לא לראות..

לא לראות..

ככה אני.. עד אחרי החג... לא רואה מבצעים.. לא רואה אריזות של מתנות.. לא רואה מצעים יפים..כלי בית..כלי נוי...מפות לשולחן.. לא רואה..לא רואה... נכנסת לחנות..קונה מה שצריכה...ויוצאת... יש כלכך הרבה שלפני כן צריכה לשלם.. הבטחתי לעצמי..שזהו משתלטים על התקציב.. וזה טיפל'ה קשה..כי החנויות מלאות..מכל טוב.. אבל אני יותר חזקה מהפיתוי.. אבל.. פסק זמן..שם מהמדפים ליד הקופה..לקחתי..לא הצלחתי להתאפק.. אוף..שיעבור החג..בשלום. אה.. ואני בדרך לאסיפת הורים לשנהם.. בטח אחזור עם חיוך מרוח..

Rinattt

New member
ראיה סלקטיבית

מכורח הנסיבות... פששש איזה באסה זה... במיוחד כשמטיילים בארנה
העיקר שה
יהיה מרוח, עזבי מצעים עכשיו

לפעמים..

הרבה לפעמים כאלה..אמא <אני> מאוד מבולבלת.. להיות אמא למתבגרים..לחוות דברים כצד שלישי..לחשוב כבוגר לנסות להבין מתבגר..לקחת מעולמי כדי להבין את עולמם.. להיות חבר/ה לא לאבד את כוחה של המילה <שלי> לא לתת לסיטואציה מסוימת מקרה מסויים לפגום במערכת יחסים.. להחליק כשאפשר להיות תקף כשצריך..לדעת להבדיל איך ומתי.. להיות אמא..שבעצמה מתבגרת..שבעצמה משלימה חוסרים לפעמים מאוד מבלבל..עולם בתוך עולם מתערבב...ויוצר אמא אחרת כזו.. ללכת איתם לאסיפת הורים.. לחוות את ריח התיכון..מאוד לא דומה לריח שזכור מהתיכון שאני היתי בו.. לחוות את ריח החופש..חופש של נעורים.. נערים נערות הפסקות צילצולים..וחיים שהמשיכו במסלול מעט שונה. ולהרגיש אמא... אמא כלכך צעירה ... וזה מרגיש כלכך מבלבל.. והם.. הם הדבר הכי יפה בחיי..כמו מגע של קסם.

N D R

New member
כסף מזומן בלי כרטיסי אשראי ופנקסי

צ'קים. זה יכול לעזור במלחמה. בהצלחה!!!!

גלי10

New member
גמני לא התאפקתי ליד הקופה....

לקחתי בטריות
בהצלחה לנו

למעלה