לא מוצאת ת'עצמי

יובל

New member
לא מוצאת ת'עצמי

שלום לכל המשוחררים!:) אני משוחררת 10 חודשים(וואי,שכותבים את זה -פתאום זה נראה לי המון!). בכל מקרה, כבר 10 חודשים אני פשוט צועדת במקום! בקושי עבדתי(באמת שחיפשתי, אין כלום!),לא הצלחתי לחסוך כסף, וגם לא הצלחתי להגיע להחלטה מגובשת מה אני רוצה להתחיל ללמוד- ככה שלא רציתי להתחיל השנה רק כדי למצוא עיסוק ואז להתחרט.. הפואנטה היא- שאין פואנטה פרט לזה שזה ממש מדכא אותי!חברים טסים להם,עובדים, עושים עם עצמם משהו ורק אני- פשוט לא מוצאת את עצמי! מאוד יעודד אותי אם קיימים עוד חסרי חיים כמוני- אנא הגיבו!!

יובל,יש לי הצעה בשבילך...

אם יש לכם בחירות בעיר ובטוח שיש,תתקשרי לאחד המועמדים ותהיה לך תעסוקה לכמה שבועות. זה מה שאני עשיתי ואני כרגע עובדת בזה וזה מאוד נחמד וכיף. אבל אם לא,אין לי יותר מה לומר כי אני כבר משוחררת אמ...7 חודשים ולא מצאתי כלום למרות כל החיפושים שלי. אני רשומה בחברות כ"א ולא יצרו איתי קשר אפילו לא פעם אחת אבל שיהיה,גם בעיתונים יש מלא עבודות (רק שלא תמיד הן מתאימות,כי לרוב מחפשים מישהי עם ניסיון בתחום כלשהו) אז בכל אופן,שיהיה בהצלחה וכמו שאמרו לי : לא להתייאש

יוֹאב

New member
אם כבר בבחירות לראשות העיר עסקינן

אני מתנדב במטה בחירות של רשימת "אמת" למועצת העיר. ואתמול הקלטתי ג'ינגל לבחירות. הנה לינק. מה דעתכם? וכן, זה אני הזמר

Reznik

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווובבבל

ללללללללללללללללל את בסוף לא לומדת????

TheWhiteTigris

New member
יש לי רעיון.

את לא מוצאת את עצמך נכון? תראי, רוב האנשים נוסעים להודו, או לתאילנד או לכל מיני מקומות כאלה. אני מציע לך בכנות את הדרך הכי זולה. לכי למראה שבסלון, תעמדי מולה, ואז תמצאי את עצמך. ואז תביני שאת היית כאן כל הזמן!

יובל

New member
וואלה!

איזו עצה! איך לא חשבתי על זה קודם?!? אני בהלם!:) ורזניק-לא, בסוף אני לא מתחילה השנה..ולאיפה נעלמת אגב??:) ולא ראיתי פה מספיק הודעות נואשות! נו באמת אנשים! איפה כל החסרי חיים?? צאו מהמחבוא ..פליזזזזזז

Reznik

New member
אני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif נעלמתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נעמהdj21

New member
קיימים קיימים!!!!

אני מרגישה בערך אותו דבר רק שאני מתחילה ללמוד ונראה לי זה יישפר את ההרגשת כלום שיש לי כרגע והרגשת הלא יוצלחות שלי מעצמי...

אולי זה טיפה יעודד אותך ...אבל יש

עוד הרבה כמוך. אני מכירה חברות שהשתחררו לפני כשנה ו... ועדיין לא מצאו עבודה, לא טסו לחו"ל בקיצור לא הגשימו שום דבר שהם רצו. קחי הכול בקלות...לאט לאט תראי שהכול יסתדר בסופו של דבר לטובה. בהצלחה,

Twinkle1

New member
גמני, גמני

השתחררתי לפני שלושה חודשים. התכנית המקורית היתה למצוא עבודה, להחליט מה אני רוצה ללמוד ובאוקטובר הבא להתחיל ללמוד. עבודה לא מצאתי בינתיים. שלחתי מלא קורות חיים, הייתי בכמה ראיונות וכלום לא הסתדר. שבוע הבא יש עוד ראיון אז שוב התקוות מתחילות לעלות.. בקשר ללימודים גם אין שום כיוון, ככל שאני תמעניינת יותר אני רק רואה עוד ועוד אפשרויות וזה נעשה יותר מבלבל ויותר קשה להחליט. אבל אין מה להילחץ, כל אחד והקצב שלו, אני בטוחה שבסוף הכל יסתדר. גם בשבילי וגם בשבילך. תנצלי את הזמן ליהנות כמה שיותר. כשתמצאי עבודה ותתחילי ללמוד יהיו לך הרבה פחות הזדמנויות לזה. בהצלחה!

