לא מאמינים באמת.

לא מאמינים באמת.

אם אתם יודעים בוודאות שקיים אלוהים, ואני מניח שזה המקרה, כי אתם, לטענתכם, דתיים. אתם אמורים לדעת שהעונש על משכב זכר ועל שפיכת זרע לבטלה הוא איום ונורא. אז כנראה שאתם לא באמת מאמינים בזה. אם הייתי יודע בוודאות שמעשה כלשהו יביא לייסורים לכל יתר חיי- לא הייתי חושב לעשות אותו (אקו: לעשות אותו, לעשות אותו, לעשות אותו. עזבו, לא תבינו את ההומור המדהים שלי). אז או שאתם מזוכיסטים, בנוסף להיותכם הומוסקסואלים, ומוכנים לסבל בלתי נתפס, או שאתם לא באמת מאמינים. שלא תבינו לא נכון, לי לא אכפת. אני אתאיסט לגמרי. כמה מחברי הטובים הם הומואים, וכמה מחברי הטובים הם גם דתיים (כל תיוג בנפרד, אין לי חברים הומואים דתיים ואולי לכן אני לא מבין את העניין כאן). אנא, האירו את עיני והסבירו לי- איך השילוב הזה אפשרי? אולי אתם נשארים בחברה שלכם מטעמי נוחות גרידא? אולי אתם סתם אומואים?

../images/Emo26.gif

בוא נאמר ש... המשיכה כלפי בנים היא כמו המשיכה של סטרייטים כלפי בנות . ישנם הרבה אנשים שקשה להם להתגבר על זה . למשל , אצלי בבית ספר זה מה שיש כמעט לכל אחד בראש - בסדר העדיפויות . מתסכל אותם שאין להם מצב עם בנות וכו' .. אפילו מוכנים לשכב עם בנים רק בשביל הפורקן המיני (כי אין מצב עם בנות..) . נסיון ההתגברות על המשיכה לא קל להרבה אנשים . במקומות התחזקות לדת לנוער , ישנם הרבה שיחות שמדברות רק על הנושא הזה (משיכה בין בנים לבנות...
) . אז... יש את אלו שיכולים להתגבר (כמו שציינת , מודעים לייסורים הקשים וכד') אך מצוי בקרב המון בני נוער ומבוגרים המשיכה החזקה כלפי הצד הנשי או לחילופין , במקרה שלנו , בני מינם . -אם לא הבנת , הרעיון הוא שמשיכה כלפי בנות או בני אותו מין , אותו משיכה-

modiin18

New member
לא ענית לשאלה..

אי רציתי לשאול את אותה שאלה (רק בצורה יותר מנומסת) ואני יודע שזו אותה משיכה (אני יודע יותר מרובכם אני מניח כי יש לי נסיון עם שני המינים) השאלה שנשאלה היא, למה אתם מוכנים להקריב את אהבת אלוהים כלפיכם בשביל אהבת אדם? (לי אין בעיה כזאת כי אני לא מאמין שיש אלוהים אז אהבת אדם זה הכי טוב שיש), ואם זה באמת חשוב לכם כולכך אז למה לטרוח לשמור שבת ולשים כיסוי ראש כשהשם במילא לא אוהב אותכם? יש להדגיש שהייתי שואל את אותה שאלה כלפי "דתיים אוכלי מאקי-שרימפס "(המאכל האהוב עלי), כלפי "סטרייטים שחושבים שאלוהים שונא סטרייטים", או כלפי "צרכני קונדומים קתולים" אם היו פורומים כאלו...

BabyBoy1

New member
התשובה לשאלה שלך מאוד פשוטה

חלקנו מאמינים שה' לא אוהב אותנו פחות אם אנחנו אוהבים גברים.

למעלה