לא מבין את זה

לא מבין את זה

זה הולך ככה. לפני כמה חודשים זוגתי ואני החלטנו לפרק את החבילה. מכיוון ש"ההליכים" לוקחים זמן אנחנו עדיין מתגוררים תחת אותה קורת גג. בסה"כ בשת"פ מלא ובמצב עניינים תקין ללא מתחים רבים. במשך התקופה הזאת שנינו יצרנו קשר עם אנשים אחרים. כל אחד מאיתנו "מכיר" את הבן זוג החדש של האחר. אני הכרתי גרושה נחמדה, הקשר שלנו אפשר להגיד מטבע הדברים שהוא בראשיתו. בסה"כ מאז שהכרנו, גם בגלל המרחק הפיזי וגם שהיא נעדרה (בחו"ל) למעלה מחודש, נפגשנו 4 פעמים. מהתחלה הבהרתי לה איפה אני נמצא ושעדיין אנחנו גרים יחדיו (אני וגרושתי לעתיד). ושבכל מקרה אנחנו מתכוונים לשמור על יחסים שפויים ואפילו יחסי ידידות ככל שנצליח ויתאפשר. אז מה השאלה? לפני כמה ימים אשתי (עדיין) חגגה יום הולדת וחשבתי/נו שיהיה נחמד לצאת יחד לרגל האירוע. (החבר שלה לא היה זמין באותו ערב). הידידה החדשה שלי ששמעה על האירוע המתוכנן, קבלה את זה בחוסר הבנה בלשון המעטה, ובאופן מדויק יותר בהחמצת פנים גורפת. "אתה לא יודע מה אתה עושה.... אתה לא מבין... זאת טעות נוראית... זה לא בסדר..." ואני באמת לא מבין - מה לא בסדר? לשמור על יחסים טובים עם האמא של הילדים שלי? עם האשה שחייתי איתה כלכך הרבה זמן? האם היא צודקת או ש... יכול להיות שזה משהו אחר?

ואולי עליך לתת צאנס לאשתך האמיתית?

לפי מה שאתה מתאר אין זה סוף הדרך בנישואכם אלא תחילתה של התפייסות גדולה.לכו ליעוץ ונסו לשקם את נישואיכם

מצטרפת...

תאור שכזה.....נותן הרגשה...של זוגיות במשבר...שאולי יש עוד מקום לנסיון לשיקום, ולא של זוגיות שחייבת...להתפרק. יעל (שבעד משפחות שלמות....אם רק ניתן)

תגדי לי בבקשה, אתה בטח צוחק עלינו??

הכללים הם ברורים במקרים האלה. א. יש לעזוב את הבית מיד. ב. אם אתה עדיין יוצא לכל פעיולות שהיא עם אישתך "לשעבר", לעולם,לעולם אל תספר זאת לחברה שלך. מקרה היחיד החריג המקובל!!! - "כל מה שקשור לילדים"!!! ג. התגובה שלה, רציונלית ביותר, אל תנסה להבין, תקבל אותה. ד. תשכח את יום הנישואים שלכם, באמת רק חסר שתביא ל"אישתך" פרחים ביום זה. ה. גם ככה מאוד קשה לנשים להתחיל קשר חדש עם גבר שעדיין לא סיים את ההליכים, אני מקווה שאני לא צריך להסביר למה, אז אל תקשה על החברה החדשה שלך גם בתרגילי אקרובטיקה מסוג זה. ו. אמא של ילדים - אחלה אבל לשיחות טלפון בלבד, ואם יש מעבר כמו שלרוב הגרושים יש,ומי שירים גבה שיקפוץ לי, אז לעולם לא לספר לחברה!!! סגול(אחרי 2000 שנות גלות עדיין מאמין שמה שלא יודעים לא כואב)

זה!

"ואם יש מעבר כמו שלרוב הגרושים יש,ומי שירים גבה שיקפוץ לי, אז לעולם לא לספר לחברה!!!" יש משהו שלא ידעתי?

אההה, זה...

