לא לשכוח!!

שלגיה 14

New member
לא לשכוח!!

אנשים יקרים! אני יודעת שאני מציקה לכם בענין ההצבעות, אבל השבוע זה קריטי במיוחד!!! הכנתי בשיתוף עם חברה מודעה מאוד יפה בענין הזה, אבל היא גדולה מדי, ואני לא מצליחה להעלות אותה כאן.. חבל.. (אם יש למישהו רעיון איך מצרפים קובץ שהוא מעל 500KB, אני אשמח לשמוע :)) אז בבקשה..בלי מודעות, אלא ישר ולענין... כנסו, תצביעו ותבקשו מכל מי שאתם יכולים שיעזור לנו. כל התהליך לא לוקח יותר מ-20 שניות.. אז יאללה, בואו נראה לאוהד איזה גב עומד מאחוריו :) מחכה להתפקדות.. סמנו שקראתם. תודה

אלולה XD

New member
לגבי הקובץ

צריך להוריד תוכנה להקטנת תמונות אי אפשר להעלות את התוכנה לפה מקסימום תחפשי בגוגל "תוכנה להקטנת תמונות" בעיקרון קוראים לזה resizer אם את לא מוצאת אני יש אפשרות גם לשלוח לך את זה במייל לגבי ההצבעות- אני מצביעה בכל מקום אפשרי :]

שלגיה 14

New member
תודה, איזה מקסימות :)

שחק ודמעות של מלאכים, אם בא לכן, שלחו לי מסר עם האימייל שלכן, אני אשלח לכן את המודעה ותראו מה אפשר לעשות. תודה רבה :)

שלגיה 14

New member
תודה רבה :)

אבל נראה לי שבסוף זה יסתדר.. תגידו לי מה דעתכן על התוצאה....

ranch22

New member
מצטערת...

שלא הספקתי להכנס ולעזור לך, פשוט אתמול עבדתי 14 וחצי שעות ונפלתי למיטה..

שלגיה 14

New member
זה בסדר רינתי :)

אבל תנסי להוריד קצת לחץ... 14 וחצי שעות זה לא נורמלי!! (את בטח תעני לי שאת לא יכולה.. אבל תנסי לעושת משהו. באמת.)
נ.ב. את המודעה שהכנו לאוהד את יכולה לראות באחד השרשורים למטה. תגידי מה דעתך :)

ranch22

New member
כן ראיתי...

יצא ממש יפה!!נקווה שזה יעזור... פעם הכנתי לטכס פרסי עמ"י נראה לי אבל אין לי מושג איפה זה עכשיו.. אין אפשרות ממש להוריד לחץ, ש"ל זה ש"ל, ובמקום שלי.. במיוחד.. כעקרון זה מ10 עד 8 בערב אבל לפעמים מתחילים יותר מוקדם מ10 ומסיימים אחרי 8 ואז זה יוצא הרבה יותר שעות...

למעלה