לא לחנינה

La Milagrosa

New member
רגב, בוקר וחזן צודקים במיליון אחוז

ואין בדבריהם שום התלהמות, אז למה סתם לחרטט?
אזריה היה צריך לשבת חודשיים שלושה בכלא צבאי, אחרי משפט צבאי סגור בלי תקשורת ובלי דאווינים, רק בגלל זה שהחליט לפעול על דעת עצמו (שזה לא בסדר). לעשות מחייל שחיסל מחבל מסריח איזה מינימום רוצח סדרתי, זה שיא הנבזות. המדינה הזאת הולכת פייפן וזה בגלל דברים כמו משפט אזריה.

dory141

New member
אגיד לך את דעתי, אם אפשר

קודם כל,הוא חייל שהתבלבל (להבדיל מהניסוח הבעייתי של בוגי, "שסרח"), פעל בניגוד לחוקי צה"ל ועל כן נענש. עם זאת, היה ראוי להעניש את המפקדים שנתנו לו הדרכה לא מספיק ברורה. אם היו נותנים, לא היינו שומעים על המקרה בכלל. אזריה לא מחבל או רוצח סדרתי, עם זאת עליו לשאת באחריות למעשהו. אם המחבל נוטרל ואינו יכול להזיק לאיש, למה לעשות מטווח איפוס? לפעמים מחבל חי שווה יותר ממת, כי אולי ניתן להוציא ממנו מידע על הארגון ששלח אותו. ריבלין הוא בעל סמכות לחנינה כמו כל הנשיאים לפניו. מדוע הוא לא לגיטימי, כדברי עילוי הקזינו והסרסור אורן חזן? כי הוא לא מתיישר על פי צווי הימין הקיצוני? ברור לך שלו,לשטיח של נתניהו, מירי רגב ולפרחה השנייה, נאווה בוקר , אכפת מאזריה כמו שלי אכפת מאיכות החיים של מאדים. הם רוצים לייקים וככל שיקצינו בדבריהם, כך יקבלו יותר. זה שם המשחק והם יודעים את זה.

La Milagrosa

New member
חלאס עם ה"מנוטרל" הזה! אין דבר כזה מחבל מנוטרל!

מחבל שייצא חי מפיגוע או ניסיון פיגוע יישב בבית הבראה על חשבונכם, עם חאפלות וביקורי משפחות. ואחרי כמה שנים ישוחרר באיזו עסקת שבויים מסריחה ומתועבת ויחזור לרצוח חפים מפשע. תשאלו את קרובי הנרצחים על ידי משוחררי עסקת שליט. אז חלאס עם הרטוריקה המטומטמת הזאת. מחבל מנוטרל זה מחבל מת. ומי אתה לקרוא לאישה שאתה לא מכיר "פרחה"? רגב צודקת, צודקת וצודקת והיא מדברת בפי אלף יותר הגיון ושיקול דעת מכם.

dory141

New member
איזו רטוריקה?

סליחה, מדובר במונח צבאי. אם יש לך טענות, אנא פני לרמטכ"ל ותסבירי לו שהוא טועה. זכותם של רגב, חזן ושאר דומיהם לבקר. אבל, להגיד שהנשיא הפקיר את החייל או שהם ידיחו אותו? מי זה בכלל חזן, ח"כ זוטר ומושתן, שניהל קזינו, דפק זונות וצרך סמים? שלא לדבר על אבא שרימה בהצבעות כפולות. הוא האדם האחרון שאפשר לקבל ממנו הטפות מוסר על משהו. כנ"ל רגב, שרת התרבות הגרועה ביותר עלי אדמות ופה ג'ורה מהלך על שתיים? טוב, כנראה שמארה"ב רואים דברים שמישראל אני לא רואה. נכון?

La Milagrosa

New member
במדריד ובישראל קוראים את אותן כתבות באינטרנט

ושומעים על אותם סיפורים. תתקדם, זו המאה ה-21 ויש אינטרנט שבו כולנו מקבלים את אותה אינפורמציה, לא משנה איפה אנחנו נמצאים פיזית (מאיפה הקרצת שאני בארה"ב רק אלוהים יודע).
זה שהמונח "מחבל מנוטרל" הומצא בצה"ל (אני לא יודעת אם זה נכון, אבל שיהיה) עוד לא הופך אותו למונח ריאלי ואמיתי שאני צריכה לכבד. שוב- בעיניי, מחבל הוא מנוטרל רק כשהוא מת.
רגב אחלה שרה, ואני מאמינה שמה שמרגיז אותך זה שהיא לא מוכנה לממן "אמנים" שרוקדים עם דגל האומה בתחת והצגות וסרטים שמטנפים על חיילי צה"ל ומשקרים במצח נחושה כדי להציג אותם כרוצחים. אז אנשים כמוך לגמרי לא בליגה שלי, ואני לא סופרת אתכם.
חזן אכן מגעיל, אז מה? בעניין הזה הוא צודק.
אגב, תפתח את הקישור ותראה מי ישב רק שלושה חודשים בכלא (שזה מה שאזריה היה צריך לקבל), אחרי שירה בשוגג בחייל צה"ל אחר, לא במחבל מסריח. מזל שאבא'לה התערב.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleId=11717

