לא מבין את זה

מסכימה שהיא לא חכמה

אבל הוא עדין חצוף ( וזאת דעתי מותר לי)

מזליקה על מה השצף קצף.

אולי תקראי את תגובתה של חופשיה ותנסי לקחת קצת אוויר ולראות שהעולם לא שחור לבן. האיש גר עדיין בביתו-ביתם. האם עדיף שיתעלם מזו איתה הוא חולק עדיין דירה וילדים. האם נכון יותר להפנות את הגב, האם לא הגון ואף מתחשב ונדיב להציע לה לצאת ביום הולדתה שלא תרגיש לבד לגמרי. האם כל מערכת נישואין שנגמרת חייבת להסתיים בתרועת חצוצרה היסטרית. האם אין מקום לקצת רגישות זה כלפי זה רק בגלל שעוד מעט תהיה איזה חותמת מהרבנות "הרי את מותרת..." ובתור הידידה - זה שאת לא היית אולי מלכתחילה מנסה לבחון קשר עם פרוד טרי טרי, היא עשתה זאת עם ידיעה מוחלטת על המצב - אז למה היא צריכה להעמיד את הדברים כ: או היא או אני..... ככה כמעט זה נשמע.

כי אולי היא אשה נורמלית

ואולי היא פשוט אוהבת אותו?ואולי היא לא רוצה להתחלק בעוגה?ואולי באמת שואל השאלה מנצל את הסיטואציה לעשות חיים וסתם מתמם וצוחק לכולם בפנים?

ophra

New member
לדעתי זו שאלה של פרספקטיבה

פרספקטיבה של זמן שעדיין אין לך מהמקום ונקודת הזמן שאתה נמצא בהם סבבה לכם שאתם שומרים על יחסים טובים ואם נעים ומתאים לשניכם לחגוג לה ביחד יומולדת - מה טוב ואתה יודע מה? אם נעים ומתאים לשניכם גם להכנס למיטה ולעשות סקס גמכן סבבה.... העניין הוא שאתם עדיין בשלבים נורא מוקדמים של כל התהליך כל אחד מכם, מסיבותיו שלו מצא לעצמו אדם נוסף לבלות עימו את הזמן אבל הסיכויים (סטטיסטית לפחות) שהקשרים האלו שלכם יחזיקו מעמד לאורך זמן... לפרק ב' של החיים.... קלושים....
קח/ו את הזמן שלך/ם לעכל דברים לבנות לכם (ביחד וכל אחד לחוד) את המציאות החדשה, בבתים נפרדים בחיים נפרדים עם ילדים משותפים ואם תצליחו להמשיך ולעשות את זה בנעימים כל מה שנותר לי זה לפרגן לכם ואפילו טיפה לקנא...
לא יודעת אם עניתי לשאלה שלך אבל אלה המחשבות שהתעוררו אצלי בעקבות הקריאה עפ

יהודה א

New member
חדש

מקווה שלא יקטלו אותי על דעתי אבל ..... כל זמן שאתם תחת אותה קורת גג אני לא הייתי מגדיר את עצמי כפרוד מנסיוני האישי אם החלטתם על פרידה אחד מכם צריך למצוא קורת גג אחרת לשמור על יחסים תקינים עם אם ילדיך זהו דבר מצוין אבל תבדוק שוב מהם באמת המניעים לפרידה אולי ............ זהו מחשבה חולפת וטיפול זוגי או משפחתי יהיה לכם עדיף מקווה שעזרתי ולו במעט

blonda3

New member
בדיוק!!פרוד=גר בדירה נפרדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ולא חי "בנפרד" תחת קורת גג אחת. זה כמו אלו שמספרים שהם פרודים ואז מסתבר שהם עדיין ישנים באותה מיטה. רק מי שחי בנפרד בבית שונה יכול להבין ולדעת מה זה באמת להיות פרוד. וכל אותם נשואים שרוצים לטעות מהכל כולל לקבל לגיטימציה לחברה מן הצד מספרים שהם חיים בנפרד...והם בעצם משקרים לעצמם ולחברתם... שאולי לפעמים גם תמימה.... אז כפי שכתב יהודה-פרוד זה מי שחי בדירה נפרדת בלבד

