לא מבינה!!!

vered140870

New member
לא מבינה!!!../images/Emo122.gif

לפתע פתאום קמתי היום עם כאבי בטן תחתונה ושחלות. והרי סוף סוף אני לא מדממת...(נחמד, לא?) אלא שבועיים מהמחזור ועם גלולות! מה? גם על זה הגוף שלי פוסח ועושה לו ביוץ ומנגינות משלו?! נכון שהיו לי שבועיים קשים אבל יש גבול!!!!
מהר מהר, שלחו לי אנרגיות חיוביות, אין לי כח לסוף שבוע של כאבים!!!( ו...זק... את יודעת כמה לשלוח ......)

היי בובית

מה קורה ? לא מניח לך האנדו......
45 + 55
שימי לך איזה
כרית חמה על הבטן, קחי משכך קל. קבעת תור? אני כאן מתי שתרצי ובא לך

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo24.gif

שולחת אנרגיות משובחות שיתמזגו עם האויר צלול כיין אותו את נושמת
שיעבור קל

galim29

New member
בדיוק חשבתי עלייך../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

מהר מהר להירגע, לנשום עמוק, לפנק את עצמך בסופ"ש... מקווה שיעבור מהר... קבלי בינתיים

lior362

New member
מחזיקה לך אצבעות

הי אני לימור חדשה באתר. מחזיקה לך אצבעות . שיעבור כבר.

זואילי

New member
אנרגיות אנרגיות אנרגיות

חיוביות חיוביות חיוביות. קחי משכך, תאכלי
, אל תזוזי מהספה ותני לכל העולם לתזז סביבך. שיעבור לך בקלות ושייעלמו הכאבים. הרבה הרבה
וגם

vered140870

New member
מקסימות אתן!!!../images/Emo25.gif

וואלה, עושה רושם שהאנרגיות מגיעות אלי. עדיין לא מבינה מה לכאבים ולעיתוי של אמצע החפיסה של הגלולות..... אין עליכן, אייייןןןןן!!!!!

מאוד יכול להיות

ביוץ.... ואולי אפילו בגלל שעבדת עבודה פיזית כלשהי סק"ס (סידורים קניות ספונג'ה) עם דגש על הספונג'ה מאוד יכול להיות שהרמת משהו כבד או משהו בסגנון ו....את יודעת מה אולי אפילו סתם סקס אמיתי.

גם אני...../images/Emo122.gif

מצטרפת אלייך, המכשפה הסתיימה אחרי שבגללה נזקקתי לזריקת וולטרן וחשבתי לי לתומי שעכשיו שהתחלתי את הגלולות אני לא אבייץ ולא יכאב לי וזה ממש לא ככה השחלות עובדות ומהבוקר כאבים שמשליכים לרגל
, איזה דיכאון כבר חוזרת למשככי כאבים ולמיטה.... בכל זאת מהמעט שנותר שולחת לך אנרגיות חיוביות ו
מקווה שאת מרגישה טוב יותר

למעלה