לא לפספס!!!

dims

New member
לא לפספס!!!

כבר הרבה זמן אני מחפש, בסובבי באתרים, דרך יעילה זולה ומהירה להכנסה גבוהה. הצעות כאלו קיימות בלי סוף ברשת ורובן לא היו אטרקטיביות בשבילי ברגע שהן דרשו ממני זמן עבודה מינימלי או יציאה מהבית לצורך זה. לאחר סקר צרכנים ארוך מצאתי מה שחפשתי.חברת איוויזיין מאפשרת לנו להשתתף ברווחיה וליטול חלק נכבד מהן. היא עכשו בחיתוליה מה שמעניק לנו יתרון. על הדרך השגתי אתר באינטרנט דבר שטוב לכשעצמו. זה פשטו לא יאומן איך זורם הכסף כל שבוע הביתה ב$ בלי מאמץ. אני חושב שזה יכול לפתור את כל בעיות האבטלה באופקים אם משהו היה טורח לפרסם את זה יותר. איזה לידר של איוויזיין הביא את זה לארץ לאחרונה. הוא עכשו נוסע להודו לעשות פרזנטציות. אומרים שהוא ממש מהמם את הקהל בתצוגות שלו והוא יביא משם איזה 2000 אתרים. הוא עושה לנו את כל העבודה הקשה עכשו בגלל שזה בהתחלה. מה שעצוב לי זה שפחדתי ולא הצטרפתי לפני 4 חודשים שזאת היתה הפעם הראשונה ששמעתי על זה בטעות ממשהו בשירות הלקוחות של ``פלאפון`` אחרי זה ביקרתי אצל יוסי גיל האסטרולוג, שהוא אבא של חבר שלי, שחזה את רצח רבין ואת נפילתו של נתניהו{האתר שלו מובא למטה} והוא המליץ לי לעשות את זה ונכנס בעצמו. אז קחו בבקשה פסק זמן מהגלישה הרגילה והתרשמו מההצעה העסקית הזאת. אני אחד שהשגרה משגעת אותו וחייב לשנות אותה שכן בלי לעשות צעדים מדי פעם שום דבר לא ישתנה. כל האנשים המצליחים הם עושים צעדים ולא רק מדברים על הצלחות של אחרים. ועוד התוודעות קטנה: אני חושב שנכנסתי רק כדי לא לאכול את הלב עוד 5 חודשים אם אני אפגוש את מי שהציע לי מקבל כל שבוע 1000$ מאיוויזיין בלי לעשות כלום. אז חברה כל זה לשיפוטכם, ולהשתמע [email protected] דודי

למעלה