לא לשכוח - היום Bleak House

1Shir

New member
אני ראיתי את סדרת הבת של דאלאס

נוטס לנדינג שהיתה בערוץ 3 כשהייתי בכיתה ו'. חברה שלי ואני מתנו על זה. היה שם גארי יואינג אח של ג'ייאר ובובי. מי ירה בג'ייאר זה משפט קאלט, עשו על זה בסימפסונס עם מי ירה במיסטר ברנז ובטח בעוד הרבה מקומות. על הת'ר לוקליר אני יודעת שבצעירותה היתה סמי ג'ו בדיינסטי אבל אני אוהבת אותה בבגרותה בזכות מלרוז פלייס והיא אשה מהמקסימות שיש. גם אני ראיתי אותה בספין סיטי, צ'רלי שין קוראים לזה ששיחק איתה שם במקום מייקל ג'יי פוקס? וגילי עד כמה את אוהבת אותה? ובהשוואה למרשה קרוס?..

adiville

New member
וואי נוטס לנדינג איזה נוסטלגיה !!!

אשכרה גדלנו על זה
תגידו, היה פה מישהו חולה נפש כמוני שראה פלקון קרסט ? אני מחשיבה את עצמי כחולת נפש כי ראיתי את השידורים החוזרים של זה לפני 10 שנים כשסידרה כזאת בכלל לא התאימה לגיל שלי ואנשים לא הבינו ממה אני כל כך מתלהבת
הייתי מאוהבת נואשות ב"ריצ'ארד צ'נינג" השרמנטי
(כבר אז היתה לי חולשה למבוגרים........חחחחחחח)

1Shir

New member
לא הייתי עד כדי כך חולת נפש../images/Emo6.gif

"פלקון קרסט" לא ראיתי..

aerynsun

New member
אני לא יודעת מה זה פלקון קרסט ../images/Emo12.gif

ונוסט לנדינג. השם מוכר אבל לא זוכרת אם ראיתי...

Gilliana

New member
חחחח נוטס לנדינג (../images/Emo58.gif לדאלאס)

אם לא היית מזכירה אותה - אין סיכוי שהייתי חושבת עליה - אני קוראת לה "הכבשה השחורה של דאלאס". אין בכלל מה להשוות בין שתי הסדרות - "דאלאס" היתה סדרה יוצאת מן הכלל, עשויה למופת (נו טוב, עד הקטע שבו החליטו להפוך את מותו של בובי לחלום הבלהות של פאמלה - זה היה מחריד!!!) בעוד שנוטס לאנדינג היתה לא יותר מעוד אופרת סבון.

adiville

New member
בסופו של דבר

נוטס לנדינג היא בכל זאת זבל ניינטיז
ודאלאס היא קלאסה בטעם של פעם ! אפילו שושלת ההזויה היא קלאסה כי יש לה טעם של פעם

Gilliana

New member
אכן צ'רלי שין

בנו של השחקן המפורסם מרטין שין (ואחיו של אמיליו אסטבז, נו טוב - רק חצי אח, מאותו אבא). עד כמה אני אוהבת אותה? במלרוז מאד אהבתי אותה - היא גילמה דמות מאד חזקה (הגם עם ברוב הזמן ביצ'ית) ועשתה זאת על הצד הטוב ביותר לדעתי. אי אפשר להשוות אותה למרשה קרוס פשוט משום שהן שני עולמות שונים, ואת שתיהן אני כידוע מאד אוהבת.

1Shir

New member
נראה לי שרק עכשיו אני מפנימה לעומק

ששתינו אוהבות מאוד את שתיהן!
אני יכולה להגיד שמבחינת דמות כידוע אהבתי יותר את קימברלי (ובטח גם את ברי
) אבל מבחינת שחקנית נראה לי שאפילו יותר את הת'ר כי היא נראית לי מקסימה. אבל.. אבל.. למרשה קרוס יש לי יותר סנטימנטים, ולכן אם נצא איתן לדאבל-דייט אני בוחרת בה
מקווה שמקובל עלייך..

Gilliana

New member
מקובל מאד אפילו ../images/Emo13.gif

כי לי דווקא יש יותר סנטימנטים להת'ר. היא באמת שחקנית יוצאת מן הכלל ועשתה לדעתי עבודה נפלאה במלרוז. זה לא היה אותו מקום עד שהיא הגיעה והיא הוסיפה לסדרה את המלח והפלפל בדיוק במינון הנכון!

1Shir

New member
../images/Emo32.gifמלרוז פלייס

הת'ר ידועה בתור מי ששינתה את הפנים של מלרוז מקצה אל קצה ובאחת הפכה אותה מסדרה משעממת לסדרה מצליחה. בלי לזלזל בה ובמקלות שהיא תקעה בגלגלי הקשרים של אליסון ובילי וג'ייק וג'ו, אאל"ט אפילו את פעם אמרת לי שלדעתך (וזו גם דעתי) סידני היא השדרוג הגדול של הסדרה, האחות הג'ינג'ית הקטנה של ג'יין שהתדרדרה לזנות בצורה נוגעת ללב.. והשדרוג השני הוא לדעתי הטירוף של קימברלי. אמנדה טובה אבל עם אמנדה זו עדיין אופרת סבון רגילה על יחסים וקנאה ותככים. סידני וקימברלי הביאו משהו מטורף יותר, מוקצן יותר שהוא בשבילי מהווה את היתרון הכי גדול של הסדרה.

Gilliana

New member
ושכחת את השדרוג של מנסיני!!!

שהפך מילד טוב ירושלים למניאק של הסדרה. אני באמת חושבת שהוא יחד עם סידני השר$$$, היו המהפך הרציני של מלרוז.

1Shir

New member
כן זה הברור מאליו ../images/Emo122.gif

חשבתי להזכיר אותו גם בהקשר לסידני וגם בהקשר לקימברלי כי שתיהן עזרו לו לשדרג את הדמות שלו הוא בהחלט החוט המקשר לאורך כל הסדרה ואחד מהתותחים הכבדים ביותר :)

pusher

New member
פיו,סוף סוף הצלחתי לראות../images/Emo122.gif

איזה משפחה של קרציות יש לי
וואו,היה גדול,גאד הצרפתיה הזאת זונה
שלא לדבר על סמולוויד
אוי,בלילה
שראיתי ת'שידור חוזר אחותי הקטנה ראתה איתי
ופתאום היא קולטת את ליידי דדלוק,והיא עושה:"וואי היא מוכרת לי.....אמ...אההה זאת הג'ינג'ית הזאת עם הבלשים
" אח שלי גדול ממנה ב-6 שנים והוא לא זיהה אותה

למעלה