r e d head

New member
סליחה....זה לא הוגן הגישה הזאת../images/Emo70.gif

אני הייתי בהליכים שנה וגרנו ביחד כי הוא לא עזב את הבית עד שהיה הסכם גרושים חתום. בנוסף לכך, עוד שנה קודם לא חיינו בזוגיות אמיתית. אז, זה עושה אותי כלב? בגלל שזה היה המצב אני לא יכולה לנסות להכיר
איזה לגיטימציה ואיזה בטיח. אי אפשר לעשות כאלה סטיגמות. כל מיקרה לגופו. פרוד טרי זה הרבה דברים אחרים, אבל לא חייב להיות שהוא נשוי שמחפש מהצד הבנת

תודה red head

אני נצמדת אלייך ברשותך. החדש בבלוק מודה לכם על תשומת ליבכם. ואף אומר שלקח לתשומת ליבו חלק מההארות. אני לא יכולה שלא להגיב לכמה מהתגובות התמוהות בעיני. זכות כל אחד/ת לפרשן כראות עיניו. ובכל זאת שוב מישהו, הפעם אני, לא מבינה - איך הסבר על גילוי נאות וכנות מול החברה הפך אצל חלק ממכם לשקר לעצמו לי או לה. לא נפרש כאן כל הסיפור. עלתה שאלה מסוימת שהרקע היה הפרידה שלנו. רק הרקע. אם נדמה למישהו ש"פירוק החבילה" נעשה בלב קל אז טעות גדולה עמכם. קדמו לו שנים לא טובות יחד ונסיונות להעזר בייעוץ שלא צלחו (מן הסתם). ב"עווונותיו" שייך החדש בבלוק לזן המוזר של הגברים שלא יודע "לקחת" מהצד. לכן עד שלא היה לנו סיכום והסכם לא נפגש יצא ויזם שום קשר עם אף אשה אחרת. מכאן שההאשמה שהצטיירה בחלק מהתגובות, כאילו הוא מנסה להרוויח משני העולמות היא פשוט מגוחכת. בבקשה שאף אחד לא יגיד לי הוא עובד עלייך. אני מכירה את המציאות של שנינו מצוין. את הרע שהיה שם בעבר ןאת הנינוחות היחסית שהצלחנו להשיג היום. התהליך הזה ארך זמן רב, ולכן אולי אנחנו למרות המגורים המשותפים עדיין נמצאים כבר במקום של התפייסות, (ולא של שיקום, עדיין חסרים מרכיבים מהותיים ע"מ לשמר/לשקם את חבילת הנישואים), שאני מבינה למה לחלקכן/ם קשה להבין. לכן נצמדתי ל red head שנדמה לי שקלטה אותו/אותנו נכון.

בא לשכונה בחור חדש ../images/Emo12.gif

אמרו לפני ובכל זאת מגורים משותפים לא מעידים על כוונות רציניות בדרך כלל,הרי אם החלטתם להתגרש מה יש לכם לעשות יחד
לדעתי אולי כדאי שתבדקו את המניע,ואולי באמת קיימת דרך לתקן את היחסים, שהרי לפרק אין בעיה... לשמור על יחסים טובים עם ה
זה נפלא , אבל בין זה ובין חברות שכזו שאתה מתאר (לחגוג יחד יום הולדת) בשלב כל כך טרי של פרוק הקשר משדר שבעצם הכל כרגיל. אולי בעוד זמן ,כשהמשקעים יעלמו זה יתכן (ויש ויהיו משקעים שאם לא כן ,מדוע החלטתם להפרד?),היום זה נראה תמוה . הידידה שלך בעצם קלטה שאתה לא באמת נפרדת מהאישה ועל כן אמרה את שאמרה. לטעמי השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היום היא - האם אתה באמת רוצה להתגרש? כן? עשה את הצעד הראשון והפרד מגורים לא? תתחיל לשקם (חייבת להדגיש כי איני שופטת או מבקרת אותך , רק מציגה בפנייך את דעתי דברים שרואים מכאן לא רואים משם). בהצלחה שכן

למעלה