לא מבין!

מורפיום

New member
לא מבין!

אני לא מבין אתכם כל אלה שמנסים להכיר אנשים דרך מדור היכריות של הפורום נו בחייכם מה קורה ? האים הנבואות השחורות מתגשמות? אני זוכר שבעבר כאשר רק התחיל כל הקטע של האינטרנט אמרו לנו ``מומחים`` כי כתוצאה מהאינט` אנשים יפסיקו לצאת לפגוש אנשים אחרים יעשו קניות דרך האינט` ופשוט יפסיקו לצאת מהבית הלימודים יעשו מהבית וכו` וכו` וכו` מה האם הם צדקו? מה כבר קשה לצאת ליפגוש אנשים אחרים להכיר בדרך הישנה והטובה למה לפרסם הודעה למה? מה זורקים חכה ומקווים שיעלה דג שמן? לעולם לא אבין זאת! אנשים לא נושכים צאו הכירו תחפשו אין טוב ממראה עיניים וזו ע ו ב ד ה

יפעת*

New member
מורפיום

חבל שאין לי סטטיסטיקה ( אם בכלל היא קיימת) על כמות הזוגות שהכירו דרך האינטרנט. יש כמה דרכים להכיר וזו לא דרך טובה פחות לדעתי בסופו של דבר הרי יש גם מראה עיניים לא? יפעץ

אוריאנה

New member
אין כל רע במודעת הכרויות

נכון, גם לי זה לא מתאים, זו לא הדרך שלי, אבל אז מה? יש אנשים שזה כן מתאים להם, אז סבבה. ומה ההבדל בין אינטרנט להודעה בעיתון? אין הבדל. זו רק עוד דרך לשווק את עצמך, וזה לגיטימי. רק לא כאן. זה פשוט לא המקום. אפילו קצת מרתיע להכנס לפורום ולראות שהוא הפך למשרד שידוכים...

יעלי^

New member
מורפיום יקירי

כמשתתפת חדשה יחסית בצ`אטים ובפורומים, יצא לי לפגוש עד עתה חמש בנות. עם חלקן הקשרים נפסקו ( היתה אכזבה גדולה ), עם חלקןהקשרים מדדים, ובאחת מצאתי נפש תאומה. כל זה לא היה קורה לולא האינטרנט. נוכחתי לדעת שאם לא מפתחים ציפיות, לא מתאכזבים. נכון לגבי קשרים עם בני המין שלך או בני המין השני. הנמך רמת ציפיות והשתתף במשחק. הנאה צרופה מובטחת.

למעלה