לא מוצא את - My Battery Wallpaper המותקן בנוט 20 אלטרה

Haim_Gds

Member
אני מתקין My Battery Wallpaper על הטלפון החדש נוט 20 אלטרה עם אנדרואיד 13 ו UI 5.1. ההתקנה עוברת בהצלחה אבל בנוט הישן שלי (10+) לחיצה ארוכה על המסך ובחירה ב wallpaper מציגה אותו אבל לא בחדש.
-איך עושים את זה בטלפון החדש?
-האם אנדרואיד 13 תומך בו? עדיין, זו תוכנה מ 2015...
-האם יש wallpaper דומה? אני לא צריך/רוצה כלום חוץ מתצוגת מצב סוללה על המסך.
1746701992012.png

SHERME

Well-known member
אני מתקין My Battery Wallpaper על הטלפון החדש נוט 20 אלטרה עם אנדרואיד 13 ו UI 5.1. ההתקנה עוברת בהצלחה אבל בנוט הישן שלי (10+) לחיצה ארוכה על המסך ובחירה ב wallpaper מציגה אותו אבל לא בחדש.
-איך עושים את זה בטלפון החדש?
-האם אנדרואיד 13 תומך בו? עדיין, זו תוכנה מ 2015...
-האם יש wallpaper דומה? אני לא צריך/רוצה כלום חוץ מתצוגת מצב סוללה על המסך.
צפה בקובץ המצורף 127791

נערך לאחרונה ב:

Haim_Gds

Member
התקנתי את ה Battery Wallpaper, לא נוח אך כרגע לא מוצא תחליף אחר. לא אכפת לי לשלם עוד כמה שקלים ל theme שייתן לי את אותו ממשק של ה Battery Wallpaper מקורי, לא מצליח למצוא את זה אצלהם.

-למה ה My Battery Wallpaper המקורי לא עובד?
-הםא יש theme שדומה Battery Wallpaper מקורי? מה שנוח שם שכל המסך נצבע בהתאם לכמות הטעינה (ירוק טעון לחלוטין ואז צהוב ובסוף אדום לקראת התרקונות מוחלטת) וזה נוח מאוד לקליטה במבט מהצד.

לוייםLEVIM

Well-known member
התקנתי את ה Battery Wallpaper, לא נוח אך כרגע לא מוצא תחליף אחר. לא אכפת לי לשלם עוד כמה שקלים ל theme שייתן לי את אותו ממשק של ה Battery Wallpaper מקורי, לא מצליח למצוא את זה אצלהם.

-הםא יש theme שדומה Battery Wallpaper מקורי? מה שנוח שם שכל המסך נצבע בהתאם לכמות הטעינה (ירוק טעון לחלוטין ואז צהוב ובסוף אדום לקראת התרקונות מוחלטת) וזה נוח מאוד לקליטה במבט מהצד.
האפליקציה שלך תומכת עד אנדרואיד 12.
הגדרות >> יישומים.
למי שיש 13 14 15 בכלל לא יכול להתקין אותה בטלפון.
איך הצלחת בכלל להתקין אותה?? את זה כלל לא הבנתי.

לוייםLEVIM

Well-known member

THEME ממש אין.
צריך להמשיך לחפש רק אפליקציות.

למעלה