לא מוערך מספיק

Puskas

New member
לא מוערך מספיק

תנו פה שם של זמר שלדעתכם ממש טוב ולא מקבל מספיק במה ולא מוערך מספיק. לדעתי זה ניסו סימן טוב. מינעד שלא נופל מזה של עמיר בניון,קול נעים ורך,עליות מצוינות,יודע להרעיד ושולט בקול מעולה! פשוט קול מדהים ויוצר מוכשר ולא ברור לי למה הוא לא מפורסם..

izik79

New member
לגבי עמיר בניון אני אגיד לך משהו ../images/Emo13.gif

הסיבה שהוא כן כל כך מוערך, היא שאין עוד שילוב כזה של חומרים כל כך יפים ומקוריים, עם ביצוע כל כך איכותי, כמו בשירים שלו. לדעתי כל הזמרים המזרחיים האחרים (לפחות הרוב המכריע) לא רק ששרים חומרים לא מקוריים, אלא גם פחות מוכשרים ממנו בביצוע

Ran Bimba

New member
דיקלה לא מוערכת כלל, שגיב כהן גם כן יכול לקבל

טיפה יותר הערכה בארץ. בזמן האחרון גם זהבה בן לא תופסת כ"כ תאוצה למרות ש-"משקר" מצליח לא רע בכלל במצעדים.

אתם עושים צחוק תגידו מי זו דיקלה מי זה ניסו

למה שנעריך זמרת כמו דיקלה איזה להיטים יש לה היא ריגשה מישהו פעם באיזה שיר .סתם זמרת צעקנית שנראית מגוחך מאוד . אם כבר שגיב כהן יוצר כותב מלחין זמר עם קול טוב. מי זה ניסו סימן טוב חיקוי זול ועלוב של עמיר בניון . תבינו זמר שרוצה הערכה חייב להביא להיט שישגע את המדינה שיתרום משהו למוסיקה לרדיו למאזינים לתקליטנים רק כך הוא יוערך .הרי זמרים טובים לא חסרים במדינה . זהבה בן ועמיר בניון אלה זמרים שתמיד יעריכו אותם גם אם הם בתקופה לא טובה . אני מחזיק מאסאלה זמרת תותחית ורינת בר גם .

כבר שמענו על ההבטחות האלה ישי לוי הבא עלייק

כיוצר הוא מעולה מבחינה קולית יש לו הרבה להשתפר . וכבר הבטיחו לנו הרבה זמרים יורשים שנעלמו בדרך .

לב ענק 22

New member
אל תזכיר את עמיר בניון וניסו באותה נשימה בכלל

ניסו סימן טוב צריך להיולד עוד מיליון פעם כדי להגיע לחצי של עמיר בניון זמר שנולד פעם בדור . מי זה ניסו סימן טוב בכלל .

Puskas

New member
שמע..

ניסו סימן טוב-הינשאי לי (גירסא שקטה) זה אחד השירים המדהימים! גם ליריקס מדהים ומרגש של יוצר מוכשר,גם קול פשוט מצמרר..כל כך נעים וחם שזה מדהים! הרבה יותר רך משל עמיר בניון.. וגם לחן והפקה מרגשים! אז אני לא יודע למה אתה כל כך אנטי לגביו..אבל ניסו הוא באמת זמר ויוצר נפלא!

הזמר הכי לא מוערך

הראשון עם קול מהמם הוא לירן טל שלא זוכה לחשיפה גדולה ביחס לקולו

לפי דעתי את רינת בר לא מעריכים

אותה כמו שצריך בתקשורת וזה חבל רינת בר זמרת ענקית שווה להקשיב לקול שלה אחת הזמרות הגדולת שיש בארץ ....

BeitarMilhama

New member
סגיב כהן הוא הישי לוי הבא

וכמובן ישי הוא זמר המזרחית הכי גדול בכל הזמנים.... ולדעתי לא מעריכים את סגיב מספיק. כמו כן יש את שיר לוי שגם הוא צריך לקבל יותר קרדיט.

