לא מאמינה

לי בר

New member
לא מאמינה

שמחקת את הודעתי ...היא הרי הייתה קשורה כל כך לנדודי שינה.. שיהיה רק שלך...מזכיר לי משהו...אכן אם תמשיכי ככה לא ישאר פה אף אחד.. פורום שמוחקים בו הודעות ולא בצדק הוא לא פורום שראוי להיות בו.. חושבת שמה שמחקת הייתה יצירה שלא היה ראוי למוחקה....תהני לך בדד לי כה חבל כי רציתי באמת להמשיך ולשתף גם על נדודי השינה שלי...

מה שמחקתי כלל שם של דמות

שאני יצרתי והייתי הרבה זמן, ואני לא חושבת שמגיע לי שאנשים שלא רוצה שידעו עליו, אכן ידעו. דברי איתי.

לי בר

New member
אווטינג

מי שעשה את האווטינג זו היית את..בתגובתך ובמחיקה...מזל שיש לי את מה שכתבתי על דף לידי...הרי רק מי שהיה שם ידע ואיש לא היה מקשר אילולא מחקת וציינת שזו היית את...אבל מה זה כבר משנה.....גם ככה אין פה אף אחד שיקרא........

ושוב לי, אני מצטערת שבאת בכעס

בלי ניסיון להבין. אם את לא מעוניינת לראות את הצד השני של העניין, אז זה לא בשליטתי. אפשר להתחיל מחדש, ואפשר שלא. את בחרת שלא, ואין לי כוונות לריב עם אף אחד. ובוודאי שלא איתך. אני עשיתי את כל מה שאני יכולה לעשות בכתיבת המסרים האלה, הצעד הבא הוא שלך. את יכולה לרדת עליי, את יכולה להיות צינית, ואת יכולה לנסות ולהבין את הצד שלי, ובנוסף, את יכולה לשוחח איתי גם אם את כועסת. כמו שכתבתי לך. עשיתי טעות, שנבעה מהנסיבות שהייתי בהם. את יכולה לא לקבל זאת. את יכולה לעשות מה שאת רוצה. .

וגם לי יש את ההודעה הזו

ולאחר ש"צעקת" על המחיקה, קראתי שוב. ועדיין מרגישה שמבחינתי זה היה הדבר הנכון לעשות.

למעלה