לא מגורה.

לא מגורה.

אז ככה..יש לי חבר ואני מתה עליו, ואני חושבת שהוא נראה ממש טוב ויש לו גוף יפה ,אני נמשכת אליו, לא לחוצה איתו, ולא מתביישת בגוף שלי. למרות כל זה, כשאנחנו מתמזמים אני לא מתחרמנת. כשהוא מגיע למצב שהוא רוצה לעשות לי ביד אני פשוט יבשה ואז זה לא הולך =/ וגם כשהוא יורד לי זה לא כיף לי. אם חושבים על זה, אני לא חושבת שאי פעם הרגשתי חרמנית [לפחות לא ברמות גבוהות]. וזה פשוט מבאס, כי זה מפריע להתקדם לדברים היותר רציניים, אני לא מרגישה שום צורך או חשק מיני. גם כשאני מאוננת, זה לא נובע מחרמנות, אלא סתם. לגעת בכל מיני מקומות [חוץ מהדגדגן כמובן] לא ממש עושה לי משהו. וגם במצב כזה אני לא מרטיבה. מה אני אמורה לעשות במצב כזה? [בת 17]

שגיתא

New member
ייתכן יקירה שאת צעירה מידי ../images/Emo145.gif

ולמרות שנפשית את דלוקה עליו, עדיין הגוף
שלך לא הבשיל מבחינה מינית תני לעצמך זמן כשתהיי מוכנה לעניין סמכי על הגוף שלך הוא יודיע לך תני לעצמך זמן
להבשיל תהני מגילך
ולא חסרים דברים לעשות מעבר לסקס, ואני מקווה שתהיי מספיק חזקה
לעמוד בפני הלחץ של החבר שלך
אני בגיל שלך חוץ מנשיקות
ואולי מעט יד בתוך החזייה בכלל לא נתתי לאף אחד להתקרב לאזור שעוד לא הרגשתי שאני מעוניינת לתת לבחור גישה
בכלל נראה לי שעד גיל 19 20 לא כדאי לקיים יחסים מלאים אפילו שההורמונים משתוללים רובנו גם הנשים וגם הגברים לא מוכנים בגילאים האלה לכל ההשלכות של יחסים מלאים ואני לא מדברת על "קדושת" הבתולין, מקווה שתביני שאת לא פגומה
או שמשהו בך לא בסדר זה שכל החברות שלך כאילו נהנות מהחברים שלהן אל תהיי בטוחה כל כך
הקשיבי לגופך
ותהני מהמיניות שלך בזמן ועם הפרטנר שיתאים באותו זמן בהצלחה שגיתא
נ.ב.אני אמנם חיכיתי עם העניין המיניות וזוגיות הרבה יותר ממה שנהוג אבל תסמכי עלי שאני נהנית ונהנתי מהמיניות שלי בכל שלב מה שהתאים לי ואני ממש לא מצטערת

נראה לי

שהרושם שקיבלת קצת מוטעה
אני עם החבר כבר יותר משנה, זה לא סתם סטוץ או חבר טרי, זה קשר חזק ויש המון אמון ואהבה וכל מה שדרוש. זה לא רצון לשכב או לבצע כל פעילות מינית אחרת שנובעת מלחץ מהכיוון שלו או לחץ מהחברה בכלל...זה יותר סקרנות, ולהביא את הקשר לרמה גבוהה יותר [למרות שגם ככה טוב לנו]..אני בהחלט מודעת להשלכות ולסיכונים, ואני בטוחה שאני לא אתחרט אם אני אשכב איתו. זאת בעצם הבעיה שלי, שאני נפשית מאוד רוצה לשכב איתו...אבל ברמה הפיזית אני לא מרגישה שום צורך בכך. מה שאמרת, "ההורמונים משתוללים",אצלי הם לא =/ את מציעה לחכות בכל מקרה?

