לא מאושרת עם בעלי

estrinelena

New member
לא מאושרת עם בעלי

שלום!
אני נשואה כב 8 שנים יש לי שני ילדים. אחד מהם רק בן שנה. לאחרונה אני מרגישה שלא נשאר שיני לבעלי שום רגש. אנחנו לא מעריכים אחד את השני. כל הזמן מריבות (לפחות פעם בשבוע). וגם כשלא רבים אז מתווכחים ואני באופן אישי מאוד מאוכזבת ממנו. מאמינה שהוא גם... קשה לו לגדל ילדים הוא לא מתמודד, מתוסכל ומתסכל גם אותי עם הגישה הפסימית שלו. עוד דבר, היחס שלו למשפחה שלי ולאנשים בכלל מאוד שלילי ולא מוצדק.. הוא ציני מאוד.
בשורה תחתונה אני היתי רוצה להיפרד ממנו אבל לא מעיזה בגלל: 1. הילדים אוהבים אותו. 2. אני לא אוכל לתת להם מה שיש להם עכשיו מבחינה כלכלית (למרות שגם עכשיו אנחנו שורדים). זה יהיה כרוך במעבר דירה לבית של אימא שגם ככה צפוף מאוד . מעבר מעיר לעיריית פיתוח וכדומה...
מצד שני, המחשבה שאני אצטרך לחיות כל החיים עם גבר שאני לא אוהבת, מעציבה אותי מאוד וגוזלת מהבריאות שלי . אני מרגישה כלואה....
כותבת בתקווה לקבל מכם עצות...

תודה רבה,
אילנה

drorbar19

New member
לא מעט "יועצים"

יגידו לך שאולי את גם לא מאושרת עם עצמך.
וכשכן תהיי, אז באורח פלא גם איתו יבוא האושר.

לפעמים הם ממש צודקים.

estrinelena

New member
מסכימה עם היועצים עם הסתייגות

תודה על העצה. היא נראת הגיונית. אני מסכימה שאנשים שמקרינים שמחה משפיעים על הסביבה ואני משתדלת שכן. אני לא חושבת שאני לא מאושרת גלובלית. אני מאושרת מהילדים שלי. רק שיש תקופות קשוץ, אין לי מספיק תמיכה מבעלי. אנחנו לא מסכימים על חינוך ילדים, על זמן בילוי, על החשיבות של מעט מרחב שאחד צריך לתת לשני. הוא מאוד מקנא כשאני מדברת בטלפון עם חבר או יוצאת עם חברה. הוא רוצה שאני 200% איהיה רק שלו. הוא עצבני כשאני מאושרת כי הוא מקנא. אין לו חברים למרות שאני מעודדת. הוא מקנא כשאני עושה ספורט ושם לי מכשולים וכדומה. קשה להיות מאושרת בתנאים כאלה....

אייבורי

New member
נו

אז הפתרון הטרוויאלי הוא לחסל את הבן זונה שמאמלל אותך.

ביטוח חיים מוגדל עשית לו ?

estrinelena

New member
חחחח...אייבורי, הצחקת אותי!

אני מרחמת גם עליו קצת. הוא מסכן, לא נהנה מהחיים, רואה הכל באור שלילי. מקווה שהוא ירגע קצת עם הזמן,עשהילדים מעט יגדלו...

ye44

New member
אז אם את מקווה שהוא ישתנה

תמשיכי לסבול
פה חותכים בבשר החי
גושפנקא לסבל
לא אצלנו או שתחתכי אותו או שתמשיכי ללעוס אותו, רק שתדעי

בגילך הצעיר יחסית את יכולה עדיין ללעוס ולירוק אותו החוצה,
בעוד עשור הוא יתקע לך בגרון ואז יהיה לך מאוחר מידי

למעלה