לא מבינה כל כך

totit8

New member
לא מבינה כל כך

יש לי 2 שאלות:
הראשונה היא מה ההבדל בין הבאת עוברים טריים לארץ לבין נסיעה לחו"ל והחזרה שם. אני לא רואה כל הגיון לקחת מסלול בו נוסעים לחו"ל על מסלול שמביא עוברים לארץ (מבחינת נוחות).
אני מפספסת משהו?
ועוד משהו, אני רוצה לבדוק את האופציה דרך מנור. הבנתי שהם עובדים עם מספר רופאים (שחוץ מלשמוע על חלקם אני לא מכירה אף אחד מהם).
איך זה הולך? אני קובעת תור במנור והם אלה שמחליטים איזה רופא יטפל בי, או שאני יוצרת קשר עם אחד מהרופאים שאני הייתי רוצה (בר חוה?) באופן אישי? מה כדאי לעשות?
מתנצלת מראש על החפירות. סביר להניח שיהיו עוד כמה בהמשך

אשרת 1972

New member
במסלול של מנור את בוחרת את הרופא

אם בחרת במנור בחרי רופא שעובד איתם - ממליצה בחום על ד"ר ערן הורוביץ שעובד עם המסלול וטיפל בי ואחראי לנס הקטן שאני מגדלת ,
אצל בר חוווה כל הקשר נעשה דרכו אצל יתר הרופאים את בקשר איתם ישירות , יש תאוריות האם הטסת העוברים פוגעת בהם , הקטנה שלי הגיע בתור עובר טרי ונקלטה פה , בשני המסלולים יש מידע אחר לגמרי שאת מקבלת בהדסה את מקבלת את המידע לפני במנור אחרי , כיוון שהקטנה שלי הגיעה דרך מנור אני יכולה להמליץ עליהם בחום אומנם יודעים פחות מראש על התורמת ( אותי זה לא עניין ) אבל שנתקלנו בבעיה והיה צריך מידע שלחנו תמונות והזמינו את התורמת לבדוק את עינייה ( היה חשש לתסמונת דאון בשל צורת עינייה של הקטנה ) וחזרו עם תשובה תוך ימים ספורים .
בהצלחה ואם תרצי מידע נוסף אנחנו כאן

השאלה מה חשוב לך

אם זה שיקולי נוחות בלבד, כמובן שעדיף לך לקחת מסלול שמביא לארץ עוברים ולא לטוס לחו"ל (למרות שזה ממש כייף לטייל בחו"ל וזה גם מרגיע את הנפש)
אבל החיסרון שאת לא יכולה לבחור תורמת מבין כמה תורמות לפני הטיפול, ואת נאלצת לקבל את התורמת שהם בחרו עבורך.

למעלה