לא מבינה כלום...

ריקי בש

New member
לא מבינה כלום...

אולי אתן תבינו ותסבירו לי אבל- היום עשיתי בדיקת דם ונאמר לי במעמד זה שכנראה היום אקבל דקא ארוך וקיבלתי הוראות הזרקה ומרשם. עכשיו קיבלתי טלפון מהרופא שאומר לי שזה מוזר אבל נראה לפי הבדיקה שבכלל לא היה עדיין הביוץ החודש... אולי בעוד שבועיים יהיה- לפי הבדיקה. הייתי אמורה לקבל מ. לפני יותר משבוע ולא התייחסתי לזה היות והרופא אמר לי מראש שיתכן שיאחר בגלל הדיכוי שנתנו לי לפני כן ולא עבד עליי (שבועיים הסנפות סופרפקט ושבועיים זריקות דיפרילין). מישהי מבינה משהו מזה? אני ממש לא... איך זה יכול להיות שלא היה לי ביוץ החודש? הנושא נבדק אצלי בעבר ולא ידוע לי על בעיות ביוץ קיימות. ????? אשמח לקבל הבהרות והסברים אם יש לכן מושג מה קורה כאן אולי.

EFRAT NIR

New member
היי ריקי

בעקבות כל ההסנפות והתרופות הגוף בהחלט יכול לאבד מהאיזון הטבעי שלו , כך שמה שאת מתארת יכול להיות בהחלט . יכול להיות שהביוץ עוד יהיה - אם אני מבינה נכון עוד לא קבלת מחזור . בכל מקרה תשאלי גם את הרופא ומנסיוני - הרבה סבלנות . בהצלחה אפרת

ריקי בש

New member
סבלנות..

אבל הגזירות!!!!!!! אין לי זמן ואין לי סבלנות וזאת אולי בגלל העובדה שכבר חודשיים כמעט שאני מנסה ולא מצליחה להתחיל טיפול! קודם חודש שלם של נסיונות דיכוי שלא הצליחו ואח"כ בדיקות שבועיות ועדיין אין תכלס. אכן לא קיבלתי מחזור - איחור של שבוע+ (אבל בדקתי כבר סתם מתוך סקרנות והריון אין פה..). אני חושבת עכשיו האם יש לי בעיות ביוץ או שזה קשור לדיכוי שלא הצליח? כי אם יש לי בעיות ביוץ אז אולי כדאי שאנסה טיפול איקקלומין במקום ללכת ישר על הפריה??? (בכל זאת- בני היקר נולד לאחר טיפול איקקלומין!).

נועם@בת

New member
התשובה נמצאת בשאלה

אמרת שאת אחרי טיפול שהיה בו דיכוי במשך חודש. במקרים רבים הדיכוי לא נפסק עם הפסקת התרופות אלא ממשיך. ההיפופיזה שלך עדיין לא התחילה לעבוד כמו שצריך, רמת ההורמונים לא עלתה, לא התפתחו זקיקים ולכן אין ביוץ. ברגע שהדיכוי יגמר המחזור ההורמונים יתחילו לעלות והביוץ יגיע. קשה לנבא כמה זמן זה יקח כי כל אחת מגיבה אחרת. בדרך כלל לדיכוי יומי יש השפעה קלה יותר, אבל אצלך זה עבד חזק. בהצלחה נועם

ריקי בש

New member
דיכוי שעבד חזק מדי?..

הרי הדיכוי "לא עבד עליי" ולכן התכוונו לתת לי עכשיו דקה ארוך אז כיצד יתכן ש"עבד חזק" אצלי? לדעתי ההיפך הוא הנכון ולכן אני לא מבינה מה קרה כאן. כי לא השגנו דיכוי ולכן גם לא התחלתי עדיין בטיפול- אז?.....

vif

New member
הי ריקי

אין לי תשובות אליך אבל אני שומעת שאת ממש בבילבול ומעודדת אותך ללכת לרופא שלך ולא לעזוב אותו עד שאת מבינה אבל ממש מבינה!!!!לפעמים שוכחים גם הם וגם אנחנו שהם מטפלים בנו ללכל המשתמע מכך לא יכול להיות שלא תביני מה קורה!!!

ריקי בש

New member
היי VIF

כמובן שאת צודקת. קבעתי עם הרופא שהיום אחה"צ אגש אליו לקליניקה ויתן לי כדורי פרוגסטרון כדי שאקבל את המ. אז אשאל אותו ומקווה שההסברים שאקבל יספקו אותי. תודה על תגובתך.

למעלה