שגיתא

New member
אני מציעה תמיד לחכות או ../images/Emo54.gif

עד שמוכנים לצעד הבא בכל דבר בחיים או לנסות אבל בהדרגה, במקרה שלך להכנס למצב נתון
, או יותר נכון לא לחכות כמו להקשיב לעצמך ולגופך ובלי בהלה או לחץ לקבל את התשובה ולהחליט על דרך הפעולה
כשלשני הצדדים ברור שלא בטוח שאתם הולכים עד הסוף מעניין אותי האם את נוגעת בגופך שלך בצורה מינית ומה קורה במקרה כזה אם את מרוגשת ואפילו מסופקת אז כנראה שאת באמת לא מוכנה פיזית או נפשית אפשר לעבוד על המח
שאת מעוניינת בבחור אבל קשה לעבוד על הגוף בעיקר כשלא יודעים איך
, במידה ואת לא מרוגשת את צריכה לשבת אם עצמך ולברר מה מהות הבעיה הדחקה של משהו,דימוי גופני ירוד
, מקווה שהצלחתי לעזור שגיתא

בקשר לאוננות

כן, אני נוגעת בעצמי, ואני גם גומרת מזה אבל כשאי עושה את זה, זה לא מחרמנות וגם לאורך האוננות אני לא ממש מרוגשת. אני מנסה להבין מה מקור הבעיה אבל פשוט לא עולה לי שום דבר.

שגיתא

New member
יקירה לעיתים קשה לנו ../images/Emo113.gif../images/Emo54.gif

לעיתים קשה לנו לפענח את צפונות גופנו ומחנו בעיקר על התנהגות או בעייה שנחשבת חריגה מהנורמה, אני לדוגמא שמנה ולפני שהתערטלתי בפני הבחור הראשון לא הייתי בטוחה כמה הפיגורה שלי יכולה למשוך מישהו לא הרגשתי מאד נשית, ואפילו עד תקופה קצרה לפני זה התעלמתי מהנשיות שבי, לא מהמיניות כי אהבה עצמית פיסית התחלתי מגיל מאד צעיר, לשמחתי החששות שלי התבדו בענק והיום אני נהנית מגופי נשיותי ומיניותי, בלי שום בעיה אבל באמת יכול להיות שאת מדחיקה משהו לדוגמא אני הייתי קופאת בסביבת גברים או נערים מבוגרים ממני בלי שאני אבין למה ורק בגיל 14 בערך הבנתי שבגן עברתי התעללות מינית ברמה שקצת זכרתי אבל לא הבנתי עד אז, ועוד מס' נגיעות לא רצויות במשך חיי מגברים שונים ובגילאים שונים לא עזרו לי לבטוח ברצון של גבר שהוא רוצה אותי ונמשך אלי, ולא רק אל גופי וזה גרם לי לרצות בקרבה רק בגיל יחסית מבוגר יור אבל אני לא מצטערת לרגע שהקשבתי לעצמי ולא לשאר הסביבה שנשארתי בתולה עד שהרגשתי צורך לכך בהצלחה שגיתא

היי לך ../images/Emo13.gif

באופן כללי האם את אוהבת מגע, כשנוגעים בך? האם את אוהבת לרקוד? וגם, האם כשאת מאוננת "סתם" את את נהנית וגומרת?

שלום גם לך :)

כן, אפשר להגיד שאני אוהבת מגע...אבל אני חושבת שגם כן יותר מהבחינה הנפשית מאשר הפיזית. וכן, אני נהנית וגומרת, אבל לא הנאה עצומה..בקטנה כזה.

../images/Emo13.gif

מה זאת אומרת יותר מהבחינה הנפשית? כלומר נהנית ממה שמגע עושה לך רגשית? ממה את כן נהנית, שקשור לעשייה גופנית כלשהי? יש משהו כזה? וגם, למה את לא אוהבת לרקוד?

:)

כן, אני אוהבת להרגיש את הקירבה למי שאני אוהבת אבל זה אני לא חושבת שזה מרגש אותי גופנית . כן, אני בהחלט נהנת מספורט..מכון כושר, אירובי, קיקבוקסינג וכו'. עם ריקוד פשוט לא ממש נוח לי כי אני לא ממש טובה בזה ומרגישה פחות או יותר מובכת לרקוד...וגם בכללי, זה פחות מעניין אותי.

למעלה