לא לשכוח שאין בארה"ב פרק חדש השבוע
F FDNYCarlos New member 27/11/03 #10 בפורום של wb הנה קישור תתחילי לקרוא מתחתית הדף שמה ההודעה הראשונה: http://boards.warnerbros.com/web/messages.jsp?topic=42454813&board=Third+Watch
בפורום של wb הנה קישור תתחילי לקרוא מתחתית הדף שמה ההודעה הראשונה: http://boards.warnerbros.com/web/messages.jsp?topic=42454813&board=Third+Watch
מ מיכל ק New member 27/11/03 #12 אני אחכה להודעה יותר רישמית חוצמזה שלי זה ממש לא משנה איזה יום זה יוצא
F FDNYCarlos New member 27/11/03 #13 אוקיי ותודיעי לנו אם תדעי משהו../images/Emo140.gif גם לי זה לא הכי משנה מתי זה יוצא
S S h a k s h u k A New member 27/11/03 #15 ../images/Emo32.gifנ"ש../images/Emo26.gif רק רציתי להזכיר, כי אני יודעת שחלק מכם אוהבים את הסדרה 'חברים'.. שהיא תשודר (העונה ה9) ביום שבת הזה- בשעה 22:20 לכל המעוניין.. רוצו אוצו לטלוויזיה ביום שבת..
../images/Emo32.gifנ"ש../images/Emo26.gif רק רציתי להזכיר, כי אני יודעת שחלק מכם אוהבים את הסדרה 'חברים'.. שהיא תשודר (העונה ה9) ביום שבת הזה- בשעה 22:20 לכל המעוניין.. רוצו אוצו לטלוויזיה ביום שבת..
D dottROMEO New member 27/11/03 #16 ראיתי את כל העונה כבר ../images/Emo3.gif מוכרח לציין כי רוס הכי כלי בעונה הזאת! תרימו תרימו גבה אבל זה נכון (אני שונא מספר אחד של רייצ'ל, ממש ממש שונא מתעב מבטל פרקים שהיא במרכז)
ראיתי את כל העונה כבר ../images/Emo3.gif מוכרח לציין כי רוס הכי כלי בעונה הזאת! תרימו תרימו גבה אבל זה נכון (אני שונא מספר אחד של רייצ'ל, ממש ממש שונא מתעב מבטל פרקים שהיא במרכז)
S S h a k s h u k A New member 28/11/03 #18 חחח חמודה../images/Emo9.gif סתם עשיתי אוף טופיק קטן להזזכיר למי שרוצה שיש חברים בשבת..
S S h a k s h u k A New member 28/11/03 #19 דווקא אמרו לי../images/Emo26.gif שרייצ'ל וג'ואי דפקו אותה בענק, עשו אחלה קטעים קורעים.. (קראתי ספוילר משהו מזה מצחיק עם האג זי )
דווקא אמרו לי../images/Emo26.gif שרייצ'ל וג'ואי דפקו אותה בענק, עשו אחלה קטעים קורעים.. (קראתי ספוילר משהו מזה מצחיק עם האג זי )
D dottROMEO New member 28/11/03 #20 חחח באמת היה מצחיק (ד"א אני שונא את רייצ'ל שונא שונא שונא ) הקיצר תראו את העונה אבל אל תצפו ליותר מידי, זה מצחיק אבל קצת קצת לעוס
חחח באמת היה מצחיק (ד"א אני שונא את רייצ'ל שונא שונא שונא ) הקיצר תראו את העונה אבל אל תצפו ליותר מידי, זה מצחיק אבל קצת קצת לעוס