חמודה זה קצת ארוך וזה תשובה שנתנו

לי ולי היא עזרה את בדיוק כמו כולנו המחפשים ולא מוצאים אבל קחי את זה באיזי מה שצריך לקרות לאיקרא אלא אם תזרזי אותו וזה לא יהירות המשפט הבא אבל אם אני מצאתי בעיר הכי יבשה בעולם ופדנתית 2 עבודות ואניעובדת בשנהם גם את יכולה והכי חשוב זה להתנתק שיכלית מהצבא זהו זה עבר ובקשר ל... לא מוצאת את עצמי יש לי ידיד שאבא שלו בן56 ועדין אומר שעוד לא מצא את עצמו בחיים קחי את הזמן הזה בלי לחשוב על העתיד רק על מחר בבוקר ומה תוכלי להוציא מימנו שבי עם חברים ופשוט תשלמי עם עצמך שאת פשוט עוד לא יודעת כלום ותראי שהדבר הראשון הכי חשוב זה למצוא עבודה ושזה באמת יהיה הכי חשוב כי תנקי את הראש מדברים אחרים את תמצאי וככה צעד צעד אבל הצבא זה היסטוריה והוא גרם לך לאבד את עצמך אבל לא להעלים את עצמך אז יעלה בלאגןןןןןןןןןןןןןן

יובל

New member
לכוווווולם

תודה רבה לכווווווולכם על העידוד, באמת:) מחר יש לי ריאיון עבודה אז פליזזז תחזיקו אצבעות! אני אעדכן, ומקווה שבאופן חיובי.. עד אז- בהצלחה לכולם, לילה טוב ועוד נשתמע.. אחלה פורום אגב!

אני אישית ממליצה לך

ללכת ללשכת התעסוקה ולבקש מהם להיבחן במבחן להתאמת כישורים -שלכל חייל משוחרר מגיע לעשות אותו חינם בלשכת התעסוקה . או לגשת ללשכה להכוונת חיילים משוחררים שם יושבות יועצות שאפשר ללכת ולדבר איתם גם בחינם וגם לא צריך לקבוע תור פשוט צריך ללכת ולדפוק על הדלת . ולמי שאין כסף לנסוע ליחידה להכוונת חיילים משוחררים היועצים של הלשכה מגיעים ללשכות התעסוקה בכל עיר פעם בשבוע אז פשוט צריך לברר באיזה יום ושעה היועצים מגיעים .

פרח משי

New member
אם ממש משעמם לך

אני ממליצה להתנדב - במד"א, באק"ים, סה"ר וכל מקום שזקוק למתנדבים. ימלא לך שעות ריקות ויתן לך הרגשה מצוינת.

אומנם התנדבות נותנת המון,אבל ברגע

זה שאין לאף אחד כסף (אלא אם כן ההורים נותנים ולא אכפת להם) צריך למצוא עבודה אפילו אם היא זמנית,ואני לא חושבת שכרגע כדאי למצוא מקומות התנדבות אני אפילו ניסיתי לפנות לסה"ר לפני כחודשיים אם לא יותר ומאז לא שמעתי מהם,לא התקשרו ולא כלום.

bana

New member
../images/Emo35.gif גם אליי סה"ר לא פנו!! ../images/Emo35.gif

חוץ מאימייל אחד שבו אמרו שיצרו איתי קשר ועדיין לא פנו! זה היה לפני כמה חודשים טובים!!!

כלב קר

New member
איפה את גרה? בצפון או בדרום?

אני יודעת שיש בעיה רצינית למצוא עבודה באיזור עפולה!!! המצב לא טוב!!! יותר צפונה יש מלא עבודה בקטיפים בכל מיני קיבוצים אבל בונ'א אני לא רוצה לעזוב את הבית שלי!!!!!! מה זה??? לדעתי תפני ליחידה להכוונת חיילים משוחררים!

למעלה