לא מובן

adi510

New member
לא מובן

אם כל הוותק שיש לי בשירות לקוחות יש משהו שאני לא מצליח להבין ולא יודע אם אי פעם אצליח. והעניין הוא כזה, היום יש לנו תקופה לחוצה בטירוף. יש ימים שהגענו גם ל 100 ממתינות!!!, כך שמן הסתם יוצא ללקוחות לפעמים להמתין 10, 15 דקות ואף יותר. ללא ספק לא נעים ומעצבן,גם אני כלקוח הייתי מתעצבן מכך. מה שאני לא מבין זה את ההתעקשות של הלקוחות להתעמק בנושא הזה יש שיחות שכ 5 דק' אני עסוק בלהסביר ללקוח למה המתין כל כך הרבה(אולי כי גם הלקוח הקודם בזבז לי את הזמן בעניין הזה....) מובן לי שהלקוח מעיר על כך ואף שהוא כועס על כך אבל אחרי שקיבלת הסבר גם אם הוא לא מניח את הדעת מה הטעם בלהמשיך לדון בכך. זה יקצר לך את הזמן שהמתנת? זה יעזור לך בפתרון הבעיה שבשבילה התקשרת? מה הקטע? גם אני לקוח לפעמים ומתקשר למוקדי שירות ויצא גם לי להמתין זמן רב לפעמים, אז לפעמים אני מעיר על כך(בד"כ לא) ועובר הלאה לבעיה שלי. והכי אני אוהב את התשובה המיידית של הלקוחות :" אז תוסיפו אנשים." וואלה איך לא חשבנו על זה, תאמין לי עם הכישורים שלך בוא תהיה מנהל אצלנו, איך לא חשבנו על זה קודם..... לא מבין פשוט לא מבין את זה.

KFIRB

New member
איך אתה לא מבין...

בעיית כ"א משפיענ ישירות על שני מדדים עיקרים: טיב השירות וזמינות. אני תמיד (גם חיכו שתי דקות ) פותח את השיחה בתודה על ההמתנה.. ואם עולה נושא ההמתנה הארוכה, אני מתייחס אליו ברמה המעשית, ששאנחנו בתהליך גיוס והכשרה של נציגים ואני מאמין שרמת השירות תגיע בשבועות הקרובים לשביעות שני הצדדים...ויש פותח בשאלה "אני מודע שהזמן של שנינו יקר במה אוכל לטפל?" ב90% המקרים התודה על ההמתנה מספיק ב8% היתר מספיק (בדר"כ לאחר המשפט השני הם מפסיקים אותי ובצדק מסויים) ןלשני האחוז הנותרים כל המלל מספיק ומקרים בודדים שזה לא מספיק, אכן מדובר באלו שעזבו את גהה בשבועות האחרונים או שהם יגיעו לשם בשבועות הקרובים והמבין יבין... כל הדבר הזה שפרטתי כאן בארכיות לקוח אולי חצי דקה... אין טעם להתווכח , הלקוח גם כך עייף, לכן תן לו לפרוק את הכעס, ייתכן שתת מודע הצורך הסמוי להעביר את הקושי שבהמתנה אליך שתזרז את הטיפול בפנייה ותפעל ביעילות ...ייתכן שיש ציפיה (ולקוחה אמרה לי את זה אתמול) שכנציגים הסובלים הבעיה לא פחות מהלקוחות נעביר את התלונות הללו הלאה... כך או כך בהצלחה ואל תיקח ללב...תודה על ההמתנה וסליחה על הסבלנות...חחחח

adi510

New member
רק להדגשה

ברור שמודה/מתנצל על ההמתנה ונותן הסבר אני מתיייחס לאותם אלה שלאחר זה ממשיכים לעסוק בנושא. את זה אני לא מבין. כמובן שאני לא מתווכח ולא מנסה להעמיד את הלקוח במקום אני נותן לו לפרוק את כעסו ואפילו מבין, לו אני במקומו הייתי כועס לא פחות.... לא לוקח ללב סתם קטע לא מובן....

KFIRB

New member
סליחה (ולא על ההמתנה)....

סליחה טעות קורית... צודק... אי אפשר להבין אצלי הם מעטים (טפו טפו טפו , חמסה חמסה חמסה...) אולי בכ"ז ברחו מגהה?

Benjamin Turner

New member
כי שמתי לב שיש לך נטיה קלה לדקלם

את הקורס, וחשבתי שזה כי אתה ירוק. כנראה שסתם יפני

JaneLame

New member
כמה דקות המתנה זה 100 ממתינות?

אצלינו היה היום 13 וחצי דקות המתנה. בלתי אפשרי להוסיף כמות של אנשים שתעלים את הממתינות, אלא אם כן נשב עם אוזניות על השטיחים ונתמוך בישיבה מזרחית. אין מספיק מקום במוקד גם ככה. לחברה יש יעד להגדיל את מס' הלקוחות ב-15% עד סוף השנה, מה שאומר שכולם יצטרכו לחכות יותר על הקו. אם מישהו אומר לי, ובצדק, "תביאו יותר אנשים" - מה הוא רוצה שאני אעשה? שאני אביא? שאני אבנה עוד קומה לבניין ואושיב שם תומכים ניוביז, שבין כה וכה עד שיילמדו לתמוך ייגמרו הממתינות?

KFIRB

New member
אני לא ידוע איך אצלכם...

אצלנו ממתינים 40 דק' ויותר כשבפועל יש בין 80 ל120 ממתינים...

KFIRB

New member
תתפלאי.. אבל אם את רוצה שירות...

את תמתיני... ואני כתבתי כאן ("ללקוחות שלום") על כך שאני מצר על ההמתנה הארוכה שלהם והייתי מעדיף שימתינו פחות כדי שיהיה יותר נח לשרתם...אך המצב הוא פשוט בלתי אפשרי...כי (שוב מבלי להיכנס לצדקת טענות הלקוחות) לקוח שמבקש זיכוי בגלל טעות שהחברה עשתה לא יהיה רגוע מהתחלה ועוד תוסיפי לכך את ההמתנה הארוכה מחד ואת האי זיכוי מאידך.. ותגלי באיזה בארדק אנחנו נמצאים... אם אנשים לא היו ממתינים 40 דקות, זמן ההמתנה היה יורד פלאים, אך יחד איתו גם כמות השיחות הננטשות הייתה עולה ורמת השירות באופן כללי הייתה יורדת עוד יותר... אצלנו הייתה תקופה שלאחר מס' מסויים של דק', השיחה הייתה פשוט מתנתקת לאחר החזרת השיחה לתור או לחילופין לאחר מס' דק' ארוכות של המתנה.. זה בהחלט לא שירות ולצערי התקלות הללו לא מטופלות...באופן הראוי הוטוב כך כנותן שירות אני נפגע פעמיים פעם מכעסם המוצדק של הלקוחות ופעם נוספת מהתקלות הקורות שבגללן אני מקבל לקוחות יותר זועמיםובצדק ואני צריך להיות בין עו"ד החברה לבין גילוי אמפטיה כלפיהם...

nbw1

New member
עובד בכבלים?

אם כן אני לא מתפלא. החברה(ות) לא עושה כלום כדי לשפר את השירות ללקוח, ואני לא יודע אם זה ממש מעניין אותם. (וזה מנקודת מבט של עובד לשעבר בחברה)

למעלה