לא לשכוח

honey bee1

New member
לא לשכוח../images/Emo70.gif

יום שבת ה-24.5 משט לזכרו של ניר קריצ'מן ז"ל לוחם שייטת שנהרג בחומת מגן... טכס לשייטים במים ליד סרת השיפוט ב-10 ב-10 וחצי זינוק ראשון. פרטים ב.... www.nir13.com תבואו

honey bee1

New member
../images/Emo51.gif רבה רבה../images/Emo70.gif

אני משתתפת עם סנונית... בהצלחה לכל המתחרים ובטח שנספר חויות....דרך אגב יום ראשון בשעה 13:00 ב- 90FM יש סיקור של כמה דקות על המשט אז תקשיבו... אולי גם יהיו תמונות ואני יעלה

honey bee1

New member
חוויות...|כוכב|

השיוט לזכר לוחם השייטת ז"ל ניר קריצ'מן התקיים היום בחדרה... יום שישי הביאו הגולשים של שדות ים את הגלשנים למועדון הימי בחדרה. קמנו עם אור ראשון ארגנו דברים אחרונים החברים והמשפחה הגיעו דאגו שהכל דופק, מוזיקה ברקע מרגיעה...יוצאים למים אין רוח
צפון מזרחית קלה ביותר בקושי זזים מפרשים מתנופפים להם...בכל זאת הרוח משהו...השעה 10 צפירת דקה דומיה לזכרו מתקיים טכס בסירת השיפוט עדיין הרוח משתנה מפעם לפעם מזרחית, דרום מזרחית...10 וחצי צפירה הועלה דגל דחיה...מחכים מחכים מנסים לתפוס קצת רוח לא מתרחקים מקו הזינוק רוח קצת מתחזקת משנים מסלול עוקבים אחרי הלולה של מבואות ים הלולה עוגנת תוך כמה דקות עולה רוח דרום מערבית חזקה....חזקה מאוד...במים גלשנים, סנוניות, ליזירים, אופטימיסטים...הכל מלא כלי שייט, הכל צבעוני ולפתע כל הציבעוניות מתבלעת בבלבוול שנוצר בהתמודדות עם המצב החדש...אני הייתי על סירה עםתורן נורא ישן סירה בת 15 שנה...סנונית...יש רק וונטות צד ארוכות וקצרות ונטה קידמית ואחורית וזהו...אין רצועות איזון, אין טרפזים לכו לנסות לאזן אותה...הייתי עם שני מפקדים שכל אחד יותר עקשן...בסוף עזבתי אותם התחלפתי עם מישהו הייתי בסירת מנוע....הועברה הודעה על ביטול....עם הסירת מנוע אנחנו מנסים למצוא את הסירות של המועדון שלנו רואים ליזרים נותנים טיפים איך לחזור לחוף מסכנים היה להם נורא נורא קשה טעות קטנה והם מרוחים על הסלעים...למרות הסימון...סירות התפכו התורן של הפליינג פוקס נשבר...ורק הגולשים משחקים אותה נותנים שואו של ממש....נותנים אוירה מרגיעה...מדהים... בנתים סירות נסחפות לסלעים אנחנו נותני תדרוך לסירות שלנו מוודאיםם שכולם ירדו ויורדים לחוף....הרוח נרגעה הסנוניות הוזנקו חזרה למים היה משט מרהיב ביופיו אני צפיתי מן החוף...מקום שלישי בסנוניות מערך גדול מועדון ימי חדרה האלי מקום שני מועדון ימי חדרה הבני (ילדים בכיתה ח) מריעה למפקדים...מקום ראשון מבואות ים השחף... חדרה קטפה לא מעט פרסים...שדות ים הגיעו עם הכי הרבה חברה... היה מדהים הייתה חלוקת פרסים הגרלות דברי סיכום ונפרדנו לשלום.... מקווים ששנה הבאה הדבר יחזור על עצמו ואז יהיו עוד כלי שייט שיבואו ויתחרו ואז אוי נצליח להנציח את ניר בצורה שהוא הכי אהב... כל הכבוד למשפחה ולחברים שארגנו משט כזה...הרבה מאמצי הושקעו ואף אחד מהם לא הודות למועדון הימי בחדרה.

honey bee1

New member
וכמובןאיך שכחתי...

לציין את תחרות הקייט סרף שהייתה לנו...אומנם הרוח לא הייתה רוח אבל הם הרביצו הופעה...כל הכבוד... גיל ועופרי שיחקו אותה כשהגיעו התחרו ועשו את המים לצבעוניים ומהנים... אוי הביצועים....שיהי להם הצלחה....בסוף הם יקחו אלופי עולם....

למעלה