לא ממש הולך לי

כל עוד העגלה תישאר חיצונית לך,

כזו שאת כופה על עצמך ומחזיקה בשיניים, היא לא תעמוד לך. את צריכה לאהוב את המצב החדש כדי שהוא ישאר כזה, למאוס במה שהיה עד כדי חלחלה מהמחשבה של שיחה עם מי שנתת לו את המפתחות לא לו. איך עושים את זה? כמו כל הדברים הקשים באמת, צריך טונה של סבלנות לעצמך ועדינות- לא להיות שוטר לעצמך לא להציב לעצמך מטרות שאינן בטווח הראיה לא "להתקשות" ראית פעם את "החתולה הג'ינג'ית" שלנו עושה צאן צואן? (העמידות הסטאטיות האלה עם הידיים מוחזקות בכלמיני צורות מוזרות) זוכרת משהו דומה מהיוגה שעשית? בהתחלה הגוף מתקשה לנוכח המאמץ, אחרי כן הוא מבין שיאלץ להשאר בתנוחה יותר זמן משחשב, אז הוא מתרכך ומתחיל להתענג על פתיחת החסימות ולהשתחרר... כך בדיוק זה נעשה! את צריכה לאהוב את החופש שניתן לך, ולרצות בו, אחרת לא יהיה. יום עצמאות שמח שיהיה לך!
ראי עצמך חופשייה ליפול עליי מתישבא לך. וחיבוק גדול.

nutmeg

New member
השאלה היא לא איך

אלה מתי. והתשובה היא "היום". הביטי, כשחיים עם איזו התמודדות רבת שנים - פעם את מנצחת ופעם לא. כל יום שאת מתעוררת תשאלי את עצמך מי ינצח היום. ביום שאת מנצחת, הרווחת. ביום שלא - לא הפסדת כי מחר יום חדש. העיקר לשמור על מגמה כלשהי של התמודדות. זה הכל. ולמה פתאום כשאני כותבת את זה נזכרתי בדיאטות...? כי גם זו התמודדות רבת שנים וגם פה יש תקופות שמנצחים ויש תקופות שלא. איך אמר הבוקר ההוא מהסרט ביג לובוצקי? Some days you eat the bear, and some days - the bear eats you. לא ככה?

zimes

New member
אבל בדיאטה, התמודדות יומיומית

זה משהו שלא הולך. תמיד מגיעה התקופה בה מרפים, ולכן מחזירים את כל הקילואים ברגע, וצריך להתחיל מהתחלה. הייתי רוצה לראות אותך, אשתושל, נמצאת רפויה (לא במאבק מתמיד, לא בשליטה כל רגע), ועם זאת - במקום נכון. נדמה לי שיש משהו בדברים של שירה שעולים בקנה אחד עם המחשבה הזאת שלי. רק שלא הצלחתי להבין אותה עד הסוף... נסי את.

zimes

New member
איך, בעצם, מיישמים,

וגם - זה: ראית פעם את "החתולה הג'ינג'ית" שלנו עושה צאן צואן? (העמידות הסטאטיות האלה עם הידיים מוחזקות בכלמיני צורות מוזרות) זוכרת משהו דומה מהיוגה שעשית? בהתחלה הגוף מתקשה לנוכח המאמץ, אחרי כן הוא מבין שיאלץ להשאר בתנוחה יותר זמן משחשב, אז הוא מתרכך ומתחיל להתענג על פתיחת החסימות ולהשתחרר...

ולפני שהתרבותניקים יתחילו יפצחו בפס

טיבל ירידות עליי- "עמידה סטאטית"- יודעת, יודעת. וצימעס- מקווה שיותר מאוחר אשלה את עצמי ואאמין שיש לי זמן להסביר. כרגע, לצערי, עוד לא הגעתי לשלב הזה...
(מפליא ביותר, לא?)

zimes

New member
בקורס על מכניקה של השלד

אחד הדברים שלומדים הוא שעמידה אינה סטאטית, לעולם. זהו מצב דינאמי, בו הרבה מאוד שרירים עובדים, מאזנים זה את זה, והגוף בתנועת מטוטלת עם אמפליטודה קטנה מאוד. מה לתרבותניקים יש להגיד על זה? תגידי תודה שאין פורום פיזיקה

Idan91

New member
הממ..

לא מתייאשים אחרי כל שבר? (ומתחילים את הספירה מחדש) (או שבלי לספור, רק להתחיל מחדש...) (
)

taz512

New member
יו פיספסתי את כל התחלת הבעיה

עכשיו אני צריך להתחיל חיפוש בפורום? או שמישהו יביא לי תקציר? טאז, השד והעצלנות

עצלנות כושלת כישלון חרוץ

ביזבוז פרוע אוין לי תירוץ אני עוזב, אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה... חפש בבקשה לבד את הקישור (מלפני שבועיים בערך) כי ממש לא בא לי שמישהו ישים אותו כאן ואני אצטרך להתמודד עם מה שכתבתי אז. כרגע אני בהכחשה.

taz512

New member
הלכתי לעמוד החיפוש ואת כתבת המון...

אבל המון... ואני לא יודע איפה הכל התחיל, את זוכת אולי בטעות לפני כמה זמן הייתה ההודעה המקורית? מה היה הכותרת שלה? משהו?????? תעזרי לשד עצל.... בבקשההההההההההההההההההההההה טאז, השד והעצלות

taz512

New member
וואי הייתי מנותק בטירוף

אני לא מבין איך פיספסתי את זה. אני מבין שהתחלת בנסיונות הגמילה לפי ההודעה הזאת, אז בואי לא נטחון סתם מים וניגש לשורש הבעיה שלפנינו. איך חוזרים לניתוק, איך לא חוזרים לדבר? זזה אחד הדברים הכי קשים כי שלא כמו התמכרות רגילה העניין לא תלוי רק בך, זה תלוי רק במושא ההתמכרות שיכול בסופו של דבר להחזיר את הקשר ובכך להפיל אותך חזרה לתהומות שמהם את מנסה לטפס. אני ממליץ לך לדבר איתו פעם אחת ולתמיד ולנתק, את אמרת שהוא ידיד טוב, ככה שלדעתי שאם תגידי לו את האמת שאת נפגעת ושכואב לך ושאת מבקשת ממנו גם לנתק את הקשר שהוא יבין ושהוא יזרום איתך. (מה שיכול להיות יגרום לך לכאב נוסף...) אבל רק ככה תוכלי להבטיח לעצמך את השליטה שוב. עם כבר דיברת איתו והשליטה בידיים שלך ואת זאת שמחזירה את הקשר. אין יותר מידי מה לעשות חוץ מלהיות חזקים, ולהעסיק את עצמנו. כן כן תעסוקה... את רוצה לדבר איתו? כנסי לצ'אט, את רוצה לדבר איתו? תפסי ספר, את רוצה לדבר איתו? תכיני לי קיפיראניה, את רוצה לדבר איתו? תמצאי משהו אחר לעשות... אני יודע זה קשה, זאת התמכרות ואם זה לא היה קשה זה לא היה התמכרות. מהצד שלי אני יכול להציע לך מספר דברים, אחד זה תמיכה מורלית, אני באיי סיי קיו פנוי לשירותך... (כשאני לא מארח כמובן) דלת ביתי תמיד פתוחה, ואת אפילו יודעת איפה זה. והפעם אני מבטיח שאני אנסה להגיע לירושלים לביקור, אני לא יודע כל כך מתי ואיך, אבל אני אשתדל... טאז, השד והעזרה

למעלה