לא לשכוח היום בשעה 21:30 הפרק הראשון של סדרת האנימציה "איש משפחה" Family Guy
Y yesplus New member 4/8/04 #1 לא לשכוח../images/Emo107.gif היום בשעה 21:30 הפרק הראשון של סדרת האנימציה "איש משפחה" Family Guy
C chiff4 New member 5/8/04 #4 אממ לא משהו הסדרה היו קטעים מצחיקים היו כאלה שממש לא , לדעתי כל הקטע של כלב מדבר פשוט הורס. קראתי באחד העיתונים על זה שאומרים שזה חיקוי(לא מוצלח) של משפחת סימפסון ,וזה באמת נראה ככה.
אממ לא משהו הסדרה היו קטעים מצחיקים היו כאלה שממש לא , לדעתי כל הקטע של כלב מדבר פשוט הורס. קראתי באחד העיתונים על זה שאומרים שזה חיקוי(לא מוצלח) של משפחת סימפסון ,וזה באמת נראה ככה.
ג גלׁ New member 5/8/04 #5 בעיני היה גדול, אני דווקא הייתי אומר שזו עוד סדרה מצויירת טובה יותר מסימפסונס אבל הצהובים תמיד יהיו מוערכים יותר
בעיני היה גדול, אני דווקא הייתי אומר שזו עוד סדרה מצויירת טובה יותר מסימפסונס אבל הצהובים תמיד יהיו מוערכים יותר
S Scaly New member 5/8/04 #6 סדרה מצויינת, פרק קצת בנוני אבל הסדרה ממש מצויינת(ראיתי פרקים שלה בעבר) דר"כ הסדרה תהפוך להיות יומית מתישהו?
סדרה מצויינת, פרק קצת בנוני אבל הסדרה ממש מצויינת(ראיתי פרקים שלה בעבר) דר"כ הסדרה תהפוך להיות יומית מתישהו?
Y yesplus New member 6/8/04 #11 אז אי אפשר כי זכויות השידור בארץ לא פנויות. אפשר למצוא את הסדרה מסתובבת בסטאר וורלד.