לא מבין מה הבעיה.

shugi1

New member
לא מבין מה הבעיה.

if ($nick == $read -s $+ $nick log/join-out.txt במירק 5.91 הפקודה עובדת לי אבל במירק מעל 5.91 כול מה שעשיתי עם $READ לא עובד. מישו יכול לתת לי הסבר או אולי לכוון אותי מה יכול ליגרום לזה ואני אשמח אם תעזרו ולא תתחילו להיתווכח בלהראות מי יודע יותר תודה.

havlaz

New member
שום דבר לא עובד?

נסה /echo -a $read(file.txt,1) וצור קובץ file.txt עם כמה שורות אם הפקודה הבסיסית הזאת לא תעבוד, נסה להוריד מחדש את המירק. האם אתה מריץ בנוסף גם איזה סקריפט על המירק או משהו?

shugi1

New member
ניסיתי אבל

עשיתי כמו שאמרת וזה עובד אבל דברים אחרים לא עובדים אבל אם אני אשתמש בגירסה 5.9 זה יעבוד שניה אני ירשום לך את כול הפקודה ואתה תיבדוק אצלך כי זה ממש מוזר on *:JOIN:#: { if ( %pan == on) { if ($nick == $read -s $+ $nick log/join-out.txt) { echo 5 -a *** $nick $+ : join room } }

תשובה:

לפרטים חפש מידע על אודות הפקודה $read שהתשתנתה קמעה, בגרסאות האחרונות של המירק. הקוד השקול בגרסא החדשה הוא:
on *:JOIN:#: { if (%pan == on) { if ($nick == $read($logdirjoin-out.txt,s,$nick) { echo 5 -a *** $nick $+ : join room } }​

shugi1

New member
חשבתי שאנשים רציניים

חשבתי שתעזרו לי אני רואה אתם סתם צוחקים עליי דבר פשוט לא יודעים ופותחים לי פורום לפחות אל תרשמו שטויות.

havlaz

New member
עוזרים לך

נתנו לך תשובה ניסת אותה? זה נכון, כל עובדים עם READ, תבדוק בעזרה...

פנתרוני

New member
מה רע בלצחוק עליך ;) ?

שמע יש לך HELP לך לשם תלמד ותבוא תלמד אותנו ;) מנסים לעזור לך וככה אתה מתייחס ? לא יפה !!! גם אם פעם אחת קרה ומה שאמרו לך היה טעות זה לא אומר שאנשים פה לא רציניים בסך הכל רצו לעזור לך .

למעלה