לא לשכוח

yesplus

New member
לא לשכוח

היום בשעה 22:00 הפרק הראשון של "סטריינג'"

anazapela

New member
אכזבה

קלישאתי, ילדותי וצפוי. יותר מהכל זה הזכיר לי פרק במכושפות, וזאת לא מחמאה. אם כבר כומר שטני, ג'סטין לוקח בלי תחרות בכלל. מקווה שזה משתפר בהמשך.

dyrm1

New member
אוף! בגלל ערוץ yes-real אני מפספס

את כל התוכניות הטובות ברצועה של 21:00-23:00 של ערוץ yes+ לאחרונה. זה ממש צרה כל הסדרות שאני רואה באופן קבוע. קשה להתחייב לסדרות חדשות. צרות של עשירים. יוצא שאני צריך להשלים את התוכניות שאני מפספס בשידורים החוזרים שיש בלילה כשאני אמור לישון כדי שלא אהיה זומבי למחרת בבוקר.

dean4

New member
כנ"ל

התאהבתי במיוחד בפרוייקט ווי האמריקאי שיש ביס ריל שבו כולם שחקנים פרט לאחד שהוא אמיתי. הזכיר לי את המופיע של ג'ים קרטר ("סימנו עליך x"! חחח). ובאמת יש ימבה של סדרות מעולות ביס+ (קצרה ידי מלכתוב הכללל), ביס ריל (הרווקה והשרדות 7 עם המנחה הפלוץ הזה: הושט לי את הלפיד. יאללה עוף!), בytv, בערוצי הסרטים של יס (סרט שאני מחכה שיוקרן בשישי ב1 והיה היום את שר-הטבעות המאלף) ובריאליטי tv (מפגר אחד במפעל בובות בטיוואן הפיל סיגריה ושרף את כל העיר! חח) שזה כמו להיות בחנות ממתקים שהכל שם כל כך טוב שאתה מתבלבל במה לבחור. כל הכבוד ליס!

Aviad1987

New member
זה "המופע של סטיב" המקורי

לא פרוייקט וואי וזה שידור חוזר מהעונה הראשונה של הערוץ בשביל שהמשבצת הזאת תישאר פנויה לרוב האנשים לראות פרוייקט וואי 2. וכן באמת ביס עכשיו תמיד יש מה לראות ואפילו יש רגעים שקשה להחליט מה. אההה ואל תדבר רעות על המנחה של הישרדות! את הברבור אני אוהב. טוב אוהב זה לא בדיוק בל קשה לי לזפזפ שאני רואה את התוכנית הזוועתית הזאת.

רייצ'ל ניצחה..

אני לא כ"כ אוהבת ת'תוכנית הזו, הנשים די מפחידות אחרי הניתוחים

Bondie2

New member
תודה רבה על הספוילרים!

התכוונתי לראות בשידור חוזר...

זה לא ג'יימי קנדי ../images/Emo6.gif לא ג'ים קרטר

כן, אבל באמת זו גם אחת התוכניות שאני מאוד אוהבת, ואני ממש בבעסה שהעיפו את רופרט ב'הישרדות', הוא היה המתמודד שהכי אהבתי!

oferlaor

New member
מקווה שזה ישתפר

זה לא מספיק שחור ומיסתורי, הם מגלים את הפיתרון מהר מדי. הליהוק לא מהמוצלחים. נקווה שזה ישתפר. זה לא מגיע לקרסוליים של CARNIVAL.

למעלה