לא מאמינה

לא מאמינה

באפשרות של פרק חדש עם בן זוג איך מאיפוא בכלל מוצאים /רוצים/יכולים בכלל למצא את האנרגיות האלה של לתת מעצמך להתחלק ריגשית להשקיע בזוגיות להכניס לתא המשפחתי שלך עוד פעם מישהו אני לא מאמינה פשוט לא מסוגלת להכיחל כזו אפשרות כזו מחשבה אולי כי הכל עדיין טרי אבל באמת לא מאמינה לא רוצה לא יכולה

ידועה בציבור , האם לא מגיע לך ?

בכדאי שתהיה לך היכולת לתת ולהעניק את צריכה לקבל ...בדיוק כמו שאדם שצריך להנשים אחר הוא קודם כל שואף אויר לעצמו ,ואז יש לא היכולת ללהנשים את האחר ... שאלי את עצמך האם את מעניקה לעצמך , לנפשך , האם את עושה דברים שטוב לך בהם? בלי זה אדם נובל נעשה חסר סבלנות ויכולת הנתינה שלו יורדת ...ואת זקוקה ליכולות האלה בהתחלה למען ילדייך ובהמשך למען עצמך ... נכון , קשה לחשוב על אהבה חדשה , על גבר חדש בחייך ,אבל עם הזמן , וכל אחד בזמנו , תרגישי שאת זקוקה לחבר לדרך אחד שישמש לך כשותף ,משענת יד מלטפת ..זה לא שתפסקי להתגעגע , לאהוב את החסר ..זה לצד האהוב שאיננו וזו אהבה שונה ..אבל בהחלט יכולה להיות טובה . בהצלחה לך יקרתי

זה תלוי רק בך

את עושה תוכנית כזו ארוכה , בטח שלא תראי את עצמך משתלבת אבל כיום יש מצבים של חברים שלא מתגוררים יחד לא כל אחד שתפגישי תכניסי הביתה קודם כל שאת תהיי מסוגלת לפתוח את הלב לקשר נוסף שתביעי את הרצון להכיר הוא יגיע אהבה לא צריך לחפש היא בסביבה רק לפקוח עיניים ולהיות חלק מהחברה סביבך האהבה תגיע

בלא מעט שירשורים כאן

יש תחושה ש "האושר" תלוי ב זוגיות חדשה שאולי תתהווה בחברויות ובילויים אני לא מסכימה עם זה .( למרות שברור שחברויות מכל הסוגים זה סיבה טובה ברוב המקרים להרגיש טוב) האושר שלי אינו תלוי בבן זוג אינו תלוי בילדיי ואו בחבריי אושר הינו אישי ויחסי לרגעים וזמנים מסויימים בחיים שאנו יוצרים לעצמנו וכן ,לא טוב היות האדם לבדו , אבל יחד עם זאת לבד זה לא תמיד פירוש לתחושת בדידות בדידות אפשר להרגיש גם בין חברים וגם בתוך זוגיות אין אדם שלא יביע רצון לאהבה היכריות והרחבת מעגל החברים ,,, העניין הוא יותר מוכנות נפשית" להשקיע" בכל זה ,, מטאפורית הרי זה כמו עניין של שווק ומכירות "למכור" את מה שאת מי שאת איך שאת לשווק את עמדותייך ציפיותייך יכולות הנתינה שבך כמובן גם בכל הנוגע לסקס ולכל זה תמיש יש עניין של מחיר לעיתים אם יש אהבה אז על מה לוותר איפוא להתפשר לעיתים המחיר הוא הריקנות ל אחרי פגישה/ ואו יחסים שכשלונם ידוע מראש אגב הסקס היחידי שבא בחשבון ס.....סידורים ק....קניות ס...ספונג'ה מעריכה את האופטימיות שלכן אף על פי שלעיתים ניקרא לי מעושה / שטחי מידי אבל.. מלא אור וכוונות אמיתיות לעשות טוב לאחר

אושרי תלוי רק בי ...

