לא מוכנה תחיליפים

proudmom

New member
תשובה.

אני לא רוצה להפסיק לגמרי. פשוט נמאס לי לשאוב כדי שיהיה למטפלת או לבייבי סיטר בערב או סתם שבא לי לצאת ולהשאיר אותה עם מישהו אחר.... חוצ מזה שהיא נרדמת לרב רק עם ציצי ואחרי 8 חודשים אני חושבת שזה יהיה נחמד אם גם אני אראה טלוויזיה בערב ולא ארדים אותה......(מצטערת אם אני נשמעת כועסת, זה פשוט מעייף.) אז יש לך איזה פטנט לגבי מתן תמ"ל?? תודה!

1טלטלים

New member
לפני גיל שנה

לא,יש צורך להשלים בתחליף...גיל שמונה חודשים הנקה/תחליפים עדיין מהווים בסיס תזונה של הפעוט...בגיל שנה ילד אמור לאכול ממגוון הרחב של מאכלים הביתיים.אם בוחרים להפסיק הנקה בגיל 8 חוד',לדעתי חייב עדיין להשלים בפורמולה (עדיף חלבית) המועשרת בברזל,כמובן,השלמה מבקבוק באה יחד עם המוצקים שפעוט כבר אוכל... בתאבון,

proudmom

New member
לא מוכנה תחיליפים

בתי בת 8 חודשים. עד עכשיו הנקה מלאה+מוצקים.אני מתחילה לחשוב על להפסיק להניק אבל הבובה לא מוכנה שום תחליף, לא סימילק, לא מטרנה וגם לא צמחית...היא מעקמת את הפרצוף שאני רק מקרבת את הפטמה של הבקבוק. גם בעלי , הסבתא והמטפלת ניסו.ניסיתי גם דייסות של סימילק/מטרנה/גרבר אך ללא הצלחה...גם ניסיתי לערבב פירות שהיא אוהבת עם התחליפים והיא לא מוכנה....יש למישהי הצעות? תודה

proudmom

New member
תודה...אבל...

OK.אבל היא לא מוכנה אף אחד מהתמ"ל-ים.......מה אני אעשה??

ממש מבינה אותך, גם בתי לא מוכנה

לקבל תחליפים. ובתי בת שנה ו- 5 חודשים, ומניקה אותה בוקר ולפני השינה

למעלה