לא לשכוח....

אתי Z

New member
לא לשכוח....../images/Emo165.gif

מחר (יותר נכון היום
) בשעה 11 מתחיל חידון התנ"ך העולמי ועמיר מופיע שם. יום עצמאות שמח

שני דברים..

א. איזה ביצוע מדהים, מרגש, מרטיט מה שתרצו ואיך שתקראו לזה! כל פעם שהוא מתחיל את הפזמון ואומר ירושלים פשוט מדהים הוא מביא אהבה לשיר כאילו זה איזה חזון שלו הוא שר את זה פשוט מהמם! 2. מה שמו של השיר השני?

פזית 1

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo166.gif קשה לשכוח..../images/Emo13.gif

ומה את עושה ערה בשעות האלה???
חג עצמאות שמח

איזה ביצוע מהמם ל"ירושלים של זהב"

זה היה ביצוע ממש מהלב , אין , פשוט אין על עמיר , כל מה שהוא שר פשוט הופך להיות קדוש , השיר היה ממש מרגש למישהו יש אותו , זה פשוט MUST בכל בית "ירושלים של זהב" !!!!!!!

iCp

New member
ההד של השיר פשוט הרס אותו

הערוץ הראשון גילה את האפקטים המוזיקליים? נהנתי לשמוע את הביצוע, למרות ההד הנורא.

גרציה פ

New member
נעים ומרגיע היה לשמוע את השיר החדש של עמיר..

ממש יפייפה... וגם הביצוע ל "ירושלים של זהב" היה מאוד מיוחד... ואיך לא? נעים זמירות ישראל!! ישר כח עמיר!!!

nigger20

New member
השיר הזה הוא פשוט עמיר (כנסו יש הסבר):

שיר של אמונה מסירות צניעות וחיוך גדול שעולה אצל כל מי ששומע אותו... לילה טוב לכולם.

rumeio

New member
וואי אני כבר לא יכול לחכות אני חייב לשמוע שוב

את השיר הזה זה היה ממש יפה.

dode127

New member
אחי תעלה קישור

שזה ישר עובד מעלה תסרטון וודאיו כי יש לי בעיה שאני לא יכול לעלות את זה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

dode127

New member
תעלה אחי

תקישור של ההורדה של החידון אבל שזה כאילו יש יפתח תקטע וודאדיו כי יש לי בעיה במחשב בבקשה ממך אחי

אנונמני

New member
לא כ"כ הבנתי מה הבעיה אצלך אבל...

זה הקישור לדף בוא נמצאת ההקלטה יש שם שני חלקים בחלק הראשון אחרי דקה וארבעים בערך הוא שר את ירושלים של זהב ובחלק השני הוא שר אחרי ארבעים ו7 דקות את השיר השני http://media.iba.org.il/index.asp?classto=MediaC&type=tvRecorded&set_date=2007-04-24%2020:09

elfifo4

New member
מישהו יכול לשלוח לי את שני השירים, הקישורים ל

למעלה לא עובדים, אולי פג תוקפם..... תודה רבה!!!

למעלה