בחרתי להיות מאושרת ..אושר הוא לא רגש הוא החלטה שאני אדם מאושר במה שיש לי . לעיתים אני עצובה ...לעיתים בוכיה ....אבל תמיד זוכרת שיש לי ממה להיות מאושרת למדתי לראות את היש ולקבל את האין החסר .. והלבד ... לא פעם אני מוצאת א עצמי אוהבת את הלבד שלי .. את השקט ...הזמן שלי למחשבות שלי ..לקראה ...לכתיבה ....ליצירה שלי ....להנאות הקטנות שהם רק שלי ... לתבטל סתם על הנדנדה ..לטייל בשדות ..לצפות בטלוזיה ....להתבודד עם מחשבותיי ..חלומתיי ... לחשבונות הנפש שלי ... אני נהנת מזמנים אלה ...הם טובים לי ... ולמרות זאת אוהבת להיות מוקפת באנשים אהובים , מרגישה מוגנת , שואבת כוחות מתוך החברה ..מתוך העשיה ... נכון ,אני משווקת את עצמי ..אני אדם זוגי ומחפשת זוגיות ..ונהנת גם מהדרך ... וכן, שווה לי לנסות ולחיות את החיים,‬ במקום רק לעבור אותם. גם אם לפעמים זה עלול להיות כרוך בכאב,אכזבה וחששות. מאלו מתאוששים, אך ימים , שבועות ,חודשים ושנים שעוברים כך סתם לא ניתן להחזיר ... מנחה אותי משפט שאישי היה אומר :אני חיי את היום כאילו הוא יומי האחרון , אבל מתכנן את עתידי כאילו לפני עוד מאה שנות חיים ... ובשבילי סקס הוא המון דברים .....רק טובים :) בברכת אור ואהבה טלי

Utopia86

New member
את צודקת,

אני חושבת שהדיבור סביב זוגיות חדשה היא משב של תקווה שמתייחס לצורך ברור וקיים שלא נעלם. אבל לא הדיבור ולא זוגיות חדשה יצליחו לפשר תחושת עקה קבועה, עוד לפני שדן נפטר האמנתי שלהיות מאושר זה גם כשאדם לבד, כתוצאה מכך, הזוגיות טובה יותר.. כנראה שקל יותר לאחל לקדמה בצורה הזאת מאשר בצורה הפרטנית. אבל את חייבת להאמין שיש דרך שבה את תהיי מאושרת שוב לבד. מעצמך.. זוגיות חדשה זה טרדה למי שמוחו אינו פנוי לכך וכל ניסיון מאולץ "להמשיך הלאה" יעלה בתוהו. אני מאמינה בלאלץ את עצמך לעשות משהו, "מבחוץ פנימה", כמו לחזור ללמוד בלי מוטיבציה לדוגמא, אבל זוגיות היא לא אחד מהדברים האלה. תהיי חזקה, לירז

אלמוג127

New member
האושר בפנים...

קודם כל אנחנו צריכים לאהוב את עצמנו אושר לא תלוי בבן זוג, קודם כל צריך להיות מאושר עם מי שאני לקבל את עצמי כמו שאני... הבן/בת זוג הוא תוספת, הדובדבן שבקצפת: אם כמובן בוחרים בבן זוג הנכון.. יש רגעי אושר בהרבה דברים במשך היום שאותם אנחנו לוקחים כמובן מאליהם: הילדים המחייכים, הספר הטוב, שיחה מעניינת... וכל החלקים האלה מביאית לנו את תחושת האושר... זוגיות נכונה לא אמורה לחלק אותנו או לחנוק אותנו היא אמורה להוסיף לנו...רגעי צחוק, חוויות וכו' יש כל מני סוגי זוגיות-עם או בלי מגורים , כל אחד הולך לפי רצונותיו... כנראה את עדיין לא מוכנה להכיל מישהו...וזה בסדר, לא יודעת כמה זמן את בסטטוס, לי לקח כמה שלוש שנים לעבור את התהליך עד שהחלטתי שזה מה שאני רוצה... כל אחד/ת וזמנו הוא... הדבר שבטוח הוא שלא ניתן להכיל משהו חדש עד שלא מעבדים ומעקלים ומשלימים עם המצב החדש בהצלחה

למעלה