? לא מבינה למה?

נשמה 15

New member
? לא מבינה למה?

בבוקר ששוב חושבת בהנרגיות רעות ולא יודעת למה? מה מי מו נימאס לי מתחילה לאבד שליטה כולם שאולים למה?< עצוב לי ורע לי כולכך אף אחד לא מבין אותי עד דמעות וכאבים ! זה מחשבה שכואבת וחברות כבר אין יש אבל לא כולכך !!!! שמשו יעזור לי כולכך רע וכאוב עד דברים שביגלל אחרים ואנשים רעים ! שאף אחד לא עוזר כולכם נגדך ואפילו אמא שלך ומי שבאמת באמת צריך להבין אותך ....! ולעזור ברגע שקשה ורע ובאמת אוףףף ניעמס .
! ומי שבאמת כואב ורע ועצוב אנשים חברות אמא דבר חשוב ביותר לא עוזרת לא כלום לא פשוטטט!
!

תגובה

משפחתך וחבריך הקרובים אמורים לעזור לך. אם לא מבינים אותך, נסי להסביר את עצמך יותר ברור. אל תתני להיות נגדך, הגני על עצמך ועל זכויותיך. שמרי קשר טוב עם האנשים החשובים לך. עשי דברים שאת אוהבת ואז תרגישי יותר טוב.

תודה

אני לומד ספרות וכותב שירים ורעיונות בזמן הפנוי. מה את עושה בחיים ומה את אוהבת לעשות? כל טוב.

נשמה 15

New member
זה ימים קשים לי !

[בימיוחד] רק דמעות וכאב אני ממש מבולבלת ! ומה אני עושה בחיים? אמ.... ! לימודים בגריות חרעע רעע ממש ולמה אני צריכה?ליבכות למהה? אף אחד לא מבין אותי יש הרבה שלאיש שקצת וזה לא עוזר ברגוש אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף:( יאלה נימעס לי מהחיים באמת מתי הדמעות יפסיקו!

למעלה