../images/Emo124.gif אני, בתור מנהל לשעבר ../images/Emo124.gif
מכריז בזאת על "כוכבית מחקו לי". מחקו לך הודעה? מהיום תול לחייג למנהל לשעבר שייעץ בזמן אמת מה לעשות. כך מודיעה היום "כוכבית מחקו לי" - חברה חדשה שהקים מיצו, מנהל פורום אופנועים לשעבר. החברה, המאוישת במנהלי פורום לשעבר, מתמחה בהענקת שירותים בזמן אמת לרוכבים שנתפסו על ידי מנהל פורום נוכחי והודעותיהם נמחקו. במסגרת השירות יכול הרוכב להתקשר, תוך כדי שיחה, צ'אט או מסרים עם המנהל שלכד אותו, ולהתייעץ עם אנשי הצוות של "כוכבית מחקו לי", במטרה לנסות ולהפחית מחומרת המחיקה ואולי אף להחזיר את ההודעה המחוקה. "אחת מכל שלוש מחיקות בפורום לא עומדת בקריטריונים הקבועים בתפוז ודינה להתבטל", מסביר מיצו. "האכיפה הלא מקצועית והסלקטיבית של המנהלים גובלת לעיתים תכופות מדי בהכנסת יד גסה למקלדתם של הרוכבים, שלא לדבר על חסימות יומיות, שבועיות וכאלה לצמיתות". "כל מה שעשיתי היה לפרסם הודעת מכירה של קטנוע ביום שלישי! נמחקתי בגסות וללא שום התרעה, הנזק הנפשי שנגרם לי הוא עצום!" כך מספר א', פעיל לשעבר בפורום. "עד היום אני מתעורר בלילה עם זיעה קרה ובצעקות". א', כמו רוכבים רבים אחרים הסתייעו בשירותיה של "כוכבית מחקו לי", וכיום הוא מרגיש הרבה יותר בטוח. א' מספר שלאחר הטיפול של החברה הגיעו מנהלי הפורום אל משרדי "כוכבית מחקו לי" וביצעו חרקירי סימלי תוך כדי הגשת תשורות והקרבת קרבן, וההודעות שנמחקו הוחזרו. ד', פעיל אחר בפורום מספר על חוויות החסימה שהוא עבר: "לא ידעתי שאסור להכניס
ו-
ביחד באותה הודעה! אחרי שהסבירו לי נמנעתי מלעשות זאת שוב, אבל מנהלי הפורום חסמו אותי ללא אזהרה בגלל שהעליתי את תמונת הזברה. בחיי שלא ידעתי שהיא עלתה בעבר, מי יכול לדעת כזה דבר?". גם ד' עשה שימוש בשירותי "כוכבית מחקו לי" ולמרות שהטיפול בו ארך הרבה יותר זמן לדבריו של מיצו, לבסוף הוחזר ד' אל הפורום והניק שלו נצבע באדום. מי יכול לעשות שימוש בשירות? "כל רוכב הפעיל בפורום האופנועים יכול להשתמש בשירותנו" אומר מיצו. "ישנם מספר סייגים כך שיהיו רוכבים מסויימים שלא יוכלו להנות מהעזרה שלנו. לדוגמה, כל כותב בפורום שאין ברשותו דו-גלגלי פעיל לא יוכל להיעזר בנו, כך שרוכבים לשעבר כמו AD H ואחרים למעשה מנועים מלחייג אלינו. בנוסף, כל אדם שראשי התיבות של שמו הן א.ר ו/או עושה שימוש באחד מ- 578 הניקים שרשומים על שמו של א.ר מנוע מלחייג אלינו. כך גם גיל110, וכן רוכבים כמו IEC, בוZי ואחרים". יחד עם זאת מרגיע מיצו ואומר שרובם המכריע של הרוכבים זכאים לעזרה, וכי רוכבות שוות במיוחד המגיעות לבדן, בזוגות או עם אחותן התאומה זכאיות לשיחת חינם אחת, וכן תמיכה מלאה במשרדי החברה, בחינם לגמרי. עלות השיחה היא 15 שקלים לדקה.