לא מדוייק...

מטסס

New member
לא מדוייק...

יחסי הציבור של רמי לא מנוהלים ע"י הליקון, ככה שאתם סתם "תוקפים" את הליקון, תקראו טוב מתחת למודעת הפרסום בעיתון-ניתן למצוא באתר ramipiano.com. אם אינני טועה היו כמה כתבות בנושא עזיבתה של המנהלת האישית (נעמי אלשייך) את הליקון, וכמוה רמי וריטה אשר עבדו איתה מרגע פרסומם הראשון. למיטב ידיעתי, וכל זאת רק מהעיתונות, הליקון נשארה רק חברת התקליטים של ריטה ורמי. ובעניין אחר... חבל מאוד שבפורום זה ואחרים לא תמיד מכבדים את פרטיותם של רמי וריטה ומוצאים, איך שהוא, דרך להכנס לחייהם הפרטיים, ויותר עצוב שדברים אלו נעשים ע"י מעריצים!!! עוד חבל...ששאלונים ממש חמודים ומקוריים תמיד מתקלקלים בכמה שאלות טיפשיות כמו שמות ילדיו הבאים של רמי וכאלה...אין לכם יותר שאלות? פשוט סיימו את השאלון ואל תקלקלו !! ...חבל. סך הכל נחמד להכנס לפה מדי פעם בפעם ובמיוחד לקרוא את התשובות של ענבל שלא אחת "קורעות" אותי מצחוק
חג שמח וכשר לכולנו

glitter8

New member
חג שמייח לכולם../images/Emo157.gif

שמחה לשעשע... אבל סימה, אני חושבת שהשאלות האלה נכתבות בקצת הומור, הרי זה ברור שלא אנחנו אלה שקובעים את השמות לצאצאי הסלבים המקומיים.. חוצמיזה, מי שרוצה קריירה של זמר/ת/ שחקנית בשלולית הקטנה של ארצנו יודע שהוא חייב לשלם את המחיר של אבדן הפרטיות במידה מסויימת, ולדעתי דוקא רמי וריטה פחות נפגעים מהרכילויות, יחסית לסלבים אחרים , זה גם פונקציה של עד כמה מאפשרים לתקשורת להיכנס לתחתונים. קחי לדוגמא את אורלי זילברשץ בנאי- שחקנית בחסד עליון, (לתפוס את השמים) שירת הסירנה ועוד ועוד, והיא ממש לא מככבת בטורי הרכילות , והיא עוד אשתו של...כנראה היא יודעת להרחיק את הרכילאים מהחיים הפרטיים שלה. בקיצור, אל תקחי קשה אם קצת משתעשעים פה, הכל ברוח טובה, ויש גם הנהלה לפורום, אם היינו עוברים את הגבול תמיד אפשר למחוק הודעות. חג שמח, כשר, לא להיחנק מהמצות ולטייל הרבה בטבע!! תבואו לטייל בצפון המקסים! ענבל

ענת 19

New member
חייבת להגיב...

אז ככה, לגבי הליקון. אני כבר כמה ימים מנהלת מעין "משא ומתן" איתם כדי לקבל תשובות על כל הנעשה (או יותר נכון על מה שלא נעשה) וכרגע כל מאמצי הם לשוא. לוץ מנהלת ההצגה הפנתה אותי לעינב שהפנתה אותי לרונית שגם היא הפנתה אותי לרביד שכרגע בודקת ומי יודע מתי תחזור אלי. מה שאומר אני חייבת להגיד שהליקון אמנם מייצגת את רמי (נכון, חלקית) אבל ממש לא עושה זאת בצורה נאמנה. כמובן שאיני מתייאשת ואני מקווה להשיג את מבוקשי ולדרוש תשובות בנוגע לפירסומים, לאי פירסומים על ביטול ההופעות (שדרך אגב עד הרגע תורצו בזה שכשמופע מבוטל אז אין יותר פירסומים עליו מה שמממש לא נכון, כי עובדה שאנשים הגיעו למופע שלא מתקיים) ובכלל לכל הנוגע לרמי והיותו אומן בתחילת סיבוב הופעות חדש בלי יחצנות נאותה. אני מקווה לחזר אליכם בקרוב, אבל שוב הכל תלוי בהם. אם גם זה לא יעזור נמצא משהו חדש. דרך אגב בדקתי על עניין האירוח בתפוז, גם על זה עובדים. בנוגע לדברי סימה על פרטיותם של רמי וריטה וחדירתם של אנשים מסוימים, אני נורא לא מסכימה כי בכ"ז הכל נעשה (כמו שאמרה ענבל) בהומור. ואם כאן לא נצחק אז היכן כן? זהו להפעם... סליחה על האריכות.

