לא מיושבת בדעתה.

לא מיושבת בדעתה.

היכנסי כבר לאוטו וניסע עומדת בגשם בוכה גאה זקופה. אתם לא חושבים שהיא הגזימה קצת? בכזה גשם? בכזה קור? אז מה אם הוא פגע בך לפחות תקחי איתו טרמפ הביתה ושם תבכי את הבכי היפה שלך, ואת ההפגנה המתוקשרת שלך. אבל לא בכזה מזג אוויר. אלא מה תגידו שלא היה גשם גשם היה גשמון. וקור? איזה קור אמצע תמוז היה. סתם חומר למחשבה ולהתפלספות או להתפלמסות . שעולים בשעת לילה מאוחרת או בשעת בוקר מוקדמת. עכשיו אני חושב שיתכן בכלל שהיא ממש לא העסיקה אותו, רק הוא פשוט ריחם עליה שעומדת בחוץ בכזה מזג אוויר בשביל איזה משחק כבוד וכבר רצה לומר לה לכי את והבכי היפה שלך, אבל ריחם עליה שלא תחלה בשפעת . ושיחק איתה את המשחק של המתחנן והמתנצל. והיא ברוב נשייותה קנתה את זה והמשיכה במשחק. כשהוא מרגע לרגע נהיה לו יותר מלוח מהטיפוס הזה שעומדת מולו. מקוה שלא קיללתם אותי על בלבולי המוח שעשיתי לכם. חורף בריא .

ramk300

New member
אני חושב שהוא מציג משהו אחר

הוא מציג גבר שמיואש כבר מכל משחקי הנשים(הבכי הפוטוגני), והוא מבין שהוא לא היה בסדר והוא רוצה להתנצל אבל היא לא נונת לא(אני לא מכיר מילה או משפט שסוגרים עיניין, הרבה מילים צריך הרבה משפטים, יותר מכל הדמעות שלך), בקשר ל"עומדת בגשם בוכה גאה", אני חושב שה"גאה" מציג את האהבה שלה למשחק הזה שהוא צריך להתנצל, והוא כבר מיואש ונמאס לו והוא גם לא מסכים אם ההגזמה שלה (מה את כל כך צודקת מה את באמת חושבת שאת הצדק היחידי עלי האדמות). מקווה שהבנתם את הראש, שבוע טוב, חג שמח והיכנסי כבר לאוטו וניסע אולי אפילו נעוף......

מלבד זאת

זה מה שמצטייר בעיני העולם הנשי ורוב העולם הגברי. אבל הוא היה יותר חכם ומתן לה להרגיש את אשר היא רוצה להרגיש והאמת שהוא מיצידו שתלך לכל הרוחות השדים ושאר מזיקים.

איל1לשם

New member
זה הדו שיח הפוליטי בישראל

ברור......... הגשם זה הסימן לצרות ש"היא בגשם הוא בגשם המכונית בגשם וגם אני בגשם .."

זקוף? זקוף!

זקופה גאה בבכי ובמאבק. או במילים אחרות לא זקופה בוכה, כי זה לא יכול להיות כפי שצינת. אלא בוכה זקופה, היינו שהזקופה הולך על הבוכה שהבכי והכעס זקופים וגאים הם . ולא מוסתרים או מסופקים. חג שמח.

למעלה