לא!!! מה זה??? איזה גועל!

לא!!! מה זה??? איזה גועל!

איזה גועל של עיצוב!!!!! שמישהו יקרא להנהלת תפוז ויומארק להם שאין מצב! זה גועלי! איך משתמשים בדבר הזה?!?!?!

קודם כל תרגעי.

עכשיו, לפני שאת משמיצה, כדאי שתביני שכל שינוי יכול להיות לטובה וסה"כ תוכנתנו כדי לזרום עם המתחדש. דבר שלישי, אם את לא מצליחה להשתמש בזה, אולי הבעיה היא אצלך. נבדקת?

טוב נירגעתי הכול חזר לקדמותו!

אבל אנרכיסטית באמת- כל יותר להישתמש בשיטה הישנה- למה ניראה לך שאף אחד לא אהב את השיטה ומיד עשה "פריסת תגובות"? בכול מקרה- הכול חזר להיות כרגיל ואני רגועה
!

על מה אתם מדברים???

אני עד אכשיו לא הצלחתי להבין על איזה עיצוב אתם מדברים??? שום דבר לא השתנה..... עיצוב של מה???

Doni 1

New member
לאינדיאנה יש מזל

אצלי זה השתנה וזה חרא !!!!!!!!!!! איכס זה פשוט מגעיל לפי דעתי הייתי אצלה והל היה אותו דבר רק לי זה לא הפורום היפה הישן

abup

New member
העיצוב לא השתנה

פשוט משהו קרה שנכנסים לפורום אז אתה מגיע ל"אתר" של הפורום. בקיצור למי שהפורום "השתנה" לו. אז שבדף החדש שמופיע לו שילץ על המילה סוסים בצד ימין למעלה...!! אבופ!

אאנננששוושיים!!../images/Emo24.gif

זאת אני- טל\אווין הרוהירית!!!.. אני ממש ממש התגעגעתי אליכם... אזזזזזז עליתי לאינטרנט של המחשבים במלון..
אבל איזה חרא של שם מישהו תקע במחשב הזה!
בכל מקרה....אני באילת ופגשתי את תאיר ואת חמוטל (דוני ואינדיאנה) והיה ממש נחמד... אבל אני חושבת שלא יצא לנו לרכב בגלל שאין זמן ובגלל שחם.. הן רוצות שאני אקום ב7 בבוקר כדי לרכב!
בכל אופן.. חוץ מהעובדה ש48 מעלות פה... ממש ממש כיף! האוכל טעים הבריכה קרה יש פעילויות די מעניינות ויש כאן בנים חתיכים חבל"ז...
טוב... אני מחר חוזרת
אז נתראה אז...! LOVE U!!! בה-ביי! ואם יש לדבר הזה חתימה משלו.. תסלחו לי אם היא גסה..
~מתפללת שלא הוסיפו חתימה~

מה?!

את לא חושבת שאת חוצפנית??. אני ותאיר טורחות ומשגעות את כולם כדי שנוכל לצאת לטיול ארבעתינו (עם שחף) ואת באה בטענות שזה מוקדם מדיי ושחם מדיי????!!!! חוצפה!!!!

../images/Emo6.gifנא להירגע כולם...! אאווין!!!!!

אאווין!!!כמה היתגעגנו אליך!!!! לפחות אני...

../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

אהם...ארג...איך שתאיר וחמוטל שונאות אותי כרגע...
אבל אמא שלי אמרה שזה לא בא בחשבון שאני אלך לרכב בשבע בבוקר.. ולא הייתי מתעוררת! אני מעין תיפוס שגם אם תוקעים לו חצוצרה בתוך האוזן הוא לא יקום...
סססווורריי!!!

למעלה