לא מבין אותה

childman1

New member
תשתחרר גבר

מה יועילו העצבים והכעס? תהיה מאושר שלבן שלך יש אמא שדואגת לו. אל תנסה אפילו להבין אותה, אם היית פעם אמא היית יכול לנסות להבין, אבל מכוון שאתה אבא אז תזרום עם זה ותגיד לבן שלך שכיף לו שיש לו שני הורים שכ"כ אוהבים אותו ודואגים לו, כי יש ילדים שאצלם זה לא כך. מאחל לך בילוי נעים עם הילד, אהבתי את הניק שלך. בהצלחה

n o g a1

New member
פעם

לפני שנות אור הייתי הצד "המציק". לא שהצקתי באמת , לא שהתקשרתי המון , אבל המעט שיחות הקפיצו את הגרוש שלי כשהילדים היו שם. הייתי שם בצד השני. יאמר לזכותו (לא המון דברים אומרת לזכותו) שידע להושיב אותי על כסא (להעמיד אותי במקום:)) למדתי שכשהם שם אני פה. שהם שם הכי בטוחים בעולם ואהובים בעולם. שיש עוד מישהו שאוהב אותם ורוצה לראותם מאושרים. שיש עוד דרך . שלא הכל אני יודעת. ושהגיע הזמן להרפות לטובתם , לטובתי. והכי חשוב למדתי שהילדים לא שלי ולא שלו הם של עצמם , חכמים פקחים ועצמאיים ויודעים שיש להם הורים שונים ואוהבים אותם מאד!

n o g a1

New member
מוסיפה

שאת הדברים הנפלאים הללו לימד אותי הגרוש שלי , בדרכו היחודית:)

SONIC361

New member
ןבכן

אני רוצה לומר לכם שכן אני מבין שת שרשמתם ןלא איכפת לי הטלפונים.לידיעתכם אני משתדל כשקטן אצלה קצת להרפות ותאמינו לי אני לא מתגעגע פחות ממנה.אפשר במידה מסוימית במינון מעט נמוך.לפי הסדר ראיה שלנו אין יום אחד בשנה שהיא לא רואה אותו אין יום כזה.אז מה יקרה אם בשבועים האלה תיתן לי זמן איכות איתו.ובכל אופן אני מכבד את שרשמתם גם אם לא מסכים

קטי30

New member
זאת זכותך המלאה להסכים או לא להסכים

כתבת מה שכתבת והחבר'ה כן הביעו דעה ואתה תיקח איתך מכאן את מה שמתאים לך לכאן או לשם זאת בחירה שלך אלו החיים שלך.

גזלת לה את התפקיד לשבועיים

קוראים לזה חשש להיות בפאזה שונה. היא מוצאת עצמה חופשיייה ולא יודעת מה לעשות עם עצמה. התפקיד שלה נלקח ממנה לשבועיים והיא פשוט לא מוצאת את עצמה לא מבינה מה עושים לבד לא יודעת לתפקד אחרת ממה שהיא רגילה. זה לא רק געגוע זה פשוט שהיא קשורה בחבל הטבור לתפקיד האמא ולא יודעת אחרת.

למעלה