לא מובן

ענן כבד

New member
לא מובן

לא מובן לי איך קמים כול בוקר מחדש . לא מובן לי איך ממשיכים לצעוד. לא מובן לי ואני עדין כאן . לא תחזור אלי ילד לא תחזור אלי בני . לא הדמעות לא הצער לא השתיקה לא הצעקה אף עצם הידיעה מחפשת אותך בכול פינה . אילו ידעת היית ממהר ממהר ומגיע מחבק ומרגיע ומתחבקים עד כלות . אלו הם הגעגועים שאינם נותנים מנוחה . זהו צביונו של היגון בעת שנלקחת מאיתנו בסערה ענן כבד עוטף אותי . משוועת אליך. החלפתי את שם משתמש . אענה למסר

yazi22

New member
ענן כבד

ולא רואים דבר ובכל זאת - כולנו כאן, בחושך עצמי עיניים ופקחי שוב תני לדמעות לשטוף אנחנו כאן יכולים לחבק לא במקום החיבוק שכל כך כך חסר רק חיבוק של שותפות

ענן כבד

New member
לכול חברי

על התמיכה בימי סבל תודה . לא חיי זרימה רוגעת הם אלו . יש ימים והגלים שוצפים ומטביעים . יש ימים והגלים שקטים יותר ואני מצליחה לצוף . אינני מבינה ואני שואלת למרות המבוי הסתום . איך ברגע אחד חלית? אחד ברגע הבא נחתם גורלך? איך נשארנו בלעדיך? ואתה רק בן 17 לחיות רצית. לחיות. ולחוות. לחיות ולצחוק . ונלקחת..... ואין תשובה .

ענן כבד

New member
יעקוב

קראתי את מה שכתבת . המילים מנסות להביע את התחושות הקשות המלוות אותנו . גם עוצמתם עדין לא מכילה את הכאב . גם אתה וגם אני אבדנו ילד בגיל 17 . סללנו עבורם דרך . הגנו עליהם בכול יכולתנו והבנתינו . וגזר דינם משום מה הוכרע אחרת . לפתע באחת נזרקנו לצד הדרך .המומים קפאנו. . חוסר אונים , שבר ,מועקה וגעגועים ולפעמים עדין" איך יתכן" מלוים אותנו . {אני עדין מחפשת אותו} אתה נאחז בחיים גם אני וזה כול כך קשה .כול כך קשה . יש טעם אני שואלת . ועונים לי יש לך משפחה .יש לך משפחה....

למעלה