לא ממש מושלם

צילה65

New member
לא ממש מושלם

פעם ראשונה שעשיתי עבודה כזאת החיתוך היה ממש קשה ועדיין לא מספיק מובן לי לכן גם הדיוק בתפירה,חיבור השורות לא מספיק משביע את רצוני עדיין לא החלטתי על מסגרת ועל ייעוד.. לשיפוטכם

ענתא10

New member
עבודה מקסימה, וכ מ ה עבודה. ו

חלונות קתדרלה נראה דומה, אם כי שם יש שימוש בקיפולי בד כך שהעבודה בולטת ומרשימה. אנסה להעלות הדרכה בהמשך היום.

chayahd99

New member
מרשים ביותר../images/Emo70.gif

את מדברת על חיבור השורות אבל אני בכלל לא מבינה איפה מתחילה ונגמרת שורה. התיפורים בתמונת התקריב מבלבלים ונותנים רושם מסוים על סידור הטופ שאני לא יודעת אם הוא בכלל נכון. נשמח לשמוע עוד הסברים ואולי אף קישור להוראות באינטרנט. לחילופין, תתני את שם הדוגמא ואני אמצא קישור ברשת.

צילה65

New member
אז ככה..

אחרי שעברתי את שלב החיתוך ,והחיבור החלק הקשה היה להבין איפה כאן הבלוקים והשורות. את סידור הטופ עשיתי אחרי שהיו לי חלקים תפורים,עם ספר פתוח ונסיון (כמעט נואש) להבין. כל כוכב -או יהלום - מתפרש על שלוש שורות ומשתלב עם הרקע הכהה שעשוי ממשולשים קטנים כמו גם הריבועים של הבורדר יש לי רק תמונה בלי צבעים מתוך הספר ,אנשה להעלות אותה כל זה שייך לעבודות בשיטת STACK AND WHACK ואני אנסה לעשות עוד משהו משם , טעיתי כשבחרתי במה שסווג כבינוני בדרגת הקושי

צילה65

New member
שני תרשימים

סרקתי את זה מהספר של העבודה שעשיתי נראה לי שזה מסביר קצת את התהליך אשמח להביא איתי את הספר לפגישה שתתקיים ..כשתתקיים

chayahd99

New member
../images/Emo4.gif אוף - איזה תסכול

אני חופרת באינטרנט בנסיון למצוא את הדוגמא הזו או אפילו תמונה של עבודה נוספת באותו סגנון ואני לא מוצאת בשום מקום. לפחות עכשיו אני מבינה איך הדוגמא בנויה
אגב, לשמירה על זכויות יוצרים כדאי שתצייני מאיזה ספר לקוחה התמונה.

אתניס

New member
לא כדאי להיות מתוסכלת

יש לי את הספרים ואם את מעוניינת לצלם תוכלי לקבל לפני מספר שבועות כתבתי את שם הספרים כשצילה שאלה אותי . והנה שוב שמם magic stack - n - whack quilts והשני: stack - n - whack ipedia והמחברת של 2 הספרים BETHANY S REYNOLDS

אתניס

New member
לא כדאי להיות מתוסכלת

יש לי את הספרים ואם את מעוניינת לצלם תוכלי לקבל לפני מספר שבועות כתבתי את שם הספרים כשצילה שאלה אותי . והנה שוב שמם magic stack - n - whack quilts והשני: stack - n - whack ipedia והמחברת של 2 הספרים BETHANY S REYNOLDS

אתניס

New member
stack - n- whack

צילה התוצאה שלך יפה מאוד והתמודדת עם זה נפלא. זו אכן אחת מטכניקות של STACK - N - WHACK המורכבת משמונה חלקים אוקטגון אני עבדתי על משושים ולכן החיבורים זה אותם משולשים 60 מעלות אם הייתי עושה 8 צלעות אולי להקל על חיבורי המשולשים שמופיעים בכמה גדלים הייתי עושה ריבועים אבל ניראה לי שאמנם עבדת קשה אבל התוצאה מעניינת ומיוחדת.

למעלה