. המלעגת את באנשי הפורום? חוזרת על כך שאלתי.

s h o o s h a

New member
ואני חושבת ש...

ההתפלספות הזו כל כך מיותרת שכן כל אדם בוחר לחיות על פי אמות המידה המתאימות לו ואין לאיש אחר זולתו הזכות לקבוע אם נכונה או לא נכונה היא הדרך בה בחר (אלא להביע דעתו ו/או המלצתו). הקביעה החד משמעית בה נקט המתבונן אינה במקומה והדרך בה בחר לכנות את המגיבה ולהתייחס לדבריה אינם במקומם (לדעתי כמובן) וייטב אם יפסק, כאן ועכשיו, הדיון שהתפתח.

תפקידה של הגרוטסטיות

לעיתים מתפתחת דינמיקת שיחה שהיא פרדוכסלית אשר רק על ידי גרוטסטיות ניתן להאירה, זה מה שקורה כאן. הקביעה החד משמעית אשר הבעתי, איננה לשואלת גרידא, אלא לתוכן גרידא. לעולם אינני נוטל זכות לקבוע לזולתי את מהלכיו, אך משנישאל אני על דיעותי ומחשבותי- לעולם אשיב את אשר אני חושב, ולמעשה כך נוהג כל בר-בי-רב, אין בי יחודיות. לדוגמא- המסר שלך נקרא "טיעון מעגלי" לאמור, אפשר להחיל אותו על מילותיך בדיוק אך בשינוי נמען הדברים, כלומר לכאורה, ובהדגשה את המילה לכאורה, יכול נמען במקרה זה להשיבך בשאלה- ומה על דבריך? האין בהם "קביעה חד משמעית?" אך לא היא- אני מאמין שבפורום אנו נדרשים להשמיע דיעות, ורק הקורא יברור לעצמו את המתאים לו, כל השאר הם נביעה של ערכיות סובייקטיבית גרידא. שיהיה לנו סוף שבוע מהנה.

הטיעון המעגלי

הוא זה אשר את עצמו אינו מכסה, לדוגמא- אין שום הבטחה שיכולה להבטיח את קיומה. אדם מעשן העומד עם סיגריה מול בנו ומנסה לשכנעו כי עישון זה דבר לא טוב. אדם הבא בטענות על צעקות זולתו, כשהוא משמיע את טענותיו בצעקות וכן הלאה. מצטער הרגשתי צורך להבהיר את המונח. שיהיה לנו טוב

טעות הקלדה...

ישות = אישות זה יכול לקרות לכל אחד... אילו המיתבנון היה קורא את התגובה לפני שליחתה היה שם לב לטעות ובטוחה שכל מי שקרא את ההודעה בהחלט הבין למה היתה הכוונה.. שיהיה לך יום נפלא איש...

3אריק

New member
הכל יכול להיות הגיוני

רק תלוי איך מסתכלים על זה . השאלה החשובה יותר היא האם ישנה גם התרחקות רגשית ממך ? האם הוא נמנע מכל מגע אחר איתך ( חיבוקים נשיקות לטיפות וכד" ) האם ניסית לדבר לשאול מה מציק לו ? האם לפני כן תדירות יחסי המין הייתה " סבירה" לגבייך ? הפתרון הטוב ביותר הוא לדבר ,לשאול ,ואולי תגלי שזה סתם משברון קטן וטפשי שיחלוף כפי שבא . דברי איתו ! בהצלחה

למעלה