לא מבינה, מבקשת עצה

מוריאל1

New member
לא מבינה, מבקשת עצה

היי, אני חדשה כאן אני מרגשיה שאני צריכה עצה (עצות). אני יוצאת עם מישהו כבר 3 שנים. אם בהתחלה, הסכמנו שנינו שאין לנו שום מחוייבות, היום הדברים שונים. אומנם לא שינינו את ההחלטה הזו אבל הקשר כל כך טוב לשנינו שאנחנו מסתפקים אחד בשני. אני בכלל מאוד קשורה לברור. אני חייבת להגיד שאנחנו גרים 40 קמ אחד מהשני. מתארים פעם בשבוע וכפרק ב' לשנינו, היחסים האלו טובים לנו. מה שקורה ושאני לא יודעת איך לאכול את זה, זה ההבדל כשאנחנו ביחד וכשאנחנו לא. כשאני איתו, אני המלכה, אני מחליטה, אני מרגשיה את אהבתו, במגע, בעיניים, במילים. הכרתי את ילדיו, הוא היכיר את שלי. אבל כשאנחנו לא ביחד, הוא פשוט יכול לא להיות בקשר 3-4 ימים., לא שהוא עושה משהו רע כי אני בוטחת בו ואם אני זו שיוזמת את השיחה אז הוא תמיד עונה לטלפון, לSMS או למסנג'ר. הוא גם יהיה חם. אבל אם אני לא יוזמת, אז יכולים לעבור 3-4 ימים בלי שום קשר וזה משגע אותי. לא מצליחה להבין את ההבדל כשאנו ביחד וכשאנו לא. אני לא מצליחה להתנק ממנו במחשבות, איך הוא עושה זאת? איך הוא חי בלי לשמוע ממני כל כך הרבה זמן. הוא אמר שהוא יודע שהוא כבר לא יאוהב מישהי כמו שהוא אוהב אותי. כשהוא אומר לי דברים אלו, אני נרגעת אבל כשהדממה שוררת, אני משתגעת...עצה ...מישהו?

my sunshine

New member
אולי

זה פשוט הוא... אחד כזה שנוח לו ככה. נוח לו להפגש פעם בשבוע, נוח לו לא להתאמץ נוח לו. ואולי, הוא פשוט התרגל התרגל למערכת רחוקה, התרגל לחופש שלו, התרגל שאת זו שמתקשרת. אם לא תשוחחי עימו, לא תדעי. תקשורת חביבתי, זה הכי חשוב.

מוריאל1

New member
אהבתי

את התשובה כמו שרשמת. כן תקשורת טובה, אני יודעת, אבל לפעמים אני מפחדת שיקח את זה כמו תלונות וילך.אני יודעת שאי אפשר לשנות בן אדם. אז הוא יבטיח שישתדל יותר ואחרי כחודש, הכל יחזור חזרה ואני אסבול בלחכות לטלפון. אוף. למערכת זוגיות צריכים שניים, טוב כנראה שאין ברירה ואדבר איתו כשיתקשר... תודה

my sunshine

New member
אם לא

תתלונני , הוא לא יתייחס אל זה כתלונה. תקשורת טובה היא גם בהקשבה. אמרי לו שהוא חסר לך, ספרי לו איך את מרגישה. ללא האשמות בקשי ממנו שיאמר לך איך הוא מרגיש... והכי חשוב - הקשיבי לו. תתפלאי לדעת כמה דברים את מגלה כך. בהצלחה

מוריאל1

New member
בוקר טוב

עשיתי כמו שאמרת, התקשרתי, מתברר שהוא חולה במיטה... אז ברור שלא הוספתי לו. אבל תקשורת טובה, הבנתי שזה הפיתרון. אני יודעת שהוא מאוד קשור אלי וגם אני. הוא לא יתן לקשר ככה למות. אדבר איתו ברגע המתאים, אולי אפילו כשאנחנו ביחד. תודה רבה על העצות

