לא לשכוח היום

Tinkerblack

New member
לא לשכוח היום

לבוא מחופשים עם מצב רוב טוב אם יש פעילות להביא גם

How was it???

I wish I could come

מיוני

New member
חזרנו לפחות חלקנו

טוב אני הלכתי למרות שכבר מלא זמן לא הייתי בפורום אבל ממש לא היה בא לי ללמוד ללשון אז זה תירוץ... חח סתם באתי בשביל האנשים בכל מקרה ישר מביה"ס לרכבת שנסעה נורא לאט ודרסה בדרך מישהו(וזה לא בצחוק) ואז באוטובוס עם נהג עצבני ואז היישר לביתה של שיר. קצת חיבוקים קצת התלבטויות ואחרי חצי שעה גג אני מחופשת לטאי סאן (למרות שזה היה רק בפנים) ואז לאט לאט כולם באו וכולם אמרו שגדלתי נורא(זה אומר שהייתי ממש ממש קטנה פעם :( ) וראיתי את דפי במדים :O ואז באו הערוץ הראשון עם המנחה אורי משהו שמשומה חושב שלקפוץ על קירות זה טוב נקווה שלמד את הלקח אחרי ששבר את היד .... טוב ואז תכננו איתנו מה לעשות ואחרי 4 טייקים סופסוף הגיע אורי מהשמו לבית בהפתעה ואנחנו צעקנו באי קשר מוחלט פאורר אנד כאוס... אחר כך חשבנו שהוא יראיין את שיר ואנחנו נשב בצד וננסה כמה שפחוחת להופיע אבל לא הוא היה חייב לשאול אותי במשך איזה רבע שעה שאלות מפגרות והוא חייב להוציא אותנו פריקיות מוזרות של השבט שכל שבוע נפגשות ומתחפשות באמצע הרחוב. אז דפי(אמבר לא מוגדרת) הצליחה להתחמק מהמצלמות וגם לאפר את אורי מהשמו לג'יי!!! את מורן(מוז)רצו לשאול אבל היא התחמקה מזה בר נשאלה גם כן שאלות מפגרות וכמעט והועפה מהפורום :O או שלא... יעל (זאנדרה)עיצבנה את הצלם והמפיקה:) ולא הסכימה להצטלם ושהיא הסכימה היא צעקה תוך שתי שניות תחתכו את זה תחתכו את זה אבל שאורי מהשמו מציע לה הצעות מש(ג)ונות איך אפשר שלא... אבל יש להודות יעל היא מלצרית מחוננת והשיער שלה פוטגני ביותר. דנה ברחה לה ונאלצה להסתתר במרפסת כל הזמן שזאפ חירבשו לנו את השכל ושיר(אלי) כמובן גנבה את ההצגה בגדול אז (אל)תסתכלו על הכתבה כי חבל והם בטח יציגו אותנו כפריקיות מוזרות וההמשך ידוע אז זהו הבטחתי לכתוב בפורום קיימתי היה כיף ומי שלא בא הפסיד! ושיר מזל טוב ויום מוות שמח(למרות שלא הבנתי :) )

למעלה