PRINCESS GINA

New member
וואו...

לקחת קשה אהה???? לא היתה לי שום כוונה לפגוע ברמי וריטה והשאלה הזאת הייתה בסה"כ הומוריסטית לחלוטין כי אם את זוכרת תמיד נהגו לצחוק על הזוג בכל מיני תוכניות על שהם קראו לבת הראשונה שלהם משי... אם זה פוגע בך אישית את מוזמנת לא לענות...ובכלל, מתי הסתיימו ההתקפות עליי בכל דבר פה?!

ענת 19

New member
שטויות שני בקטנה...../images/Emo201.gif

לא לקחת ללב אלא לריאות...

מטסס

New member
שני

לא זכרתי בדיוק מי כתב את השטות הזו ובכלל הגבתי בכללי ובלי כוונת זדון! בטח ובטח שלא הזכרתי את שמך, אני רק יכולה להבטיח לך שזה לא היה אישי!!! כנראה שאת בוחרת תמיד בדרך הנפגעת!! אני מעולם לא נפגעתי בשביל ריטה ורמי אלא סך הכל הבעתי דעה!!! ככל הנראה - לא הכנס יותר לפורום זה היות וכל תגובה שלי את הופכת לצערי לפצצה !!! את יודעת מה??? היות וזו הפעם האחרונה שאני נכנסת אז כן הגיד וישירות אלייך- את סתם ילדותית וחונקת לטעמי(ולדעת עוד כמה גולשים אשר שוחחו עימי טלפונית לגבייך)אולי הגיע הזמן שתלמדי איך להגיב לדמוקרטיה?! יש פה בפורום כמה שיכולים ללמד אותך ויפה מאוד...רק תקשיבי לפני שתתקפי גם אותם!!! שיהיו לך חיים יפים וקסומים ( על פניו ולפי תגובותייך בכלל נראה שהם ממש לא קלים)אז באמת ובלי כל ציניות...שיהיו לך אחלה חיים !!!

ענת 19

New member
סימה...

את בטוחה שלא הגזמנו קצת? בסה"כ אנחנו באים לדבר על דברים נחמדים ולא מזיקים כאן בפורום, בטח ובטח שלא לתקוף אחד את השני. אני אשמח אם תישארי (כנ"ל שני) צריך לקחת דברים בפרופרציות. אני לא חושבת שיש כאן מישהו שעושה משהו בכוונת זדון. אז באמת, תנסי לקחת הכל בקטנה. ושוב כמו שאמרתי אני אשמח אם תישארי כאן איתנו.

PRINCESS GINA

New member
את יודעת מה סימה..../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

טוב שראיתי את ההודעה הזאת רק עכשיו ולא ממש כשהיא נכתבה, כי אני מאמינה שאז התגובה שלי הייתה לגמריי אחרת. בכל אופן, חיי הפרטיים הם לא העסק שלך ולא של אף אחד אחר פה בפורום ובכלל! זה הדבר הראשון שיש לי לאמר לך ולכולם ועכשיו ספיישל בשבילך: אני אוהבת את רמי וריטה בדרך שלי...לא טוב לך? תתפוצצי! רווח לי מאוד לקרוא שלא תכתבי פה יותר, את מוזמנת להמשיך לדרכך ולא לחזור יותר!
אני בכל אופן, לא יפסיק לכתוב פה או לאהוב את רמי בגללך! את החוליה החלשה...ש-ל-ו-ם-!!!!!

PRINCESS GINA

New member
אגב למה את מתכוונת שאת אומרת:

"גולשים אשר שוחחו עימי טלפונית לגבייך" אני שמחה שאת מנהלת עליי שיחות, אבל פעם הבאה תדאגי לא לדבר מאחורי גבי ושגם אני יהיה נוכחת!

למעלה