לא לשכוח - היום Bleak House

Gilliana

New member
לא לשכוח - היום Bleak House

פרק 6 - בערוץ הוט אקסטקא, שעה 22:45. כרגיל - שרשור רשמים וחוויות, כאן - מיד לאחריו.

Gilliana

New member
אפילו התזכורות כבר לא עוזרות, מה?

האמת היא שגם אני היום כמעט שכחתי - למזלי נזכרתי שעה לפני. מכאן והלאה - ספויילר לפרק של היוםץ * * * * * * * * * * * * אז מה היה לנו היום? טאלקינגהורן סוחט את ליידי דדלוק אבל היא שמה עליו קצוץ. רשימת השונאים של טאלקינגהורן הולכת וגדלה והוא עומד לשלם על כך מחיר כבד. ג'ו המסכן החזיר את נשמתו לבורא בסצינה מאד עצובה וגאפי יצא מניאק. ג'רנדייס מגלה את רגשותיו לאסתר והיא נענית להצעת הנישואין שלו - רק כדי לפגוש שתי דקות אחרי כן את אהובה האמיתי - הרופא אלן וודקורט. ריצ'ארד קרסטון הולך ומתחרפן ואיידה נסחפת אחריו ובסוף הפרק - יריה מרוצח/ת מסתורי מחסלת את פרקליט השטן. מי רצח את טאלקינגהורן? אחחח... טלנובלה נוסח דיקנס במיטבה.

aerynsun

New member
כי היו אצלי חברים

אבל היום אף אחד לא יעיז לבוא וכיוונתי גם תזכורת..חחח

aerynsun

New member
נצ"ש קטנטן. ראיתי נמלטים!!!!!!!!

סוף כל סוף. רק שישה פרקים בינתיים. אבל WTF!!! איזה סידרה, אפילו חלמתי עליה בלילה..חחח

adiville

New member
ברוכה הבאה לעולם של

מייקל, לינק ושקית תההההההההההה !!!!!!!!!!!!! אוי רוברטו |מאוהבת| תיזהרי לא להיכנס לפורום של הסידרה כי יש כבר מלא ספויילרים על עונה 2

aerynsun

New member
תודה תודה

אכן מייקל שווה בטירוף אבל אח שלו הרבה יותר
סידרה ממש למופת. כל פרק נגמר במילה...מה??? אני חייבת לראות את הפרק הבא. מזל שראיתי את הכל בקלטת בנשימה אחת. אבל אני רק בפרק 6

adiville

New member
צודקת תמי !

לינק, אח של מייקל, הרבה יותר הורס ממנו....... נכון שלמייקל יש את העיניים אבל ללינק יש את כל השאר

Gilliana

New member
מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif

ואני ראיתי אתמול את הפרק הראשון של העונה ה-2. קצת איכזב אותי אני חייבת לומר אבל עדיין, הסדרה טובה כתמיד.

aerynsun

New member
אין לי מה להוסיף

סיכמת את הפרק בצורה מושלמת. מי ירה בנוכל הזה? ג'י אר...חחחחח ראיתי שיש 15 פרקים מעניין לאיזה כיוון זה יתפתח. הסצנה עם הילד היתה כל כך עצובה, איזה חמוד הוא
וגאפני חרטבון קטן. יצא מני**ק.

Gilliana

New member
ויי תמי, איך ידעת???

שבדיוק על ג'יי.אר חשבתי?
רק שחשבתי שאף אחד כאן לא יכיר אותו - שכחתי שיש עוד כמה Senior citizens כמוני
ולא - אין 15 פרקים, כלומר - יש, אבל לא אצלנו. ה-BBC במקור חילק את הסדרה ל-15 פרקים של חצי שעה, אצלנו אלו יהיו שמונה פרקים בני כ-50 דקות כך שנשארו לנו עוד שניים.

aerynsun

New member
../images/Emo6.gif

הייתי ילדה שהיה את שושלת ואני זוכרת את כל המשפחה יושבת מול הטלויזיה וצופה בשקיקה. לא לשכוח שזה היה הערוץ היחידי. והאמת עכשיו שאני חושבת על זה. ירו בג' אר והשאלה היתה - מי ירה בג'י אר. 8 פרקים, זה נשמע הגיוני. כי 50 דקות לפרק ו15 פרקים, לא הבנתי איך אפשר להכיל כל כך הרבה חומר כשיש הרגשה שאוטוטו כל התשובות נסגרות. תודה על העדכון.

Gilliana

New member
חחח, אבל ג'יי.אר...

... הוא לא "שושלת" - הוא "דאלאס"!!!
( אלכסיס ובלייק הם מ-"שושלת", או איך שצחקנו אז על הסדרה וקראנו לה "שלשולת"
)

adiville

New member
JR תותח ! אני מתה עליו ../images/Emo45.gif

רק בשבילו ראיתי את "דאלאס" אבל זה היה מזמן ואני בקושי זוכרת משהו

Gilliana

New member
אין על ג'יי.אר!!! ../images/Emo45.gif

אחחח... חבל שלא נותנים שידורים חוזרים של "דאלאס" - נתנו פעם בערוץ 3 אם אני לא טועה, אבל הפסיקו באמצע...
אני כמובן ראיתי את הסדרה במקור, כשהתחילה בטלויזיה הירדנית, בשנת 80. (מה לעשות - אני "זקנה")

aerynsun

New member
אה. נכון. דאלאס ../images/Emo122.gif

התבלבלו לי התוכניות. דאלאס, הייתי יותר קטנה אז פחות עקבתי אבל אני זוכרת שבכל זאת ראיתי והשאלה של ג'י אר היתה כל כך מפורסמת שגם מי שלא ראה הכיר את המשפט. ושושלת, אלכסיס בלייק ולא לשכוח את קריסטל עם השיער לבן/בלונד המנופך והכל כך נחמדה שבא לך להכניס לה בוקס. אלכסיס היתה הדמות האהבוה עלי.
סמי ג'ו היתה בשושלת או דאלאס..בחיי, שתי התוכניות התבלבלו לי לגמרי
דרך אגב, גילי, השארתי לך הודעה במסנגר ולא ענית לי

Gilliana

New member
מתי??? לא ראיתי... ../images/Emo7.gif

וסמי ג'ו, AKA הת'ר לוקליר היתה ב-"שושלת" וככבה שנים מאוחר יותר ב... "מלרוז פלייס". ואני מחוברת למסנג'ר כעת אז צרי קשר!

aerynsun

New member
התר לוקליר

גם שיחקה בסידרה הקומית עם מייקל ג'י פוקס. ו...הגעתי רק עכשיו.

למעלה