לא להרוג אותי!!!

rinani

New member
לא להרוג אותי!!!

נכון שיש שירשור מדצים אבל ממש חשוב לי שיראו את ההודעה הזאת ולא שהיא תקועה בסוף השירשור אז לכל אלה שהולכים להיות מדצים.... מחר בתקווה שתסתכלו על זה עוד היום שיהיה לכם המון המון בהצלחה!!!! שתעשו את הכייף של החיים שלכם וגם תלמדו ממנו המון!!! אוהבת הכי בעולם!!!

תצ1

New member
תודה!!!!!! :)

תודה רבה רבה לך!!!!!!!! אני מקווה שנהנה.. וואי זה מוזר, אשקרה לא יודעים בדיוק לקראת מה הולכים... טוב בכל מקרה צריך לקום מוקדם הלכתי לישון ביי לילה טוב!!!!

kedeman

New member
תהנו!!!

אני לא יודע מתי אבל אני בטוח אבוא לבקר ואני מתכנן לבוא לבקר בשני המקומות בתקווה שזה יצא לפועל... אין לי מושג את מי אני צריך לחפש ואיפה!!! אבל לא נורא!

מעיין©

New member
תהנו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אל תשכחו לנצל כל רגע ורגע ולשמור על ראש פתוח...כי קורס מד"צים
יש רק אחד
וכמובן- לא לשכוח לחזור ולדווח איך היה...

kedeman

New member
עוד שנה של מד"צים...

תגידו מי בא לבקר שם? אני שואל את זה משתי סיבות 1. כי אני רוצה לפגוש אנשים כשאני אבוא לבקר 2. אני רוצה דרך להגיע (ואני אשמח לדרך לעבור בין המקומות!!!)

kedeman

New member
אה.. עוד משהו..

מישהו מההולכים לגרעין מהפורום נמצא במד"צים? או שאתם יודעים על מישהו שאני יכול ליצור איתו קשר מהמנהלות שם?

rinani

New member
שי....

אני ועמית הולכות ביום שלישי לבקר אותם בהדסים אז לא ניראה לי שיהיה בעיה שתבוא איתנו וביום שבת אנחנו הולכות לנווה הדסה לבקר את הגרעינרים של עמק חפר!

THE sky angel

New member
אני כנראה הולכת...

אבל עם הורים של חברה שלי אז לא נעים להכניס עוד אנשים לאוטו, אם בכלל יש מקום... פחחח... אממ וזהו נראה לי.. אההה אממ למהנהלות אתה יכול ליצור קשר עם אחי...

למעלה