לדעתי אייל גולן הגדול בכל הזמנים

אני חושב ככה זמר עם להיטים כ''כ יפים זמר ללא פרשות של סמים אונס .זמר אהוב על כולם אשכנזים צעירים מבוגרים . תגידו לי איזה זמר הייתי רוצה לראות אותו מופיע סולו זה רק אייל גולן ועופר לוי . למרות שישי זמר ענק בכל קנה מידה יחד עם אייל ועופר .

BeitarMilhama

New member
עזוב את המסביב

אני מדבר על איכויות קוליות נטו. וכמובן שאני מתייחס לישי של לפני הסמים שהרסו לו את הקול.

ואם הזכרתם ישי לוי, למישהו יש מושג מה קורא א

תו? הוא צריך לסיים בימים אלה עבודה על האלבום החדש שלו או שזה עוד רחוק?

אתה צודק במיליון אחוז ../images/Emo45.gif

ניסו סימן טוב הם בין האנשים שגורמים לי לצמרמורות בגוף כשהוא שר

ראיתי שרשמתם פה שגיב כהן ואתם טועים

הוא הרבה יותר מוערך ממה שאתם חושבים הבעיה היא שבד"כ אתם לא יודעים אפילו שהוא כתב והלחין את השיר עד שלא מדברים על זה במקרה במהלך ההשמעה שלו ברדיו או שאתם לא מחפשים בעצמכם. הוא כותב היום דיי הרבה לזמרים אחרים ולא רק לעצמו ולדעתי יש לו קול גדול באמת. הוא יכול להיות פי 1000 יות רטוב מישי לוי וזוהר שהם בעיניי הטופ של המוזיקה המזרחית כי הוא לא צריך טובה של אחרים וכותב בעצמו אתה החומרים שלו. גם ישי לוי מוערך מאד בתעשיה של המוזיקה המזרחית וכל הזמרים התיימנים הכבדים מעריכים את ישי לוי על כל המגרעות שלו. אם יש זמרים שלא הוערכו מספיק בעיניי בעבר אלה רונן עניא ובר כהן שנעלמו פשוט בגלל חוסר הערכה אליהם למרות ששניהם טוב יותר מ90% מהזמרים שיש היום בזאנר שלהם. זמר אחד בהווה שלא מוערך מספיק זה אבי בניון.

Puskas

New member
לגביי סגיב כהן

הוא זמר אדיר לדעתי ויוצא מוכשר מאוד,אני באופן אישי קניתי מקורי את שני האלבומים שלו ומאז כיתה י"ב אני חורש על השירים שלו (שזה כבר 4 שנים) ולא נמאס..יש אצלו הכל...גם רגש,גם איכות,גם מגוון מוזיקלי וגם קול מרגש לפעמים וחפלה במקרים אחרים. בכל מקרה אני חושב שהוא לא מספיק מוערך..נכון שהוא כתב הרבה לאחרונה אבל האמנים המובילים ביותר (אייל גולן,רון שובל,שלומי שבת,עמיר בניון (מן הסתם),ישי לוי וכו'..) עדיין לא משתמשים בו וחבל.. איציק שמלי למשל עשה ת'פריצה שלו בגדול..בקרוב יוצא אלבום ומההופעות שלו יש לו אלבום חזק! הוא גם כתב והלחין 4 שירים לאלבום האחרון של אייל גולן (כולל השיר הכי טוב באלבום 'לוחמת') והוא כתב והלחין גם לאלבום שבדרך של רון שובל..אז זו סוג הפריצה שסגיב צריך.. בכל מקרה אותי לא צריך לשכנע שסגיב הוא בקלות בין עשרת האמנים המובילים בז'אנר ובודאות אחד משלושת היוצרים הטובים בז'אנר לדעתי יחד עם איציק שמלי ועמיר בניון.

הבחירה שלי היא...

טוב הבחירה שלי היא שגיב כהן אבל אני בהחלט חושב שיש עוד זמרים כמו עמיר בניון יואב יצחק,ועוד שלא עולים לי לראש כרגע....

למעלה