O.K הגבר גרוש, יצא לי להכיר הרבה גברים גרושים בכל מיני מסגרות, אז להלן חויות מתוך שיח גברים גרושים. הכוונה לאלו שנשארו לגור עם בת "זוגתן" אחרי החלטה על הפרידה!!! כל הנ"ל קיימו יחסי אישות עם "נשותיהן" עד שלב האזיבה של הבית. הכרתי 5 גברים שהיו במצבים כאלו וכולם אמרו אותו דבר, לדעתי 5 מתוך 5 זאת סטטיסטיקה די טובה, בשביל לתמוך בדברי. סגול(הבין סוף סוף מה לא ברור)

לא יודעת על הסטטיסטיקה שלך

אמנם לא גרנו יחד רצוף מיום ההחלטה ביקשתי ממנו שיעזוב את הבית אך היו ימים שהוא הגיע בכל זאת ואז הספה בסלון קלטה אותי... אבל הנה שברתי לך את הסטטיסטיקה
(ומיום ההחלטה ועד הגט לקח לי בדיוק 4 חדשים להחזיק את התעודה ביד )

טוב נו יאלה נצוטטת קצת../images/Emo122.gif

שמעתי פעם אומרים שיוצא מהכלל נועד לחזק את הכלל. לכן אומר ואוסיף, שגם לא מעט נשים הודו בפני שהן שוכבות לפעמים עם גרושיהן. מה שחשוב להבין כאן לדעתי שאין בזה שום בעיה. סגול(רואה את העולם באותם הצבעים שהוא באמת צבוע)

r e d head

New member
אנחנו גרנו ביחד שנה מיום ההחלטה שלי

וגם אנחנו לא בסטטיסטיקה של סגול......

ophra

New member
ויש גם מקרים אחרים...

שלמשל כמה חודשים לפני העזיבה את הבית לפני שעוד מישהו העיז להגיד בקול רם את המילה "להיפרד" כבר לא היה מגע פיזי משום סוג בין הבעל לאשתו ולא בגלל שלאשה היה "כאב ראש" תמידי....
אני מתפלאת עליך סגול בגילך ה"מופלג" אתה עוד לא יודע שלא קיים הכלל שאין לו יוצא מן הכלל????
עפ
(בדעת מיעוט על כולם בעניין הזה. תכף הסבר)

s h o o s h a

New member
כאילו דאאאא

"אני באמת לא מבין - מה לא בסדר?" תחשוב שוב - אם המצב היה הפוך והיא (החברה) היתה מספרת לך בדיוק על אותה סיטואציה (וזו רק שאלה אחת שצריכה להישאל) ואני מודה - אני באמת וממש ממש לא מבינה ...

michaly44

New member
כאילו...דאא..באמת מה לא ברור?

זה שלא מבין.. כניראה גם לא יבין.. כי אתה נימצא במקום נוח..מרופד..וההחלטה ללכת עם הגרושים עד הסוף כניראה בעמדת המתנה. מי שרוצה להתגרש, קם והולך..לא נישאר בקן המרופד וחי לו חיים "פתוחים בהסכמת גרושתו". אתה משקר לה,לחברתך, ובעיקר לעצמך. שתהייה מוכן נפשית למערכת זוגית בריאה..שדרך אגב איננה מתחילה ישירות מדלוגי מיטה, רק אז תבין.

מצוטטת

New member
נראה לי

אולי...בתוך כל הקומפלקס הזה שתארת כאן לא שמת
שבעצם הגברת חשה בחוסר בהירות/וודאות לגבי מהות הקשר בינכם משהו שאתה משדר לה שם גורם לה לחוש כך זה מה לי מרגיש אם היא זו הייתה אני ואין כאן שום שיפוטיות בנוגע לשמירת יחסים תקינים עם אם ילדיך בוודאי לא מצידי ! זו תחושתי.

מקוה שיש לך איטונג? מה זה החראטה

הזה? לא מבין? מה רוצה? למה כועסת? אולי תסתכל מהצד על עצמך? ידידות? זאת ידידות? נו באמת! יש לך מזל שאתה לא חבר שלי ...

תפסיקו להיות כאלה קשים....

אם בחרה לצאת עם בחור שגר בבית.... לוקחת בחשבון שהכל יכול לקרות... כל אחת שנפלה בבור של בחור פרוד טרי (ומדברת מנסיון כואב), ובטח אם הוא עוד גר בביתו...צריכה לקחת בחשבון שהכללל.....אבל הכל.יכול לקרות..... כולל גם חזרה שלהם לחיות יחד. ואולי צריכה גם לפרגן אפשרות שכזו...גם אם זה קשה...לטובת הילדים. ואם באמת נפרד רגשית מהאשה....אבל יודע להיות לה חבר....אז אחלה... מורידה את הכובע. די להיות קשים כאלה...

למעלה