לא מוכנה לחג הזה..

לא מוכנה לחג הזה..

אמא ואני תיכננו לנסוע לתאילנד ,ככה שתינו,בחופש פסח. (לכבוד סיום התואר שלי..שיקרה בעוד חודשיים-שלושה.) לפני הצונאמי..לפני שהחיים פסקו בפתאומיות..לפני ההיעלמות.
איך אפשר יהיה לשבת בליל הסדר (אנחנו עושים עם הצד של אמא-אצלם כמו כל שנה) בלעדיה?!?!
אין לי כוחות. שיגיע כבר החג ושייגמר מהר מאוד.

libi4

New member
../images/Emo24.gifגמאני לא ולכן../images/Emo162.gif

הזמנו מקומות בקיבוץ נחשולים לחג הראשון.... כל החיים מאז שאני זוכרת את עצמי ומאז שאמא חלתה אני הייתי עוזרת לה להכין את מטעמי החג...בשנים האחרונות עשיתי הכל לב-ד וזהו...והשנה אני פשוט לא יכולה לקחת על עצמי לא להכין כי עם שלושה קטנים....נו טוב זה סתם תירוץ.....אני פשוט לא מסוגלת לחגוג את החג הזה וחיפשתי לברוח מכאן והצלחתי....בעלי המתוק תומך וממלא את רצוני.... וזהו הוקוס פוקוס ,גם אני לא מוכנה ואני מקווה שיהיה לך קל עם המשפחה של אמא שזה הדבר הכי טבעי לעשות...להיות איתם...אצלי המשפחה של אמא לא כ"כ מאוחדת וכל אחד דואג לגרעין המשפחתי שלו...אף אחד לא מוכן לקחת על עצמו משפחה של 5 נפשות שלא לשכוח שאנו שומרי מצוות ולא נוסעים ולכן זה ממש תיק להשמין אותנו...אבל שטויות....יעבור... הוקוס-חיבווווווווווווווווווק.... רק שכבר יעבור ומהר.... הבית לא נקי עדיין לפסח ואין לי חשק לכלום...ואני בחופשת לידה אבל..... לא מסוגלת לכלום.... הבעל יהיה בחופש ונסתער על הבית....

אני חושבת שזה היה רעיון מצוין

לעשות OUTSOURCING לסדר. גם מבחינת המאמצים שלך, וגם בגלל שהשינוי לא ידגיש את החוסר, כמו שהיה קורה אם הייתם חוגגים בדיוק באותה המסגרת כמו בשנה שעברה, רק בלי אמא ... את צריכה לנוח רגשית, עם כל הטלטלות שעוברות עליך בחודשים האחרונים, ליבי.

libi4

New member
אי../images/Emo18.gifך לנוח רגשית?

לא יודעת איך.... אבל יש לי חלב ואני מניקה אז אולי זה מעיד עליי שנפשית רני כן נחה.....????!!!!!!!!!!!!! מה שלןמך את?

בזה שהחלטת לא לעשות את

החג בעצמך, כלומר - את כל ההכנות וכ"ו, כמו שעשית כל השנים עם אמא, זה להוריד מעצמך קצת עומס ריגשי. אי אפשר להוריד הרבה, אבל מה שאפשר - אני בעד. ואני? אני בסדר ... היה יומיים קצת מתיש, אבל עכשיו נחים בבית ... תודה!

גם אני לא.

אני שונאת חגים ואת החג הזה במיוחד. כי זה חג של משפחה, של ביחד, של סבתות שמפנקות את הנכדים וכו'. גם אנחנו לא נהיה בבית למזלי הטוב. מקווה שכך יהיה לי קל יותר.

אמאל4

New member
מאזאימי נפטרה כבר 6 שנים לא מוכנה

לשום חג. אם היה אפשר הייתי מדלגת עליהם.

למעלה