לא לצחוק עליי

ח ל ו ן

New member
לא לצחוק עליי../images/Emo4.gif

טוב. אני משתתף באיזו אזכרה אלטרנטיבית, לא משנה של מי, שבה כל מיני משתתפים שרים שירים (גם כאלה שלא יודעים לשיר). בחרתי לשיר את "יש לי סיכוי". עכשיו, אני יודע שאני לא שר טוב, אבל רציתי לדעת אם לדעתכם יפה לשיר את זה כמו שאביתר שר את זה בהופעה של עמיר לב (או באקוסטי של מאיר בנאי, כשהוא מלווה אותו) או כמו שהוא שר את זה בדיסק... אני מניח שלא כולכם מכירים את הביצועים הנ"ל, לכן שרתי את הקטע שהוא משנה בשיר והקלטתי את עצמי. אני אף פעם לא שר. אני יודע שאני לא שר טוב, אני לא מעלה את זה בשביל זה. אני מעלה בשביל שתגידו לי מה עדיף... ככה או רגיל... פשוט פה נראה לי מקום אידיאלי לשאול את זה מאחר ואתם לא ממש מכירים אותי ואתם דוברי "אביתרבנאית" שוטפת. אשמח לתגובות
אלעד.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo43.gifתפוזבל../images/Emo46.gif

**מצטער על המניירות המוגזמות.

sivanm82

New member
לדעתי..

עדיף בביצוע הרגיל שבדיסק.. יותר מתאים לך לקול גם.
חוץ מזה יש לך קול ממש נחמד :)

אהמ.

למה לצחוק? אני דווקא אהבתי. אז ככה: עקרונית אני יותר מתחברת לגירסת ההופעה עם עמיר לב (שמעתי אותה בפעם הראשונה לפני די המון זמן, ולקח לי זמן לאהוב אותה..). השאלה אם אתה רוצה כאילו *לרגש* בשירה שלך? (סליחה על ההתפלצנות, נראה לי שהבנת למה אני מתכוונת..) בד"כ רוב האנשים לא מתחברים מהר לגירסות לא מוכרות..מבחינה זו, עדיף שתשיר את זה רגיל.. אבל, נראה לי שאם תשיר את זה כמו שאתה הכי מתחבר, זה ייצא הכי טוב, כשזה מבפנים... אז אתה המחליט:) אישית אני יותר אוהבת את הגירסה הזו. בקיצור - תזרום ומה שייצא ייצא טוב
ועוד טיפ קטן: תקשיב אלעד, כשאתה שר עם בטחון, הקול שלך נשמע טוב. בהתחלה קצת רעדת אבל לקראת סוף הקטע זה ממש יפה, לדעתי:), אז תבוא בבטחון ויהיה טוב. שיהיה בהצלחות.

ח ל ו ן

New member
המממ תודה!

האמת שאני לא מעוניין לרגש או משהו, אני פשוט רוצה להעביר את השיר בצורה הכי נכונה... תודה על התגובה
לגבי הטיפ, את יכולה לפרט טיפה? כי קשה לי לחלק את הקטע להתחלה וסוף מאחר והוא עשרים ומשהו שניות... את יכולה להגיד לי בדיוק מתי חל השינוי? כאילו אפילו תגידי באיזו מילה או משהו
תודה!

בכיף,

(אכן זה קצרצר, ושמעתי את זה שוב כמה פעמים כדי לנסות להגיד בדיוק..) כשאתה עושה 'ויתרוקןןן' כזה נמרח ויפה - אז אני מרגישה שהקטע *התחיל*

כמו בדיסק

כי הוא עושה את זה רק בצורת ליווי כשהוא שר ככה וככה לבד זה מוזר קצת ואתה שר מצוין , לדעתי

ח ל ו ן

New member
תודה על התגובה

אגב, אתה לא מכיר את הגירסה בהופעה של עמיר לב? הוא שר את זה ככה לבד. בכל מקרה כשאקליט שיר מלא אעלה לפה

ממממ

לי יש רק את ההופעה של עמיר אביתר וערן.. ושם אביתר שר את זה עם כינור ברקע, והוא שר את זה רגיל.. אז אולי יש גרסא שאני לא מכיר.

למעלה