dory141

New member
לא הבנת את המסר

אני טוען שזו לא חוכמה לבקר מחו"ל את מה שקורה פה. אני חי את המציאות הזאת, את לא.
שוב, חילוץ המידע חשוב ולכן כדאי לפעמים להשאיר בחיים מחבל עד למעצר. זו מדינת חוק, לא ונצואלה של מאדורו. לפחות כרגע. אגב, אני תומך בהחמרת תנאי הכליאה של אסירים בטחוניים בישראל, כולל עינויים. אז אל תעשי ממני "אוהב טרוריסטים" ויפה נפש.
רגב אחלה? ממש. כל הזמן בוכה על קיפוח הימנים והמזרחים. מדליה מגיעה לה, אוסקר. אם היא גרמה לי געגועים ללימור לבנת, זה אומר עליה משהו.רגב לא מוכנה לשמוע שום ביקורת על צה"ל. גם בגבעת חלפון, בופור, לבנון ועוד כמה היו. אז מה, לפסול כמו איזו צנזורית במדינה טוטליטרית זה הפיתרון? לא, הפיתרון הוא לקצץ במימון. שימומן מכיס היוצרים.
אני לא איש שמאל, הייתי בעבר ומאוד מתון. לא את תחליטי על העמדות הפוליטיות שלי. לא סופרת אותי? ממש צורת התבטאות. לא שווה תגובה אפילו, כי היא עלובה.

ruven7

Active member
אחלה שרה? היא בדיחה גרועה

מותחת ביקורת על סרט בלי שראתה,וולגרית,בזה למה שנתפס בעיניה תרבות 'אשכנזית לבנה ומתנשאת'.
על אורן חזן חבל להרחיב,באמת.צ'חצ'ח מצוי.

dory141

New member
בדיוק, הרבה אנשים עיוורים מכדי לראות את הבלוף

ועל כך נאמר "איסתרא בילגינא קיש קיש קריא".

ruven7

Active member
רגב היא מי היא גם בלי קשר לפרשה

וחבל להכביר מילים על התנהלותה הבזויה והכושלת, עם אפס ממלכתיות בתור שרה.
עדיף מחבל מת מחי,אבל מה לעשות שיש גם חוק ואזריה עבר עליו.
כל הפרשה האומללה הזו היתה צריכה להיסגר בצבא בכמה חודשי מאסר ולא לצאת כלל לתקשורת.רק נזק נגרם.

La Milagrosa

New member
נו אז איפה המחלוקת? אתה אומר בדיוק מה שאני אמרתי

לגבי מה שהיה צריך לעשות עם אזריה המסכן.

ruven7

Active member
המחלוקת היא שהוא אשם

למרות הכל.
הוא הפר פקודה ונוהל וזה לא ממש משנה אם התוצאה מוצאת חן בעינינו או לא (מחבל מת).
כי מה לעשות,אנו מדינת חוק.גם אם החוק לא מוצא בעינינו הוא עדיין קיים.
וחבל שכל העסק הבזוי יצא החוצה.
והוא אמר משהו על כך שזו נקמה על חבר שנהרג.
גם אני מעדיף מחבל מת בכל הנסיבות אז להעביר חוק עונש מוות למחבלים (לא ריאלי,אבל מותר לחלום).ולהפסיק את העיסקאות המטורפות עם האויב.

La Milagrosa

New member
תגיד, מה מצב הבנת הנקרא שלך?

הייתי מאד ברורה: זה לא בסדר שהוא פעל על דעת עצמו בלי פקודה, ולכן היה עליו לשבת איזה שלושה חודשים בכלא צבאי אחרי משפט צבאי סגור. אתה יודע מה, אולי גם לרדת בדרגה. וזהו.
באמת לא הבנת מה אמרתי? או שאתה מאלו שמתעקשים לא להבין?

ruven7

Active member
אין לי שום בעיית הבנת הנקרא,תרגיעי

זה היה הראשון בשרשור ופספסתי.
חמור יותר מכך פעל על דעת עצמו היא המטרה- לנקום.
ובעיני באותו עניין-אם כי לא ישיר-היא ההתקפה הבוטה על הנשיא כולל קריקטורה שמזכירה ימים אפלים לפני 20 שנה
והעצומה שהועלתה לחון את אזריה 'גיבור ישראל', לאן הגענו
(עצומה מטומטמת כי אין בקשת חנינה לפני גזר דין ואז טרם היה)

dory141

New member
אם אזריה גיבור ישראל עתיד המדינה לוט בערפל

רועי קליין ז"ל ותומר בוהדנה יבדל"א (ובוגר התיכון שלי בת"א) גיבורים, לא הפסיכי הזה.

ruven7

Active member
אני כל כך מסכים אתך!

בושה שבכלל הצמידו את שמו לתואר הזה
אביגדור קהלני עשו ממנו,בושה.

למעלה