לא ממש ג´ונגל אבל..

דספרדוו

New member
לא ממש ג´ונגל אבל..

מצחיק לחשוב שבג´ונגל יש חברים.. זו המחשבה של יוק.. קראו לו... נגיד יוקי {ברור שנגיד} הוא חשב שהוא בשיט רציני, מין עולם שסוגר עליו והוא לבד יוק {מקצר בשם} חטף ת´קריזה על העולם נכנס לדיכי ממש שיט {כן, כן יודע שמשתמש בסלנג אז מה?!} יוקי הזה היה מסתובב בג´ונגל הזה {נו טוב, ג´ונגל עירוני אבל עדיין ג´ונגל} כאילו המוני חארות {טורפים או קיי} מחכים לו על כל צעד ושעל התחיל להרגיש נרדף אפילו את הסיגריה שכל אהב להשליך במין תנועה סיבובית מחלון רכבו לא השליך בכיף ואם כן אז רק אחרי מיליון מבטים לוודא שאין פקח בסביבה פשוט שונא ת´ עולם הזה, בכל מקום מחכה לשוטר שידפוק לו רפורט או פקח שיחפש אותו על חנייה או מישהו שיעקוף אותו בסופר {המחורבן} ועוד יתרץ "רק חלב ולחם בחיי" כאילו יוקי קונה כמויות לגדוד או משהו כזה, הוא {יוקי כמובן} הכי שנא את אלו שנועצים בו עיניים, וואו כמה היה מתרגז "סאמו " {טוב, מודה שיוקי הזה מקלל חופשי} האנשים האלו מה הם לוטשים בי מבטים מה?? ככה יום ביומו היה הולך לישון בקריז וקם במתח כאילו מלחמה מצפה לו.. יום אחד {ככה מתחילים כל הסיפורים לא?} עמד באיזו תחנה {נגיד רכבת או אוטובוס או השד יודע} מיוזע ומקלל לעצמו {חרישית} פתאום שם לב למלמול לידו. יוק מרים עיניים תמהות ורואה בחורצ´יק נשען על עמוד {של התחנה ההיא ברור} וההוא למרבה הפלא ממלמל ומקלל לעצמו חופשי "שפה עשירה לאללה אחי" פנה יוקי להוא.. בשיא הטבעיות ההוא עונה לו "העולם חרא אחי"!! וואלה חרא" עונה יוק.. וכך המשיכו ב"שיח הרעים" הזה.. עד שאחד מהם הציע לשבת על בירה קרה ובורקס אצל ה"טורקי" ההוא.. כי אם כבר לקלל לפחות לעשות את זה בסטייל ובנוחות הרי הם לא פראיירים אלו, גם העולם חרא וגם חם בחוץ.. הקיצר.. {חה, אני יודע לא ממש קיצרתי} נעשו אחים שני הדיכאונים האלו, היו נפגשים מידי פעם מקטרים על העולם על החיים.. פוליטיקה בגרוש ריכולים על החתיכות שעוברות חופשי .. ועכשיו האמת? לא מבין ´תם בכלל יושבים ומקטרים שעות על שעות .. קללות על ימין ועל שמאל.. אז איך מידי פעם אני שומע אותם פולטים "אח החיים הטובים"??? מה אגיד לכם, מסתבר שכל הקללות האלו על פארש.. סתם נהנים לקטר בחיי. ואם {הלוו רק אם אמרתי לא חובה} אתם עוברים ליד בית קפה ורואים שניים מקטרים ומקללים אז תקפצו להגיד שלום נ.ב הלוווו! לא, לא! שלא תטעו לי, תטעו ראבק.. אני זה הבחור מהשולחן הסמוך בכלל זה שמגחך לעצמו.. יאללה שיהיה אחלה יום, ואהמממ… אולי ניפרד בברכה "החיים הטובים"?!

שרגה...יוק...דו דו דו.......

הרבה זמן עבר מאז הפעם האחרונה.....וכרגיל....זה טוב!!!! אהבתי... ושמת לב לשולחן הפינתי ההוא? זה שממש ממש בצד? ישבתי לי שם והקשבתי לשיחה וראיתי את החיוך.... ונהנתי מהשוקוצ´ינו שלי..... רק טוב!

Mאיה

New member
אהבתי!

הסגנון כתיבה שלך כל כך מיוחד. אגב, אם אתה רק ההוא מהשולחן ממול,אז מניין לך כל קורות חיי היוקי הזה? בטח עקבת אחריו יום ביומו. חתיכת טיפוס מצאת לך לעקוב אחריו,טוב,כל אחד והנאות החיים שלו...

בחיי שאני אוהב איך שהוא כותב..

אבל בחיי אני לא מבין מי בכלל יושב בבתי קפה באמצע היום, אתם יודעים לפעמים יוצא לי לעבור ביהודה הלוי פינת נחמני יש שם בית קפה שאני רואה שם את אותם הפרצופים יום אחרי יום אנשים צעירים שיושבים כל היום על ההפוך שלהם תוחנים מים בחיי אני לא מבין על מה יש להם לדבר אני כבר רואה אותם שם יותר משנה ... מה אף אחד לא עובד במדינה הזאת?

חחחחחחח כמה צודק.....

גם כשאני עוברת שם ולוקחת את הסיבוב עם המכונית אני מסתכלת עליהם אוףףףף זה כל פעם מעצבן מחדש... שילכו לעבוד כבר!!!

למעלה