לא להרוג אותי

העצלנית

New member
לא להרוג אותי

אני יודעת שדיברו על זה כבר המון פעמים אבל עדיין מעניין אותי לדעת אם אתם תלכו לראות את הסרט כשהוא יצא?

turki

New member
למה לא

לי זה לא ישנה את המראה של הדמויות במוח שלי (האמת שאין להם צורה מוחשית... מוזר!) זאת לא הפעם הראשונה שיוצא סרט/סידרה על ספרים. גם על עולם הדיסק הוציאו סידרה (הייתה פעם בערוץ הילדים) שלא ממש שינתה את התפיסה שלי לגבי הדמויות.

כן...

אני זוכרת שראיתי פעם משהו בערוץ הילדים עם צב ענק ו4 פילים...חבל שזה היה בתקופה שבה סרטים מצויירים היו תינוקיים..הם עדיין די תינוקיים, אבל לא עולם הדיסק :) אתה יודע אולי על אתרים שקשורים לסדרה הזו? אני צריכה לראות איך ציירו אותם! ובקשרלסרט-ךמרות שאני ממש לא מרוצה מהשחקנים (חוץ מהשחקן של רון, שיש לו את ההבעות הנכונות, בעיקרון :)) אני אלך לראות אותו, אני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי לא לראות את זה! בררר -ליאת- I wonder what it`s like to be a slice of cheese...

turki

New member
לפי דעתי

השחקן שהכי פחות מזכיר את הדמות הספרותית הוא זה שמגלם את הארי. הוא ילדותי מדיי ו... טוב.. לא חנון מספיק (תודו שיש בהארי משהוא קצץ חנוני, לא יודע למה!)

נכון!

יש לו בייבי פייס שלא אמורות להיות להארי! וגם מקגונגל לא מתאימה-עד כמה שמגי סמית` הזו שחקנית טובה, יש לה שיער לבן ואין לה משקפיים! והיא גם לא לובשת גלימה ירוקה! עומדים להרוס את הספר לגמרי! -ליאת- Save a tree-eat a beaver.

ההבעות הנכונות?!

אני דווקא ממש לא תיארתי ככה את רון.. הוא היה אמור להיות יותר ג`ינג`י ורזה.. אבל רדקליף פשוט מושלם.. ככה היה צריך פוטר להיראות, לדעתי... והרמיוני? בסדר.. עוברת.. האגריד גם ``שווה``. מקגונגל- ממש לא... היה אמור להיות לה שיער שחור... גם דאדלי לא נראה מספיק אדיוט... והדוד נראה חביב למדי... מאלפוי סביר, למרות שלא ככה תיארתי אותו... לא זוכרת מי עוד היה...

Rita Skeeter

New member
לאאא-

מאלפוי נראה כזה ילד-טוב-ירושלים, הרמיוני פוצה...בכלל, השיער שלה בקושי מתולתל...ולא אמורות להיות לה בייבי-פייס? ככה אני דמיינתי, בכל מקרה...ורנון בסדר, האגריד ממש לא, מקגונגל-לא יודעת מאיפה הם החליטו שככה מקגונגל צריכה להיראות! זהו...ולכל התוהים-זה שיעור מחשבים עכשיו וזו ליאת עם שם המשתמש שלה בבצפר... -ליאת- I wonder what it`s like to be a slice of cheese...

shai.m

New member
כל השחקנים לא מתאימים!

אני דימיינתי את הספרים שונים לגמרי ממה שראיתי בנתיים בקטעי הטריילר והתמונות מתוך הסרט-אבל אני בכל זאת ילך... הסנדלר הולך יחף?

דוד דב

New member
יש ויש

האגירד נורא מתאים ... אבל המורה לשינוי צורה שכחתי את שמה .. לא יודע ציפיתי שהיא תהיה כוסית כזאת .. ולא איזה זקנה עם רגל אחת בקבר .. גם דמבלדור דיי מתאים לעצמו .. ומאלפוי יותר מדיי חנון בריטי כזה

Vilia©

New member
כולכם מצחיקים...בלי להעליב...

מצחיק...:) כל הדעות שלכם...כל אחד ודעתו האחרת... טוב אני חושבת שהשחקנים בסדר גמור חוץ ממקגונגל..למען השם...איפה השיער השחור..המשקפיים..אני תיארתי אותו קצת יותר צעירה...ולא מקומטת... וסנייפ...אמור להיות לו זקן!!! הוא ממש מגעיל איך שעשו אותו.. אבל השאר בסדר ומי שיצא הכי יפה זה....המטאטא!! סתם..לפי דעתי מי שהיה הכי הכי טוב והכי קרוב...זה דמבלדור עשו אותו ממש ממש אבל ממש טוב!! תקנו אותי אם אני טועה אבל תודו...אני צודקת.. טלי מאלפוי

למעלה