לא לראות

Gorilla

New member
לא לראות ../images/Emo18.gif

השבוע התחלתי לראות שני סרטים מחרידים שאחי הביא הראשון נמר דרקון, והשני הנשים של ד"ר טי. הראשון פשוט מחריד מה קורה ם לעזאזל ולמה צריך לראות סרט שמדובב לאנגלית ואח"כ מתורגם לעברית, בטח חצי מהסרט הלך לאיבוד בטלפון שבור. הסרט השני לא נופל ברמתו מהראשון ואני מאמין שאם הייתה לי סיבולת לראות אותו עד הסוף הוא רק היה נעשה גרוע יותר. ההמלצה שלי לכם היא לברוח משניהם תוך צעקות מלח מים מלח מים, ראו הוזהרתם !!

solace

New member
נמר דרקון

אני דווקא ראיתי את הסרט בסינית, עם תרגום לאנגלית ולעברית, כך שיכולתי להשוות בין התרגומים- אני חייבת לומר שהיו בינהם הבדלים מתמיהים, למרות שהתרגום בעברית הוא מהתרגום באנגלית ולא מהמקור הסיני- מאוד משונה. חוץ מזה הסרט לא כל כך נורא- יש לו את הרגעים שלו,אבל באתי עם ציפיות גבוהות בגלל כל הביקורות המהללות וכל הרעש שהוא עשה, ובסה"כ די התאכזבתי ממנו.

לא ראיתי..

את שני הסרטים.. טוב את ד"ר טי אני גם לא אלך לראות..עם כל הכבוד כאילו זה ריצ´רד גיר!!! והוא לא ממש שחקן בשבילי, אם אתם מבינים.. לגבי נמר דרקון דווקא שמעתי שזו אגדה מצוינת!!! והקטע עם התרגום זה קטע באמת מזוויע.. אבל אשפר לראות סרט גם בלי תרגום לעברית ואפילו מומלץ כי לא מפספסים חידודי לשון ובדיחות!!

למעלה