לא לשכוח!!!!!!!!

לא לשכוח!!!!!!!!../images/Emo32.gif

היום ב- 20:00 ברדיו ירושליים ספיישל רובי!! למי שעדיין לא יודע- 101Fm- רדיו ירושליים. ולכל מי שמתחרה על הפרסים- בהצלחה!!

a Warming Sign

New member
היה מעולה!../images/Emo13.gif

תודה לרדיו ירושלים על הספיישל הנפלא!:) לדעתי זה דווקא יצא טוב שרק מיטל הגיעה
...היה אחלה שידור,ומיטל-היית אדירה!
ישבתי,צחקתי ונהנתי
וזכיתי!!! אני כמעט בטוחה
..עוד לא התקשרו או משהו..אבל השם שלי היה בין הזוכים,יאי
והילה,גם את זכית נכון??? השמיעי קול
בכל אופן,היה אחלה..

כןןן../images/Emo9.gif

גם אני זכיתי! אני בדר"כ לא משתתפת בדברים כאלה מתוך מחשבה שמימלא לא אזכה- תארי לעצמך את הפרצוף הנדהם שלי
לא הבנתי איך זה הולך, אלה הם שצריכים להתקשר או שאנחנו אליהם? התוכנית הייתה באמת מהנה, תמיד כיף לדעת שהוא מוערך כמגיע לו!

a Warming Sign

New member
הייתי פה בהתלהבות../images/Emo6.gif

"זכיתי!!! זכיתי!!!!" חחח זה כי גם אני לא טורחת להשתתף,ואם כן אז המזל לא האיר לי פנים כמעט אף פעם.. אני מקווה שהם מתקשרים
אולי מחר..

a Warming Sign

New member
אני חושבת שבאותה "ערכה"

שמיטל קיבלה
או שאני טועה, אבל זה היה חולצה של רובי,חולצה של הרדיו,מחזיק מפתחות,והדיסק האחרון.

radio101fm

New member
הערכה שמיטל קיבלה:

מחזיק מפתחות של רובי, שלא ניתן לקנות אותו בחנויות - הוא יוצר למטרת פרומושן בחברות התקליטים, בלבד! חולצה של רובי, שבדיוק כמו מחזיק המפתחות, יוצרה עבור פרומושן. היא קיבלה את הדיסק NOW DANCE מתנת חברת הליקון
חולצה של רדיו ירושלים 101FM ואת הדיסק intensive care של רובי. חשוב לציין, שהזוכים אינם מקבלים את אותה הערכה, רק מי שהגיע לאולפני רדיו ירושלים.

mental82

New member
תודה......ניסיתי

להיות טיבעית ולא להלחץ חח למרות שהשדרניות צחקו כל פעם אחרי שדיברתי..חח אלתרתי המון בתור ה"נציגה" עלק ומה שאנחנו עושים במועדון מעריצים חחח הכול בשביל רובי...חחחחחח היה שווה ביותר לבוא.. אהבתי

שלום מיטל =]

לא הכרתי אותך קודם =] לא ידעתי מי את.. מצטערת .. עכשיו אני מכירה=] היה אחלה שידור!!!

mental82

New member
חח תודה מותק!

אולי באמת צריך לעשות איזה מפגש פורום... אז כפי שאת כבר יודעת אני מיטל גולדפלד.... נעים מאוד:)

נעים מאוד..

הבנתי את השם משפחה שלך אחרי כמה פעמים שהיא הסתבכה.. תגידי.. אי אפשר לקנות את הערכה שזכית בה אפילו לא מרדיו ירושלים עצמו?

mental82

New member
ממממממ

כעיקרון אין לי מושג...אבל שווה לנסות! הבנתי שהיו 5 זוכים אולי יש להם כמה עודפים מי יודע... זה לא שהם צריכים את זה או משהו...שווה לנסות לשאול על זה ת'כלס מה שמיוחד זה החולצה (שהיא ג ד ו ל ה מיועדת לגבר לדעתי) והמחזיק מפתחות שזה באמת מהדורה מוגבלת וכמובן הדיסק שבטח לרובכם יש ולי לא היה עד עכשו.. לסיכום: כדאי מאוד להתעניין ולשאול אולי יהיו הפתעות:) מקווה שיהיו

talytal

New member
אני לא מאמינה! שכחתי!

יואו, אני כל כך מבואסת מעצמי כרגע.
בבקשה תגידו לי שמישהו הקליט את זה או משהו!

jenngirl

New member
אני../images/Emo82.gif

ואני אנסה להעביר לדיסק מתישהו ואולי אעלה קטעים לפה.

a Warming Sign

New member
אגב,

אמרו מאיפה הראיון? כי לא שמעתי בערך חצי מהחלק הראשון אז לא ממש קלטתי מאיפה הביאו את הראיון הזה..

למעלה