לא ליפול בפח

לא ליפול בפח

היום (22.9.05) נמסרה ידיעה http://www.nfc.co.il/archive/001-D-81619-00.html?tag=11-20-44 על כך שאחד מבכירי החמאס מוחמד רזאל הביע נכונות תנועתו לשנות את אמנתה לקראת הכרה בישראל. לא זו בלבד, שמקריאת הפרטים ניתן לראות איך הדובר עצמו הופך את "ההכרה" בישראל למחוסרת משמעות מעשית – הידיעה על כל העניין התפרסמה מחוץ לשטחי רש"פ בלבד. פניתי לדרור מלליס, אחד החוקרים של המכון "המבט לתקשורת הפלשתינית", אשר כבר 9 שנים עוקב אחר כל הפרסומים ברש"פ. תשובתו של דרור מלליס הייתה, שגם הוא וגם החוקרים האחרים של המכון לא נתקלו במלה אחת הנוגעת לשינוי אמנת החמאס.

smile2life

New member
וזה אמור לעניין אותנו בגלל ש...?

דווקא מפלגת העבודה היא חסידה גדולה של החמאס? פעילי ומנהיגי החמאס והג'יהאד האיסלאמי הם בני מוות ולו מן הסיבה שהם אויבי השלום. מפלגת העבודה זה יותר מהסכמי אוסלו ובבחירות לראשות המפלגה נדע לאן זורמת הרוח במפלגה - האם להסכמי אוסלו, שכבודם במקומם מונח, או לכיוון הצעיר והרענן - הסוציאל דמוקרטיה או הסוציאליזם הכבד או הרמסנות הכאילו מחייכת.

smile2life

New member
מוכר לך הפסוק הזה?

לא נכנס איתך לויכוח הזה בכלל לא לרמתי. נכון הם רצחו יהודים אבל הבם בני מוות בגלל התוכניות לרצוח עוד ועוד ולא רק יהודים גם בני עמם. לו הייתי יודע מראש על כוונת ברוך גולדשטיין, עמי פופר או עדן נתנזאדה להרוג ערבים והדרך היחידה שלי לעצור אותם הייתה להרגם לא הייתי מהסס מכיוון שגם הם בני מוות. רצח הוא רצח הוא רצח. בין אם אתה מחבל מתאבד על אוטובוס, בין אם אתה צלף שיורה בילדה בגבעת החרסינה, חייל שיורה בשוגג בילד שהיה בקו האש, בין אם אתה נהג משאית שנרדם בדיוק כשהרכבת עוברת ובין אם לקחת את חיה של תינוקת כרצחת את כל משפחתה על הכביש - כל אלו הם בני מוות במידה ואנו יודעים שאלו תוכניותיהם המוצהרות. ללא אפליה.

smile2life

New member
לפי תפיסתי כן

היו צריכים לירות באביו של מוחמד דואר ולא בטעות בילד עצמו.

smile2life

New member
תאמין לי שאף אחד

במפלגת העבודה אינו חושב שמישהו מהחמאס לגיטימי, בדיוק כמו שאף אחד ממפלגת העבודה לא חושב שמישהו מחסידי כהנא לגיטימי

למעלה