לא מוכן

צייר

New member
לא מוכן

לא מוכן לוותר עלייך אהבה היא מקרבת אותנו יותר ויותר אנחנו במצב של איחוד אחד משלים את השני מוכן לעשות הכל עבורך להביא לך כוכבים מהשמים לטפס ולהביא לך פרח נדיר מהאלפים השמים הם הגבול לא מוכן לאבד את אהבתך כי שנינו אוהבים אחד את השני שפתייך על שפתיי נשיקותייך כל כך עדינות השמיים עם תכולים והכוכבים זורחים את הכל , שרציתי שיהיה לי חיוך שלך מדליק את לבי מצית אותו אין כמו אהבה טהורה צייר

צייר הזכרת לי שיר שפעם כתבתי

לך לו היית לידי... את השמיים הייתי משיגה במו ידיי. ולו היית לצידי... שושן אדום הייתי מגישה לך בשתי ידיי. אך לו היית עמדי... הייתי מים נותנת לך ללגום מתוך ידיי. כי שנינו ביחד וכל אחד לחוד רוקמים עולם קסום מאותו החוט. עדינה-ו

צייר מביאה לכאן עוד שיר

המדבר על אהבה. ויש ברשותי עוד שירים שנוגעים בחומרים שונים רגש. אחבוק את העולם בשתי ידיי אעצום לרגע את עיני, אראה אותך פוסע לצידי ובעדנה אוחז לי בידי. אותי הערת מתנומה עמוקה בי חיים חדשים החדרת ותקווה עיני הוארו בסובב ביקום אותי הפרת ברגש עצום. עדינה-ו

צייר

New member
פנינת החן יקרה

מוריד אני את הכובע בפנייך כתיבתך יפה כמו פנינה שחורה נדירה כמו יהלום כחול מילותייך הן מחרוזת פנינים לצוואר נסיכה צייר

צייר

New member
מרקי יקר

למה הגדרת את שירי , כיצד להתאהב באהבה בשלושים שניות הסבר נמק

ההסבר פשוט מאד

אתה סוגד למושג האהבה-כקונצפט כאילו,שאין דמות העומדת מאחוריה. ואני חושב,שזה משנה מי הדמות וגם האהבה,משנה אורחותיה בהתאם לאובייקט.. ומשמעויות שונות לה.

למעלה