3 ח

New member
שיהיה בריא

אני רוצה להוסיף משהו מהנסיון שלי. יש לי חבר מילדות, ואנחנו בקשר מעולה, נפגשים מדי פעם ואפילו נסענו פעם לחו"ל ביחד, לא מזמן. אבל הוא עסוק בעבודה ובמשפחה, ובחיים הוא לא מתקשר אלי. בהתחלה הייתי נעלב, אבל למדתי לקבל את זה, וזה שרק אני מתקשר אליו מדי פעם זה לא גורם לי להעריך אותו פחות. להיפך, בכל פעם שאני מתקשר הוא שמח לשמוע אותי ואנחנו מנהלים שיחה רצינית, ותמיד משתדלים לבדוק מתי אפשר להיפגש, בהתחשב במגבלות הזמן שלי ושלו. נכון שאצלך זה לא אותו הדבר, אבל יכול להיות שהחבר שלך עסוק בעבודה ובמשפחה, וכשאת לא איתו הוא מסתפק בשיחות שאת יוזמת.

מוריאל1

New member
יכול להיות

אני יודעת שכשעוברים כמה ימים שגם אני לא יוזמת, אז ברור שהוא מתקשר או שולח SMS. לפעמים יש לו גם את החוצפה לשאול אם אני ברוגז כי לא שמע ממני. יש לו את התקופות ה"חמות" והקרות. כנראה שזה באמת תלוי במה שעובר עליו בשבוע. אני צריכה כנראה לזרום יותר.

tam120

New member
קראתי ואני חושבת

שהקשר שלכם טוב לו בדיוק כמו שהוא. במידה ואת מרגישה לא טוב בקשר הזה אז כדאי לך לסיים אותו עם כל הקושי, במידה ולא תסיימי את הקשר תמצאי את עצמך באותו המצב עוד הרבה שנים. כשאוהבים רוצים להיות ביחד ותמיד מחפשים את הזמן לדבר ולשוחח על כל דבר שבעולם ע"פ כמה וכמה שאתם לא קורבים אחד לשני. אני יודעת שלשנות דברים זה מפחיד (לא בטוח שתמצאי משהו שיגרום לה יותר טוב או יותר רע) אבל צריך לשאוף לטוב ולקוות שיהיה טוב או שתשארי עם הקשר הזה כמו שהוא לטוב ולרע.

מוריאל1

New member
מסכימה גם עם מה שאמרת

ולפעמים אני מחליטה שזהו נמאס לי ואז זה כאילו הוא קורא את מחשבותיי ושולח את הSMS הכי רומנטי שיש או שמתקשר ופשוט אומר שהוא אוהב אותי (אין לו בעיה להגיד את 3 המילים האלו). אז אני דוחה את החלטתי עד לפעם הבאה. וכשאנו ביחד אז אני נמצאת בחלום ולא רוצה שיגמר.כי כמו שכבר אמרתי כשאני איתו, אני "מלכה". אני מרגישה את החום ואת האהבה ובטוחה באהבתו. נפרדנו בעבר אבל חזרנו בגלל הגעגעועים שחשנו שנינו. נמשיך ונראה עד מתי יהיה לי את הסבלנות. אני חייבת לומר שהקשר שלנו במגמת עליה. כשהכל התחיל לפני 3 שנים, היינו מתראים פעם בחודשיים (מן קשר שכזה). לאט לאט, התקרבנו עוד ועוד. נוסעים לנופש יחד, לימי כיף, שבתות יחד. בקיצור, הפכנו לזוג.

my sunshine

New member
נראה לי

כשאני קוראת אותך עוד ועוד, שהבחור, או שהוא שקוע בעצמו או שמערכת היחסים הזו פשוט נוחה לו. בכל מקרה, אם לא תשוחחי איתו תמשיכי בלופ הזה של "עד שיימאס לי" או " נזרום" ואז באמת יימאס לך. דברי איתו. ויפה שעה אחת קודם. אחר כך תחליטי מה הלאה.

למעלה