תמיהתו של אריה-תמיהתו של הבופלו
בערבות אפריקה , באותם המרחבים של הסבאנה הלוהטת, יושב אריה עצל, ומביט על עדר הבופלו, הלוחך את עשב השדה, מבוקר ועד ערב ליסתותיו עמלים וכמו אינו יודע שובע, מגחך לעצמו האריה ואומר- "אהבלים, אני אוכל פעם בשלושה ימים, ונח כל היום וטוב לי", וכשהאריה רעב, הוא קם, ובמירוץ אחד משכיב על ארץ את הבופלו, לוחך מבשרו, מנגב פיו האדום בלשונו, ובהליכה איטית חוזר אל מאחורי זרדים של עשב, או מתחת לעץ לנוח בצילו, וממשיך להביט על עדר הבופלו. ובשעה שרץ האריה לעיתים רואים שהוא משקיע את מלוא כוחו, מביט עליו הבופלו, זה אשר לא נטרף, ממשיך להעלות גירה וללעוס, רואה כיצד הוא קורע את בשר חברו ואומר לעצמו-" יא אהבל, אני בכלל לא רץ , האוכל שלי מחכה לי על האדמה, אני אוכל לי בניחותא, לא רץ, לא משקיע אנרגיות מיותרות, מה רע לי בחיים?" ובכן עלמה- אצל מלך זימבווה אין שום משיכה למלכת אנגליה, וכמדומני גם אצל המלכה שום פעילות הורמונאלית לא מתרחשת כאשר הם נפגשים במשתה או בארוחה מדינית. זה לא הופך אותם לחיות, זה לא משנה את עצם היותם בני אדם, רק שהם ממש ממש לא נמשכים האחד לשני, וממילא המוח לא מפריש הורמונים. אצל מלך זימבווה אין גם משיכה לבופלו, מכסימום הבופלו על שולחנו בצורות אחרות, רק לא בצורות שנובעות ממשיכה מינית. ולפי שהבינותי ממבטיו של הבופלו, הוא נמשך אל הזנב של הנקבה הלוחכת על ידו את עשב השדה ולא אל מלך זמבווה חסר הזנב ומהלך על שתיין. זה אומר ש---- או שהמלך הזה לא שייך לגזע הבופלו או שה-בופלו לא שייך לגזע האדם. את מציגה לי שאין לך משיכה מינית, לא לך אל בן זוגך, ולא לבן זוגך אליך ומה זה אומר?---- או שאת לא שייכת לגזע האדם או שבן זוגך לא שייך לגזע האדם. ואין בכך כל פסול--- צודקת את, חשוב מה שחשים- הבופלו ימשיך לגחך על האריה, והאריה על הבופלו, אך זה לא משנה את עצם העובדה ששניהם מרגישים טוב, ושניהם מוצאים להם שובע מדברים אחרים. השאלה היא זו- מה יקרה לך כאשר תמצאי את בן מינך? ראיתי אריה עוגב על לביאה ראיתי בופלו מתאמץ אצל זנבה של ה"בופלה" מה יקרה אז? אגלה לך סוד? יהיו גם יהיו מיחושים בגופך והשתוקקויות אחרות בבן מינך. החליפי בן זוג אם את שייכת לגזע האדם..... אלא אם כן פגישותיך עם בן זוגך הן מסוג הפגישות של מלכת אנגליה ומלך זימבווה, או-אז זה נשמר נ ו ר מ א ל י מה שאת אומרת. המלעגת את באנשי הפורום? חוזרת על כך שאלתי.